elti adayina hediye ne almali?

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
Arkadaslar sevgilim askerde ve yigeni oldu. Yengesiyle tanistigim icin bebegi gormeye gidicem.

Sizce hediye ne almaliyim. Altin almayi dusunuyorum ama fazla mi olur? Sadece kiyafet mi alsam. Yoksa hem altin hemde elbisemi alsam. Ne onerirsiniz?

Sonuçta şu an sevgilisiniz bence altına gerek yok. Bebeğe ait bir hediye daha iyi olur. Bende hamileyim, erkek kardeşimin bir sevgilisi var. Ve altın gibi bir şey almasını beklemem ve şu an ki durumlarını düşünerek hoşta bulmam.

Bence önce sevgiliyi alın..Şaka bi yana eğer sevgilinle ciddi değilseniz,yada ilerde keşke yapmasaydim diycekseniz almayın...Ama durumunuz müsaitse ki ben çoğu arkadaş ve yakınima öyle yapıyorum hem altın hem kıyafet ikisinide alıyorum.gerisi size kalmış

Arkadaslar sevgilim askerde ve yigeni oldu. Yengesiyle tanistigim icin bebegi gormeye gidicem.

Sizce hediye ne almaliyim. Altin almayi dusunuyorum ama fazla mi olur? Sadece kiyafet mi alsam. Yoksa hem altin hemde elbisemi alsam. Ne onerirsiniz?

Altın fazla bana göre sonuçta sevgilisiniz sadece iyi bir yerden bebek için bir şey al yeterli bence

Durumum musait aslinda almak istiyorum ama fazla olur mu abartiya da gerek yok diye dusunuyorum.

Illa sartsa kiyafet al tabi.
Evli degilsin.
Altin almayi dusunme.
Daha iclerine girmeden bu kadar ince dusunme.
Sonra cok konu acarsin ben onlara sunu yaptim onlar boyle yapti diye.
Ne gerek var.

Altın mı? Ne altını yahu.
Alacaksan kıyafet falan al. Altın ağır kaçar. Gerek yok bence.

Bencede gitme ne münasebet ortada bişey yokdaha. Şimdiden seni zorlayanlar yarın oburgun nelere zorlar daha boyun eğme şimdiden. Hem elti adayıda kensinibişey sanmasın

Bencede gitme ne münasebet ortada bişey yokdaha. Şimdiden seni zorlayanlar yarın oburgun nelere zorlar daha boyun eğme şimdiden. Hem elti adayıda kensinibişey sanmasın

Iyi biri ama o sekilde kotu niyetli kendini bisey sanacak insanlar degiller. Samimiyet gosterdiler sevgili askerde yalniz hissetme diye

Onu içlerine girene kadar bilemezsin bacım sen mesafeni koruda bakyın iyiler içlerine girince ozaman sende samımı olursun

Onu içlerine girene kadar bilemezsin bacım sen mesafeni koruda bakyın iyiler içlerine girince ozaman sende samımı olursun

Evet haklisin bilemem ama su an gercekten bi kotuluklerini gormedim bacim :) aslinda samimi olmak bende istemiyorum ama yengesiyle tanistim ve sevgilim cok istiyo gitmemi yengesinin evine bir kez cocugu gormeye gidicem zaten sonra sevgilim askerden geliyor cok sukur

Altın alma canım,henüz sevgilisiniz ve altın abartıya kaçar,bebeğe kıyafet al yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…