Şampuan ve Saç Kremleri elseve şampuan kulanan buraya baksın lütfen

Arkadaşlar ben de kullanıyordum elseve şampuan hiç iyi gelmedi.Saçlarım çok uzun ve röfleli olduğu için kazık gibi oldu.Kepek ve dökülme yapan sampuanınızı hemen değiştirin.Elseve'in eski kalitesi kalmadı.Şişe boyu büyüyünce bozdu kendini.Hobby'nin ürünlerini şiddetle tavsiye ederim

ben senelerdir pembe olanını kullanıyorum hem şampuanını hem kremini.. çok memnunum saçlarımda hiç kırık yok... şampuanım sagolsun.. zemuszemus

evet ama eski kalitesi kalmadı doru eskiden şişesi kücüktü f,yatı diyerlerine göre yükseti ama kaliteyi fiyatınıda düşürmüşler bakın herkeste dökme kepek yapmış ne yezıkki

ya benim de saçlarımda kepek oldu şampuanını ve kremini kullanıyodum elsevden mi oldu acaba bi de gittim kepeğe karşı etkili olanını aldımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkafamçokkarıştı

ben bıraktım malesef bu elseviyi hic begenmedim ipek şampuan ondan daha kalitali ama kulanmadım cünkü son derece döktü kepek yaptı yıpratı

ben mesela ipek kullandım keçe gibi yaptı şuan elseve sarısını kullanıyorum hiç bi sorun yok demekki kişiden kişeye değişio

Yeni uyelerdenim, ozellikle saclarim benim icin cok onemli bu yuzden tum yazismalari takip etmek istiyorum,uzun suredir Elseve kullaniyordum, her cesitini denedigimi soyleyebilirim bence her cikarttiklari urun basta cok basarili gorunuyor ama nedense?? bir sure sonra kalitesini bozdugunu dusunuyorum ustelik sorunlu bir sacim olmamasina ragmen cok cabuk yaglandirip agirlastirdigini gordum ,simdi ise ne kullanacagima karar veremedim, eski sampuanim olan Hayashi ile idare ediyorum.

dogru kişiden kişiye degişiyor sacımı cok döktü kepek yaptı tekrar dermokile döndüm arada lavanta kürüde uyguluyorum sanki dökmeyi azaltı gibi geldi

elseve in uzun saclar içn olanını kullanmıştım sarı ve de boyalı saclar içn kırmızı olanını kullandım yumuşacık yaptıgı dogru ama benim saçlarımda da çok dökülme oldu..şimdi de pembe bi şampuanı cıkmış ; parlaklık özelliğini çok iyi vurgulayan reklamı begendim ama kanmamaya kararlıyım :))

İyi geceler kızlar.Benim saç telim çok ince.Bende elseve arı sütü olanı kullanıyorum çok memnunum.Saçın yağlanması bence saç derisiyle alakalı bir durum,şampuan sadece yumuşaklık ve parlaklık verir diye düşünüyorm.

elseve kullandım bi ara geerçekten güzeldi kokusuda kalıcıydı,sonra dove kullandım ondanda memnun kaldım...
3 sene pantene kullandım ama bir süre sonra saç kabul etmiyor eskisi gibi olmuyor şampuan niteliğini saçta kaybediyor o gün bu gündür pantene kullanmıyorum...
sonra haden sholders geçtim gözlerimi çok yaktı 1 sene kullandım o şampuanı ama kullanmam artık hem çok pahalı.
ben ucuz hemde kaliteli şampuandan yanayım...
çokta pahalı olmasını istemiyorum lmaz:lmaz:

Ben de elseve çok kullandım ama en son arı sütüolanı kullandım saçlarımda kepek yaptı

dogrudur sac yapısından ve sac derisine göre degişiyo benim gibi bicok arkadaşların saclarını döktü ve kepek yaptı ben şuan dermokil kulanıyorum bu 2 sorun ortadan kalktı tafsiye ederim

Yaa kızlar beni çok korkuttunuz şimdiii..
Çoğunluk saçlarım döküldü ve kepek yaptı demişşş..

Ben head and shoulders kullanıyodummm..
Dedim artık çok oldu değiştireyim..
Bi yerde indirim yapmıştı elseve 3 tane aldım farklı çeşidinden..
Ama şimdi burda yazılanları duyunca...
Ahhh napıcammm bennn head and shoulders dan çok memnundum oysakiiiii..

elseve arı sutu coook kotu ınanılmaz dokuldu saclarım ıkı sıseyıde salladım cope
bunun yanı sıra mavı ambalaja sahıp olan sık yıkama ıcın olan sampuanıda hıc kopurmuyor (kırlı sacta sampuan kopurmez) oysakı hergun sabahları banyomu yaparım eskı kalıtesı yok

evet kalite dışı olmuş kulanmayın elseve kızlar yok saclarıma iyi geliyo diyenler devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…