• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben oğlumu okuturum okuyabildiği kadar mesleğini eline alır. Sonrada torun da bakamam herkes basın başının çaresine. Hayatımı yaşayacağım:rolleyes:
+1 aynı ben 😂😂😂
Ama ortada şöyle bir şey de var daha 20 yaşında kocaya kaçacak ne yaşadı bu kızcağız. Sorun aile temilinde başlıyor. Kaçtım diyor ama kendi ailesi bilezik yapmış , ailesi bilezik yapacaksa neden kaçtı bu kız gayet usulüne uygun olurmuş herşey demek ki , nerden baksam tutarsızlık diz boyu üzülmedim desem yalan olur bir tık üzüldüm. Çünkü ben 20 yaşında alacağım ayakkabıyı günlerce seçemezken nasıl oluyorda eş seçiyorlar 🤔🤔

+1 aynı ben 😂😂😂
Ama ortada şöyle bir şey de var daha 20 yaşında kocaya kaçacak ne yaşadı bu kızcağız. Sorun aile temilinde başlıyor. Kaçtım diyor ama kendi ailesi bilezik yapmış , ailesi bilezik yapacaksa neden kaçtı bu kız gayet usulüne uygun olurmuş herşey demek ki , nerden baksam tutarsızlık diz boyu üzülmedim desem yalan olur bir tık üzüldüm. Çünkü ben 20 yaşında alacağım ayakkabıyı günlerce seçemezken nasıl oluyorda eş seçiyorlar 🤔🤔
KV demiş masraf etmesin ailen ben yaparım her şeyini demiş. Yani ortada ailenin vermeme gibi bir durumu yok. Çünkü İstemeye gidilmemiş bile

KV demiş masraf etmesin ailen ben yaparım her şeyini demiş. Yani ortada ailenin vermeme gibi bir durumu yok. Çünkü İstemeye gidilmemiş bile
Hiim ben oraları kaçırdım galiba ama ne olursa olsun aklında başında reşit biri bunu yapmamalı bence , cidden dert sahibi oldum iyi mi 😂😂😂😂

Ben eşimle yıllardır tanısiyorum komşu çocuğuyduk hemen seçmedim elbet vereceklerdi zaten ailem abisi ben evleneceğim diyordu çok masraflı bir gelin alacakmış kendisi Kv kendini toplayamazdi o gelseydi biraz acele oldu o yüzden geelcek olan isteme falan olsun bilezikelr parça parça yapılmasın istiyor o yüzden biraz beni aradan çıkarmak istedi

Yazik ya kadina. Bir kadin tek başina eşyadir, dolaptir, bileziktir yapmaya calisiyor. Koskoca evlenen cocuklari var ama eşyalarini alamiyorlar, kiralarini bile ödeyemiyorlar.
Hangi birinize bilezik yetiştirecek bu kadin, insan biraz mahcup olur cekinir yahu toplanmişsiniz başina herşeyi yuklemissiniz, hala dert bilezik...

Bende üzülüyorum ama dul haliyle ilk geline yapmış bana yapmamasi haksızlık olma
Ben rahat bırakıyorum ki kadın hayla yapacağım diyor sana zamanla ses etmiyorum ben sadece almadan eltime söylüyor alacağım ona bilezik diye ona bozuluyorum çünkü eltimle aram iyiken bir tel parçası yüzünden bozulacak çok değişti 1 tanecik bilezik aldı diye şaştım kaldım .
İlk eltiniz kaçmamış mı onunkiler tamamlansın sizede sıra gelir 😂😂sıranızı bilin hey allahım kaçmışsınız hala bide bilezik diyorsunuz adet diye kaçana gelinlik bile giydirmiyorlar bazı yörelerde bence şükredin

Kız ben ne okudum 😄 Bilezik her kadının hakkı demişsinde kadın bedava ev vermiş kira derdiniz yok eşyaları yapmış diğerinin desen kirasını ödüyor el üstünde olması gerekirken bilezik kavgasına tutuşuyorsunuz o kadar istiyorsanız kocalarınız yapsın veya gidin çalışın takın tıngırdatın birbirinize karşı 😄😄😄😄 ne günlere kaldık

Anladığım kadarıyla senin nazın kayınvalidene geçiyor, eltinden korkuyor ve çekiniyorsun. Yoksa burda hiç suçu olmayan kayınvalidenle değil, lafı atan eltinle konuşmak isterdin. Hoş, konuşacak bir şey de yokta... kaliten yerlerde zaten yazık allah kayınvalidene sabır versin

Ben zaten rahat bırakıyorum yapması gerekenleri yapmasını bekliyorum sadece ama eltim fazlasını kendine isteyip duruyor hakkini aldığı halde aranıp duruyor yazımı dikkatli okumanı tenzih ederim.
Konu sahibi arkadaşım tenzih kelimesi buraya oek olmamış.
Ayrica kayinvalidelerimizle degil ogullari ile evleniyoruz

Bilezik hakkınız değildir hediyedir içinden gelirse alır gelmezse almaz almak zorunda değildir ikiniz de çocuk yaşta daha ayakkabısın üstüne basmadan acelece evlenmişsiniz şimdi de bilezik de bilezik. Sahi çalışmayı düşünmüyor musunuz böylece kimseye minnet etmeden bileziğinizi de alırsınız başka şeylerinizi de

Ben burda fesat elti deil iki gelin gördüm yazık kadıncağıza yaşlı başlı çalışıp çabalıyor birde bilezik ev derdine iki gelin düşmüş şükür edip kaynananiza yardım edeceğinize bu yaptığınız çok yanlış çalışıp kazanın ister bilezik alırsınız ister küpe buna kimse karışamaz o zmn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back