- 22 Aralık 2020
- 3.645
- 11.508
Canayakınsa alamam yapıma ters..Arkadaşlar alamayan varsa bence fazladan var. Duruyor öyle. Bir köşede durmasın gonderebilirim hemen ama iade kabul etmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canayakınsa alamam yapıma ters..Arkadaşlar alamayan varsa bence fazladan var. Duruyor öyle. Bir köşede durmasın gonderebilirim hemen ama iade kabul etmiyorum.
Lütfen banlar mısınız bu kullanıcıyı!
Fake insan olabilir misiniz bu mükemmel hayat biraz şov gibiGörümcem de yok biliyor musun
Dört elti ve dört görümcesi olan birisi olarak gruptan ayrılıyorumVurmayınnn
Benim de kaynım bana elti almıyor
Fake insan olabilir misiniz bu mükemmel hayat biraz şov gibi
Kaç tanesini aldınız kaç tanesi hediye geldiDört elti ve dört görümcesi olan birisi olarak gruptan ayrılıyorum
Allah yardımcın olsun kardeş. Bu dünyada imtihan dedikleri böyle bişey herhalde. Geride de dururum saygı duruşunda da 4 eltili insansın nitecedeBende dört tane var,geride durur musun lütfen?
Kaynınızın özelliklerini yazarsanız, bu kadar yalnızım konusu açılan sitede sabaha kalmaz size bir elti buluruz.Benim de kaynım bana elti almıyor
Allah dağına göre kar veriyor deseneHahah yok gerçeğim benim de kv deccal ya Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor haha
Onlar beni aldı,ben en küçükleriyim.Kaç tanesini aldınız kaç tanesi hediye geldi
Allah imtihanımızı kolaylaştırsın kardeşimAllah yardımcın olsun kardeş. Bu dünyada imtihan dedikleri böyle bişey herhalde. Geride de dururum saygı duruşunda da 4 eltili insansın nitecede
Ama dikkatli olunuz sonra sürtünerek hamile kalma vakaları giriyor işin içineKaynınızın özelliklerini yazarsanız, bu kadar yalnızım konusu açılan sitede sabaha kalmaz size bir elti buluruz.
Bende cok ozendimLütfen banlar mısınız bu kullanıcıyı!
Tavsiyelere acıgım tek gelin olmak yıprattı şöyle kv me yakısır cevval bir elti alsam fena olmaz..Ama sen olayı anlamamışsın ki o yüzden eltin yok. Kaynın kim küpek sen alacaksın
Aa tabi ki haddinizi biliniz alınan sizsinizOnlar beni aldı,ben en küçükleriyim.
Onlar beni almış oluyor değil mi?
Dört elti dört görümce mi Bu ışıltılı hayatı nasıl seçtinDört elti ve dört görümcesi olan birisi olarak gruptan ayrılıyorum
Hiç eltisi ve görümcesi olmayan insan ne demek yahu.Bende cok ozendim
Görseldekilerle hiç ilgisi çıkmadı maalesefDört elti dört görümce mi Bu ışıltılı hayatı nasıl seçtin
Sana ne bacım, sen mi gircen koynuna kızın? Sen mi dünür olacaksın. Bismillah görmeden kazan kaynatmaya hazırsın. Görmediğin etmediğin insandan sana ne ne bu ön yargı? Kıskandın mı nedir yaniKızlar halk tabiriyle elti alıyorum aileler tanışacak 2. Defa ve ben ilk defa karşılaşacağım kız ve ailesiyle. Tavsiye leriniz neler? Aile ve kız kibar iyi gözüküyorlar dedi kayınvalidem ama çok canayakınlarmış bi garip geldi.