- 13 Ağustos 2020
- 15.253
- 86.158
- 548
- 32
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
Allah affetsin cok güldümelmayı hacca mı götüreceklermiş ne.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah affetsin cok güldümelmayı hacca mı götüreceklermiş ne.
Evet canım sagol cevapların içinEvet canım ben de öyle biliyorum yarısını sen yarısını eşin yiyecek
Meryem suresini okuyanlar genelde kız çocuk için okuduklarını duymuştumEvet canım ben de duydum bunu hatta bir arkadaş bana verdi bende üstünde okumuştum. Ayrıca 7 tane hurmaya meryem süresi okutanlar da var
Valla çok hatırlamıyorum ama arkadaş duyan oldu mu diye sormuş, ben de duydumAllah affetsin cok güldüm![]()
Aynen canım çok sagol destegin için rabbim kimseye yasatmasın alay etmesi kolay, başa geldimi anlaşılır herşeyBebek sahibi olmak için uğraşmayan insanlar anlamaz seni canım buralarda sorup da seninle dalga geçmelerine izin verme Allah bir an evvel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dualarım seninle![]()
Rabbim hayırlısıyla saglıklı uzun ömürlü versinde kız erkek hiç önemli değilMeryem suresini okuyanlar genelde kız çocuk için okuduklarını duymuştum
Merhaba canım bende 3 yıldır bekliyorum hiç bir sorunumuz yok yinede olmuyor rabbim herkese nasip etsin inşallahvalla arkadaşlar ben de 3 senedir sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorum. Hiç hamile kalamadım. Burada da çok dua gruplarına katıldım. Katılmasam da kendim okudum. Meryem sureleri okudum, hurmaya üfledim. Eşimle yedik, tefriciye okudum... ama Allah vesile kılmadı mı kılmıyor yaniHadi bunu da deneyelim aklımızda kalmasın derseniz deneyin ama çok da bel bağlamayın
![]()
Evet ben deMeryem suresini okuyanlar genelde kız çocuk için okuduklarını duymuştum
Evet canım ama niyetin önemli hele ki çocuğu olmayan için kız erkek farketmiyor rabbimin kelamı şifa olsun her niyete inşaAllahMeryem suresini okuyanlar genelde kız çocuk için okuduklarını duymuştum
Kesinlikle rabbim kimseyi evlat ile sınamasın ne kadar zor olduğunu bilmezlerAynen canım çok sagol destegin için rabbim kimseye yasatmasın alay etmesi kolay, başa geldimi anlaşılır herşey
Rabbim hepimize nasip etsin bir kere ben mealini okumuştum çok güzel sure keşke toplanıp niyet ederek hepimizin isimleri ile okusakEvet ben de
Evet canım ama niyetin önemli hele ki çocuğu olmayan için kız erkek farketmiyor rabbimin kelamı şifa olsun her niyete inşaAllah
Çok güzel bir fikir bence sonuçta bu sayfadada yüzlerce anne olmak isteyen kadın var DÜNYA DUA ÜZERİNE KURULUDUR bunu hiç bir zaman unutmayın lütfenRabbim hepimize nasip etsin bir kere ben mealini okumuştum çok güzel sure keşke toplanıp niyet ederek hepimizin isimleri ile okusak![]()