Arkadaslar sevgilim askerde ve yigeni oldu. Yengesiyle tanistigim icin bebegi gormeye gidicem.
Sizce hediye ne almaliyim. Altin almayi dusunuyorum ama fazla mi olur? Sadece kiyafet mi alsam. Yoksa hem altin hemde elbisemi alsam. Ne onerirsiniz?
Bence önce sevgiliyi alın..Şaka bi yana eğer sevgilinle ciddi değilseniz,yada ilerde keşke yapmasaydim diycekseniz almayın...Ama durumunuz müsaitse ki ben çoğu arkadaş ve yakınima öyle yapıyorum hem altın hem kıyafet ikisinide alıyorum.gerisi size kalmış
Illa sartsa kiyafet al tabi.Arkadaslar sevgilim askerde ve yigeni oldu. Yengesiyle tanistigim icin bebegi gormeye gidicem.
Sizce hediye ne almaliyim. Altin almayi dusunuyorum ama fazla mi olur? Sadece kiyafet mi alsam. Yoksa hem altin hemde elbisemi alsam. Ne onerirsiniz?
Ben olsam hic gitmezdim bile...
Altın fazla bana göre sonuçta sevgilisiniz sadece iyi bir yerden bebek için bir şey al yeterli bence
Altın mı? Ne altını yahu.
Alacaksan kıyafet falan al. Altın ağır kaçar. Gerek yok bence.
Bencede gitme ne münasebet ortada bişey yokdaha. Şimdiden seni zorlayanlar yarın oburgun nelere zorlar daha boyun eğme şimdiden. Hem elti adayıda kensinibişey sanmasın
Onu içlerine girene kadar bilemezsin bacım sen mesafeni koruda bakyın iyiler içlerine girince ozaman sende samımı olursun
Altın alma canım,henüz sevgilisiniz ve altın abartıya kaçar,bebeğe kıyafet al yeter.Arkadaslar sevgilim askerde ve yigeni oldu. Yengesiyle tanistigim icin bebegi gormeye gidicem.