- 21 Aralık 2022
- 4.607
- 20.455
Allah dağına göre kar veriyor desene
Gerçekten öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah dağına göre kar veriyor desene
Almak ?Kızlar halk tabiriyle elti alıyorum aileler tanışacak 2. Defa ve ben ilk defa karşılaşacağım kız ve ailesiyle. Tavsiye leriniz neler? Aile ve kız kibar iyi gözüküyorlar dedi kayınvalidem ama çok canayakınlarmış bi garip geldi.
Tavsiyelere acıgım tek gelin olmak yıprattı şöyle kv me yakısır cevval bir elti alsam fena olmaz..
Kaynanası cana yakın demiş daha ne olsun nasıl söylenir bu gelin adayınaSana ne bacım, sen mi gircen koynuna kızın? Sen mi dünür olacaksın. Bismillah görmeden kazan kaynatmaya hazırsın. Görmediğin etmediğin insandan sana ne ne bu ön yargı? Kıskandın mı nedir yani
Evet,sizi almadılar mı?Almak ?
Hemen ileteyim acilinden..Ağzı var dili yok bir kere asla tartısma yasamaz alacağım elti, GARANTİ.Ha duvara konusmus ha ona o derece.İşinde gücünde evi damı herşeyi ok.Sadece cimri .Tuvalet kağıdı a4 kağıdı yumuşaklıgında bu kadar.Kaynınızın özelliklerini yazarsanız, bu kadar yalnızım konusu açılan sitede sabaha kalmaz size bir elti buluruz.
Yok almadilar. Ben bir cisim değilim.Evet,sizi almadılar mı?
O da onların ayıbı.Yok almadilar. Ben bir cisim değilim.
Ömür törpüsü iki satırlık yazıda ifrit etmiş siteyi, millete neler yapmaz yanındayken bilemedim yaniKaynanası cana yakın demiş daha ne olsun nasıl söylenir bu gelin adayına
Herkes halinden memnunsa sen alıyorsun evet ama eltiyi değil sana ne seni ne ilgilendiriyor?
Ay çok güldümÖmür törpüsü iki satırlık yazıda ifrit etmiş siteyi, millete neler yapmaz yanındaki bilemedim yani
Ay kız bilse daha bismillah tanışmışlar arkasından siteye konu edilmişNerenin halkı ya bu?
Elti almak tabiri mi varmış.
Bu kadar da kasmayın eltinin pek şeyinde değilsinizdir.
Sizinde 4 gorumceniz oldugu duyunca benim gozden yas akti resmenHiç eltisi ve görümcesi olmayan insan ne demek yahu.
Adaletin bu mu dünya
+4 görümceSizinde 4 gorumceniz oldugu duyunca benim gozden yas akti resmen
Kendisi daha karşılaşmamış bileAy kız bilse daha bismillah tanışmışlar arkasından siteye konu edilmiş
İban olmaz mı?Notere ne zaman gidersiniz meşgul etmeyelim yorumlarımızla
Şimdiden kıskanmışsın kızı.Yani kaynımı hemen sahiplendiler falan daha ilk görüşmeden. Erkek tarafını incelemeye fırsat bulmadan bu denli cana yakın olmaları çok enteresan geldi. Zaten görücü usulü önceden sevgili olmuş olsalardı anlardım ama var mı böyle birileriyle karşılaşan?