- 29 Mayıs 2021
- 13.121
- 85.091
- 36
Alacak bir eltim hiç olmayacak anlıyor musun?
Kadın almaktan (temizlik için) daha saçması da varmış. Elti almak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın almaktan (temizlik için) daha saçması da varmış. Elti almak.
Benim durumum yok ben elti alamıyorum ( eşim tek erkek)Eltim beni sonbaharda aldi ama memnun kaldi mi bilemiyorum
İşte insanlık edersin, iyi niyet gösterirsin, sıcak samimi davranırsın, karşındaki bunun bi bozuğu yamuğu mu var yapıştı ilk günden der, hiç değmezmiş.Yani kaynımı hemen sahiplendiler falan daha ilk görüşmeden. Erkek tarafını incelemeye fırsat bulmadan bu denli cana yakın olmaları çok enteresan geldi. Zaten görücü usulü önceden sevgili olmuş olsalardı anlardım ama var mı böyle birileriyle karşılaşan?
Bi de bunun şey versiyonu var, görümce bikaç yaş büyük olsa hemen kaynana yerine geçiyor yengesine gelinimiz diyor.Arkadaşlar evlenince kimse bizi almıyor,bunu ne zaman anlayacaksınız?
‘Gelin aldım’tabiri kadar iğreti eden bir şey yok benim için.
Kimse beni almadı,ben ve eşim kendi ailemizi kurduk.
Elti almak nedir yahu?
Feyz gibisi olacaksa hiç olmasın zaten.Alacak bir eltim hiç olmayacak anlıyor musun?
Yedek kaynana onlarBi de bunun şey versiyonu var, görümce bikaç yaş büyük olsa hemen kaynana yerine geçiyor yengesine gelinimiz diyor.
Elti olma şerefine sizi ulaştırdığı için pahalı , gösterişli bir hediye alabilirsiniz .Yani kaynımı hemen sahiplendiler falan daha ilk görüşmeden. Erkek tarafını incelemeye fırsat bulmadan bu denli cana yakın olmaları çok enteresan geldi. Zaten görücü usulü önceden sevgili olmuş olsalardı anlardım ama var mı böyle birileriyle karşılaşan?
Canayakınlık belki bulasıcıdır. Tavsiye leriniz neler? Aile ve kız kibar iyi gözüküyorlar dedi kayınvalidem ama çok canayakınlarmış bi garip geldi.
Hayır sanki kendi kocasını sahiplenmişler gibi de rahatsız olmuş. İnsanın yazmaya dahi eli gitmez kaynımı sahiplenmişler, garip geldi diye yazmaktan.İşte insanlık edersin, iyi niyet gösterirsin, sıcak samimi davranırsın, karşındaki bunun bi bozuğu yamuğu mu var yapıştı ilk günden der, hiç değmezmiş.
Çeyizime aldım (eltimi) kullanınca yorumumu güncelleyeceğimHiç elti almadım alanların yorumlarını merak ediyorum memnun musunuz kızlar? Fiyat performans nasıl? Link de bırakın lütfen
Lütfen fotoğraf da at bazen göründüğü gibi gelmeyebiliyormuşÇeyizime aldım (eltimi) kullanınca yorumumu güncelleyeceğim
İade ile uğraşmak istemediğim için mecbur kullanacağımLütfen fotoğraf da at bazen göründüğü gibi gelmeyebiliyormuş
Benimkini ucretsiz sahiplendirebilirim boyle de yuce gonulluyumdurBenim durumum yok ben elti alamıyorum ( eşim tek erkek)
Çeyizime aldım daha kullanmadım paketleme çok iyiydi ama herkese hediye yollanmış bana yollanmadıHiç elti almadım alanların yorumlarını merak ediyorum memnun musunuz kızlar? Fiyat performans nasıl? Link de bırakın lütfen