- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
- Konu Sahibi Ezg123456789
PulsarGarip kont bile daha iyi anlatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PulsarGarip kont bile daha iyi anlatıyor
Altından Pulsara nasıl geldi konuPulsar
Siz de kaynana olacaksınız,gelininiz sırf kaynana olduğunuz için size antipati duyabilir o zamankaynanalara antıpatım var
Anlamadım valla bir anda oluverdiAltından Pulsara nasıl geldi konu
+1 aynı benValla ben oğlumu okuturum okuyabildiği kadar mesleğini eline alır. Sonrada torun da bakamam herkes basın başının çaresine. Hayatımı yaşayacağım
KV demiş masraf etmesin ailen ben yaparım her şeyini demiş. Yani ortada ailenin vermeme gibi bir durumu yok. Çünkü İstemeye gidilmemiş bile+1 aynı ben
Ama ortada şöyle bir şey de var daha 20 yaşında kocaya kaçacak ne yaşadı bu kızcağız. Sorun aile temilinde başlıyor. Kaçtım diyor ama kendi ailesi bilezik yapmış , ailesi bilezik yapacaksa neden kaçtı bu kız gayet usulüne uygun olurmuş herşey demek ki , nerden baksam tutarsızlık diz boyu üzülmedim desem yalan olur bir tık üzüldüm. Çünkü ben 20 yaşında alacağım ayakkabıyı günlerce seçemezken nasıl oluyorda eş seçiyorlar
Hiim ben oraları kaçırdım galiba ama ne olursa olsun aklında başında reşit biri bunu yapmamalı bence , cidden dert sahibi oldum iyi miKV demiş masraf etmesin ailen ben yaparım her şeyini demiş. Yani ortada ailenin vermeme gibi bir durumu yok. Çünkü İstemeye gidilmemiş bile
Bence ülke gezegen bile değiştirmek isteyebilirSiz de kaynana olacaksınız,gelininiz sırf kaynana olduğunuz için size antipati duyabilir o zaman
Biz bunun derdindeyken konu sahibi çil çil altın derdindeHiim ben oraları kaçırdım galiba ama ne olursa olsun aklında başında reşit biri bunu yapmamalı bence , cidden dert sahibi oldum iyi mi
Ben eşimle yıllardır tanısiyorum komşu çocuğuyduk hemen seçmedim elbet vereceklerdi zaten ailem abisi ben evleneceğim diyordu çok masraflı bir gelin alacakmış kendisi Kv kendini toplayamazdi o gelseydi biraz acele oldu o yüzden geelcek olan isteme falan olsun bilezikelr parça parça yapılmasın istiyor o yüzden biraz beni aradan çıkarmak istediKV demiş masraf etmesin ailen ben yaparım her şeyini demiş. Yani ortada ailenin vermeme gibi bir durumu yok. Çünkü İstemeye gidilmemiş bile
Bende üzülüyorum ama dul haliyle ilk geline yapmış bana yapmamasi haksızlık olma
İlk eltiniz kaçmamış mı onunkiler tamamlansın sizede sıra gelir sıranızı bilin hey allahım kaçmışsınız hala bide bilezik diyorsunuz adet diye kaçana gelinlik bile giydirmiyorlar bazı yörelerde bence şükredinBen rahat bırakıyorum ki kadın hayla yapacağım diyor sana zamanla ses etmiyorum ben sadece almadan eltime söylüyor alacağım ona bilezik diye ona bozuluyorum çünkü eltimle aram iyiken bir tel parçası yüzünden bozulacak çok değişti 1 tanecik bilezik aldı diye şaştım kaldım .
Konu sahibi arkadaşım tenzih kelimesi buraya oek olmamış.Ben zaten rahat bırakıyorum yapması gerekenleri yapmasını bekliyorum sadece ama eltim fazlasını kendine isteyip duruyor hakkini aldığı halde aranıp duruyor yazımı dikkatli okumanı tenzih ederim.
Emin misin tenzih edeceğine?yazımı dikkatli okumanı tenzih ederim.
Bırakmış mı?1 sene beraber yaşamışlar sonra da kendi üst kata eltimi de alt kata bırakmış
Kiraya mı vereyim?eltimle kaynima sizi kiraya vereyim kiranizi ben öderim demis
Evine mi soktular?beni eltimin evine soktular