Şampuan ve Saç Kremleri elseve şampuan kulanan buraya baksın lütfen

Bende hep elseve sarı şişe şampuan ve saç kremini kullanırdım.Arı sütü çıktığında onu deneyeyim dedim hemde en büyük boyundan aldım, elseve güveniyorum ya :1ninca: Çok kötü kokuyor ve bende felaket kepek yaptı.Deli gibi kaşınıyordum.Dolu bir şişe evde duruyor öylece.Kepeklerimden kurtulmak için head&sholders kullanıyorum şuan çok memnun kalmasamda.Bitsin elseve sarı şişeden başka birşey kullanmam kaydirigubbakcemile5

Ben de bi kaç kez yıkadım saçımı elseve ile..
head&sholders dan sonra hiç iyi gelmedi..
Saçımdan beyaz bişiler çıkmaya başladıı..
Hemen kirlendi yaa.

3 şişe ne yapcamm bennn..

Ben de bi kaç kez yıkadım saçımı elseve ile..
head&sholders dan sonra hiç iyi gelmedi..
Saçımdan beyaz bişiler çıkmaya başladıı..
Hemen kirlendi yaa.

3 şişe ne yapcamm bennn..

bende cope atarken sıselerı oyle ıcıme oturmustu kı anlatamam
son mavı buyuk boy kutuyu atmadım ama :teytey: arabamı yıkıyorum bahcede, camları muthıs parlatıyor :teytey:
al sana bır alternatıf buyrunnnnnnnnn

bende kırmızı şişe şampuan ve kremini kullanıyorum.Çok güzel ve parlak yapıyor saçları ama Şampuanı saç döküyor head&shoulders aldım bakalım nasıl gelecek.Elseve kreme devam ama ,çok güzel yapıyo gerçekten

bu arı sütü olan berbat bişey kızlar bende enbüyük boydan almıştım cok döktü ve aşırı kepek yaptı yahu arı sütünün o şişede ne işi olabilir arı sütü okadar cokmuki kolay bulunan bişeymiki 10 tllik şampuanda olsun inek sütü deseller daha inandırıcı olurdu memnun olanlar degiştirmesin

Herkestemi aynı etkiyi yapar yaa.
Saç dökme ve kepekk...
Valla kullnmöayı düşünüp burayı okuyanlatr almasınlarr..
Yok illede alcam diyenler bende 3 şişe büyük boy var gönderemm..

Kızlar yaa..
Vücud şampuanı olarak kullansak zararı filan olurmu ki cilde.

tapıkı olur sac derisiyle vucut derisi farklıdır kulanmayın alarji yapabilir ama kışlık kazaklarını yıka cok işe yarıyor

Doğru ya çamaşırlarda kullanmak dah mantıklı

ben öyle yaptım makinaya atmadıgım kıyafetler var siyahlar hasaslar gayette iyi oluyor yumaşak bile yapıyor saca yaramıyor ama kıyafetlerde işe yaradı enazından atmadım

bende en son elsevin pembe şişesini aldım inci proteğini olan sampuan bide saç kremi ilk kullandın vavv dedim hoşuma gitti ama saçım alıştı sanırım artık beğenmiyorum bide döktü saçımı

bir ara mor kapaklı olanı kullandım o çok güzeldi dolgunlaştırıcı özelliği vardı kuaförüm bile değişikliğişikliği farketmişti yine onu kullanmaya başlıycam sanırım

amaaann arı sütlü olanı kazaklarda falan kullanmayın çok kötü kokuyooo :sinifsinif:

arı sütünü çok beğendim ya çok iyi geldi benim saçlarıma, bazı arkadaşlarıma da tavsiye ettim Allah razı olsun senden dediler opuyorumnanaktan

bende elsevi kullanıyorum önce kepek gidericiyi kullandım onu kullanınca kepekler gidio ama elsevin başka bi çeşitini kullanınca tekrar kepeklenio ve felaket derece kaşıntı yapıyor napcam bilmiom

ve elsevenin düzleştirici etki die bi şampuanı vardı gerçekten çok güzeldi sadece for youda vardı orasıda kapanınca başka hiç bi yerde bulamadım

ben elsevenin pembe olanını kullandım ve aşırı derecede saçlarımı döktü mafoldumben

elsevin saç kremleri muhteşemmm tele dökseniz yumuşacık yapar. ama şampuanını bilmiyorum bugün aldım pembe olanını kullanıp haber veririm kızlar

Komple onarıcı 5i kullanmıstım. İlk haftalar saclarımı taramam cok zorlastı ardından kepek yaptı bende bıraktım =)

kızlar bnde kullandım hatta yenı bıraktım taranmıyodu saçlarım kepekte oluyodu beyaz bole bordolu altın reklı bşiy onarıcı galıba bılmıorm tam

ben elseve sampuanı ve maskesini kullanıyorum 5 etkili olandan maske süperr.. saclarım dolasıyor hep hemen acıyor.. sampuan için sıradan geldi bana 1. şişeyi kullanıyorum daha ama farkını görmedim... maskesinin farkını hemen gördüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…