Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki gelinde kaçarak evlenmiş. Bütün eşyaları KV almış. Ev vermiş evi olmayanın kirasını ödemiş ama iki gelin altın derdine düşmüş
He ya.
İnsan da biraz vefa olur.
Bizim oralarda kaçarak evlenene hiçbir şey yapılmaz. Saygı dahi duyulmaz ana baba rızası almadıkları için.
Kadımcağız kendini paralamış bir başına bunlara yaranamamış.
Atacak bunları başından kendi oturup yiyecek parasını.
Ama kadında merhamet var işte.

bu yaşta uğraştığın şeylere bak. Yazık sana.

Bunların hepsini benim babam dört dörtlük yaptı,eşimin ailesi imkan yok diye yapmadı (hediye anlamında da) sonra eşim yaptı,üstelik kp evde para verip otuyoruz,üstelik bizden sonra 4 çocuğuna bize olmayan imkan olduruldu.
Vay anasını sayın seyirciler nereye el sallıyorduk

Valla kadını çok üzüldüm. Şu gelinlerin haline bak altın derdinden kadının canına okumuşlar resmen.

Ekmeğini bile biz verirken mi ondan alıyoruz güldürmeyin yapılması gereken elbet budur ama oğulları da babaları öldükten sonra hep çalışip durdular ona verdiler bir zahmet oda oğullarına yapiversjn
İnşaallah bundan sonra gözü açılırda yapmaz:)

Kendi ana babasının rızasını gözetmeyen kız eşinin ana babasının rızasını hiç gözetmez diye bir düşünce olduğundan kaçarak evlenenlere saygı duyulmaması normal bence.
Dediğiniz gibi "el" kızısınız bir yerde ve öz annenizden isteyemediklerinizi bir başkasından istiyorsunuz saçma değil mi?
Bu arada ben sizden de yeniyim 7 aylık evliyim.
Türkiyenin sayılı üniversitelerinden birinden mezunum.
Kayınvalidemden tek altın istemedim.
Sonuçta evlenmeyi düşünüyorsam bu sorumluluğu da kabul etmek zorundayım değil mi?
Ben tek bir çöp dahi istemedim karşı taraftan.
Buna rağmen gönüllerinden geçti evi döşemek istediler.
Yapmak zorunda değillerdi.
Aramızdaki saygı da sevgi de baki.
Yani biraz minnet bilin.

Valla kadını çok üzüldüm. Şu gelinlerin haline bak altın derdinden kadının canına okumuşlar resmen.
Ben de çok üzüldüm.
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Allah evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
İki gelin de evlerden dışarı.

Nasıl sinirleniyorum böyle konular gördükçe.
Elin tutuyo ayağın tutuyo muhtemelen çalış al o çok sevdiğin bileziği. Kocanın hastalığı varsada bile isteye gelmedin mi?
Yarın öbür gün bu kaynana elden ayaktan düşse ki allah korusun rabbim sizin gibi gelinlerin eline düşürmesin eltim baksın dersin evime gelmesin dersin. Yazık çok acıyorum size!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…