Kaç yaşındasınBekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi yaburaya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak gerçekten tüh masallah kiz cok güzel peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar
Kayna helal sun derim ancak.şanslı kerata.ama sizin açınızdan zor tabi.hayatiniza da dahil olmuş olacak.Bekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi yaburaya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak gerçekten tüh masallah kiz cok güzel peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar
Olsun kiz nolacakKayna helal sun derim ancak.şanslı kerata.ama sizin açınızdan zor tabi.hayatiniza da dahil olmuş olacak.
Sen hürrem sultansın, özgüvenin kitabını sen yazdın. Kendine gel.
25Kaç yaşındasın
Kiz niye kabul etmeyeyim kiz afeti devran maşallahÇok sevimlisinizkeşke herkes duygularını sizin gibi kabullenebilse
Niye edeyim canim kendimi sevmiyorum demedim kiIntaar et töbe töbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?