Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ona yaptı bana da yapsın denmesini ben samimi bulmuyorum.onur falan kalmadı kimsede yani;sen, ben onurum için bana seve isteye bilezik yapmıyorlarsa mecburen ele güne karşı yapılıyorsa istemem altın maltın dediğin de keriz damgası yiyebiliyorsun amiyane tabirle.
ben evlenirken bana yapılan altının ve harcamanın 10 katını(hiççç abrtmıyorum)eltime yaptılar çok şükür ki kıskanmadım.çünkü onun ve ailesinin arkasından neler neler dediler.değer verdikleri için yapmış olsalar bu kadar konuşmazlardı bence.hem o altınlarını mecburen bozdurup araba parasına falan yardım etti,ben en azından az olduğu için bana ait olan altını istediğim gibi harcadım.hoş saklasam sürekli senin altınla şunu yapsan bunu yapsan diyip durdular.bana değer verdikleri için de değilmiş utanmadan eltime bunu yaptınız bana da alın demem bile.ne diycem ya banane.kendileri bu durumu görüp biz sana az yaptık yapalım dediler tabi de boş laf.sadece bu da gelinim dedikleri için bir çift küpe yapsın isterdim j-kaynanam,ben paragöz olmadığımdan aklıma bile gelmemiş takı seti,onlar da akıllarına gelse bile sevinmişlerdir istemememden.her neyse boşver kıyası ya dünya malı.kadın da iyi biriymiş kullanmayın

Kendi ailem 1 bilezik taktı bekarken çalışıp 2 bilezik te ben yaptım bilmeden atmak kolay geliyor
Senin ailen sadece 1 bilezik mi taktı BİR yani öyle mi ya siz dul kadını yemiş bitirmişsiniz kendi ailem 1 bilezik taktı yazarken ben TENZİH olurum burda.. ama sizin kocalarınızda suç dul kadının üstüne bu kadar gidilmez mi ayıp çok hemde çok ayıp.

oyle olmuyo arkadasım..oglum var benımde ..çocuklar bızım ısıgımızda ılerler..
Çocukların sahibi biz değiliz bize emanet edilen çocukları iyi yetiştirip topluma yararlı iyi ahlakla birey haline getirmeliyiz. Çocuğunuza bağımlı yaşamayın

Altını duyan kaçmış

Kaynanam iki eltimede 6 bilezik yapmış sanada yapicam onlara yaptığımı dedi.. 4 sene oldu kızım doğdu onada yapicam dedi ..ben KV yanına gidiyorum kalsın yapsın bileziklerimi
Hakkıdır git iste, yoksa kredi çektir al

Şaka gibisiniz konu sahibi. Aldırın bilezikleri tabi. 15-20 bileziğiniz olduğunda çok mutlu bir evliliğiniz olcak aldırın. Özelliklede kayınvalideye aldırın. Çünkü size bakmakla yükümlü olan kişi eşiniz değil kayınvalideniz.

Ben de bu milenyum doğumlular dünyada çığır açacak zannederdim. Kocan yapsın yaşlı kadını rahat bırakın onun kirası bunun bileziği evlenmeye gelince gözünüz kara para kazanmaya ihtiyaçlarınızı karşılamaya gelince de karartın o gözleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…