- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
-
- Konu Sahibi a_beautiful_mind
siz elti kızları mı oluyorsunuz? amcanızın veya dayınızın üvey kızı mı? yengemin kızı tabiri bana tuhaf geldi de.
Boğaziçi Üniversitesini kazan, sonra yengenin cahilliğini kafaya tak. Neyse, okula başlayınca ufkunuz açılır, bunları takmamayı öğrenirsiniz.
Yengeme gelince, bence o da okulumun iyi olduğunun farkinda ama özellikle vurguladığı şey kızının mühendislik kazanmış olması.
İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Dilerim sizlerden gelecek nesiller daha guzel basarilar elde eder. Yengeme gelince, bence o da okulumun iyi olduğunun farkinda ama özellikle vurguladığı şey kızının mühendislik kazanmış olması. Onun için ne mühendisliği ya da hangi okul olduğu önemli değil.
Benim için de, hakkimda düşündükleri önemli degil. Sadece aynı şeyin defalarca söylenmesi bir yerden sonra bezdiriyor. Sanki baska mevzumuz kalmadı. Neyse okullar açılınca daha az gorurum herhalde, boylece kafam daha rahat eder.
orası kesinuğraşma dört beş sene sonra acı gerçekle karşılaştığında bu sefer kızına büyü yapıldığını falan iddia etmeye başlayacaktır.
mimarlık ve hukuk denk sayılabilecek bölümler.biri eşit ağırlığın en iyi bölümü, diğeri sayısalın iyi bölümlerinden biri. hadi akraba saçmalamış da, sanki su ürünleri mühendisliğinden bahseder gibi hukuk okuyan kız demişsiniz ben onu da pek anlayamadım.Öyle akrabalar ne yazıkki cok var. Bende mimarlık okuyorum, kızı hukuk okuyan bi akrabam aman seninkide bölümmü dedi banatakıyormuyum? Tabiki hayır
Onu belirtmemin sebebi kızı hukuk Okuduğu icin diger bölümleri beğenmiyor kadın mimarlığı bile. Hukuk okuyan kız demedim, kızı hukuk okuyan bi Akrabam var dedim, hicbir bölümü küçümsemeyecek kadar olgunum ayrıca, Yorumları nasıl okuyor bazıları Bilmiyorum, pesmimarlık ve hukuk denk sayılabilecek bölümler.biri eşit ağırlığın en iyi bölümü, diğeri sayısalın iyi bölümlerinden biri. hadi akraba saçmalamış da, sanki su ürünleri mühendisliğinden bahseder gibi hukuk okuyan kız demişsiniz ben onu da pek anlayamadım.
Ben yanlış hissetmiş olabilirim. Kusura bakmayın.Onu belirtmemin sebebi kızı hukuk Okuduğu icin diger bölümleri beğenmiyor kadın mimarlığı bile. Hukuk okuyan kız demedim, kızı hukuk okuyan bi Akrabam var dedim, hicbir bölümü küçümsemeyecek kadar olgunum ayrıca, Yorumları nasıl okuyor bazıları Bilmiyorum, pes
Tesekkur ederim cevaplariniz için. Zaten duymamaya gayret ediyorum. Ama ben sustukca kendilerini daha da haklı görmeye başladılar. Kalabalık ortamlarda da konusuyor, aile icinde kendimi kotu hissediyorum kucumsendigim icin. İç içe olduğumuz için kaçamiyorum da. Biz mezun olana kadar devam ederse isim zor. İstiyorum ki gözünü açıp bi baksın, bi düsünsün. Bir yolu yok mu bunun?