Şampuan ve Saç Kremleri elseve şampuan kulanan buraya baksın lütfen

maske ne işe yarıyo peki

şampuanını hiç önermiyorum ben pembe olanını kullandım saçlarımı acaip sertleştirdi. banyodan çıkmadan tekrar clear kullandım bence en iyisi clear. saç kreminde de elseve

Canım saçların çok yıpranmış olabilir mi? Ben kullandım çünkü çok yumuşak ve kolay taranır yaptı. Normal şampuanlar saçlarımı mahfediyor ama arginine saçlarımı güçlendirdi hissediyorum. :)

benim kepeklenme yok fakat saçlarım dökülüyor ben açıcıdan sanmıştım demek uzun süre kullandığım bu şampuan da saç döküyormuş

Ben yillardir Elseve kullaniyorum cok da memnunum. Bir önce de Kalici Dolgunluk olanini aldim. Kokusu digerlerinden cok cok daha güzel ve ise de yariyor. Saclarim düz, gercekten bayagi bi hacim verdi.

hacmini dolgunluğunu bilmemde başka kullansam özellikle pantene hemen kepek yapıyo ve dokulmeye başlıyo. ben balözlü kuanıyorum şuan ama kırmızda kullandım aynı röfleliler için

Ben hic memnun kalmadım sacımda dökülme yapmaya baslamıstı hemen bıraktım.

5 senedir loreal elsevenin boyalı saçlar için olan şampuanını kullanıyorum.saç kremini de.çok memnundum ama son 1 senedir saçlarımı mahvetti.yıkadıktan sonra saçlarım yapış yapış oluyo kepek yapıyo..sanki şampuan saç diplerimde donuyo.kokusu da eskisi gibi değil ve aşırı derecede saçlarım dökülüyo...hemen değiştirdi.zaten fiyetı da düştü önceki senelere göre

Kırmızı kutu elseve kullandım. Annem almış.
Neyse.
Artı yönleri;
Hemen köpürüyor.
Güzel bir kokusu var.
Kokusu bir gün kalıyor saçta.
Kepek yapmıyor.

Eksi yönleri;
Benim saçım çabuk yağlandığı için yağlanmayı durdurucu bir özelliğe sahip değil.
Şuan kullandığın Nivea gibi yumuşak bir his bırakmıyor pek. Nivea yumuşacık yaptı.

Arginine serisini kullanıyorum, kuru saçlar için.
Şampuanı ve kremi saçlarımı dümdüz, yumuşacık yapıyor her seferinde. İlk inanamadım. Benim saçlarım dalgalı, kıvırcık çünkü normalde.
Banyodan sonra saçlarımın diplerine sıktığım sprey ise, saçlarımı uzattı. Düzenli kullanmak şart. Bayağı uzadığını fark ettim hem de, ancak dökülmesine çare olmadı.
Dökülme egzamamdan ötürü olduğu için, pek takılmadım oraya. Normal bir dökülme olsaydı, durdururdu eminim. Memnun kaldım yani.

Arginine şampuanı ben de kullanıyorum gayet memnunum bi büyük şişe bitmek üzere. Saçlarım yağlı olmasına rağmen çabuk yağlandırmıyo ve de saçlarım eskisi kadar kopmuyo o yüzden uzamaya başladı artık bi ara durmuştu resmen uzamıyodu. Spreyiyle kremi de iyiyse onları da alıyım elimdekiler bitince :)

kızlar slm..
benimde saç uçlarımda kırıklar var şu sıra gözüme battılar önceleri azalmıştı..
sarı şişedeki elsevler mi arginin acaba yda kullanıp memnun kalanlar varmı bnm sölediğimden..

arginine saçı güçlendiriyo ama onarıcı bi etkisi var mı bilmiyorum. Sarı şişedeki olan elseve'i ben de çok merak ediyorum kırıkları doldurur filan yazıyo ama kullananlar varsa cidden onarıyo mu acaba?

Kırıklarıma bir şey yaramıyor benim kırıklarıma iyi gelmedi
Arı sütlü olanı kullanıyorum 1,5-2 senedir çokta memnunum

Benim saçlarım ince telli hafif yağlı elseve kullanmıştım bir ara ama hiç tavsiye etmem saçları döküyor ayrıca fazla köpürmüyo.En güzel kaliteli şampuan head shoulders şu an ektra dolgunluk şampuanını kullanıyorum çok memnunum.

...........................................................

Son düzenleme:
...............................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…