- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
- Konu Sahibi Ezg123456789
-
Ailem yaptı hıc demedi kanki kv aldı taksitlerini ödüyor dedi. Son taksıtlerıde ben ödüyorum dedi. Yer miyiz? Çalışmıyor nasıl ödüyor. Kadın almış işte bak benden kaçmaz asgjjfdYuhhhhh yuhhhhhhhh hani eşyayı ailesi de yapmıştı hani kaçmamıştı
Yav yatak odasını koltuğun birini ailem aldı dedi ya nasıl kaçırdınız onuAilem yaptı hıc demedi kanki kv aldı taksitlerini ödüyor dedi. Son taksıtlerıde ben ödüyorum dedi. Yer miyiz? Çalışmıyor nasıl ödüyor. Kadın almış işte bak benden kaçmaz asgjjfd
Datlummm valla ben konu sahibinin birbirini tutmayan yorumlarını ezberledim arkadaşınkikeri üstün körü geçmiş olabilirim afhjfd10 yasinda kizim var hep oku derim güçlü özgür bir kiz ol derim erkenden evlenmesini istemem falan dedi diye hatirliyorum djksls
Sen buraya kadar gelebildin şükretBen burdan ayrılıyorum beddua anladıysanız. Vallahi cümleten boşa yorulduk. Elvada tiona. Yolun açık olsun.
Yemedik çünkü kanki dedim ya çevirdi hep unuttu yazdıklarını ailesi sözde 1 bılezık yapmış kendi 2 bilezik bunuda yemedimYav yatak odasını koltuğun birini ailem aldı dedi ya nasıl kaçırdınız onu
Ya koçum be senden kaçar mı hiçYemedi çünkü kanki dedim ya çevirdi hep unuttu yazdıklarını ailesi sözde 1 bılezık yapmış kemdi 2 bilezik bunuda yemedim
İşte ilk konusunu yazarken kayınvalidem yaptı her şeyi dedi, sonradan yorumlarda çevirdi...
Harcadığımız vakte bak yaDatlummm valla ben konu sahibinin birbirini tutmayan yorumlarını ezberledim arkadaşınkikeri üstün körü geçmiş olabilirim afhjfd
Senin ailen sadece 1 bilezik mi taktı BİR yani öyle mi ya siz dul kadını yemiş bitirmişsiniz kendi ailem 1 bilezik taktı yazarken ben TENZİH olurum burda.. ama sizin kocalarınızda suç dul kadının üstüne bu kadar gidilmez mi ayıp çok hemde çok ayıp.Kendi ailem 1 bilezik taktı bekarken çalışıp 2 bilezik te ben yaptım bilmeden atmak kolay geliyor
Kızlar da akılsız mı kçamasınlar. Koca deyince akıl gidiyor bazı kızlarda.kızları kacırarak aldırmıs kaynana uyanık
Hay ağzını öpeyimAblacım konu sahibinin eltisi de sen misin bi sal şu kadını gözünü sevem ya
Çocukların sahibi biz değiliz bize emanet edilen çocukları iyi yetiştirip topluma yararlı iyi ahlakla birey haline getirmeliyiz. Çocuğunuza bağımlı yaşamayınoyle olmuyo arkadasım..oglum var benımde ..çocuklar bızım ısıgımızda ılerler..
Altını duyan kaçmışSizde 19 yaşında kaçıp evlenmeseydiniz o zaman.
Aileniz kaçmanıza rağmen eşya alıp size yardımcı olduklarına göre evlatlarına elinden geleni yapıyorlar.
Elti de 18 yaşında, nişanlıyken kaçmış aferin ikinizi de şimdi ikiniz bir olup kaçmadan akli başında evlenen eltiye alınan bilezikleri kıskanırsiniz.
Hakkıdır git iste, yoksa kredi çektir alKaynanam iki eltimede 6 bilezik yapmış sanada yapicam onlara yaptığımı dedi.. 4 sene oldu kızım doğdu onada yapicam dedi ..ben KV yanına gidiyorum kalsın yapsın bileziklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?