Bisküvi - Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye-Nutella Sponsorluğunda

Ben çok beğendim bu kurabiyeyi. Hatta erkek arkadaşıma yapıp götürdüm, 20-25 tane vardı bir oturuşta yemiş ehehe. Normalde böyle tatlıdır kurabiyedir pek beceremem ama tarifin sade ve detaylı anlatımından mıdır nedir gayet güzel anlayıp yaptım. Ellerinize sağlık, benim oyum sizindir sevgili Nevreste :) Başarılar dilerim.

Canım çok teşekkür ederimDeneyip beğenmene çok sevindimYani oyu bana vereceğin için değil memnuniyetin için çok sevindim
Geçen beğeni yaptığını farkettim .Hatta yorumunu bekledim:)Neyse böyle daha güzel oldu.Deneyip beğenmen ayrı güzel oldu

O zaman daha yapmamıştım tarifi gördüm beğendim dedim bir deneyeyim uyguladıktan sonra yazayım belki takıldığım yerler falan olursa sorarım diye :) Ama hiç takılmadım yani gayet detaylı bir anlatım, ölçüler yerinde. Her zaman böyle malzemeleri birebir tutan tarifler bulamıyorum benim gibi tatlı yapamayan biri için hazine gibi oldu inanın ehehe.

Çok memnun oldum canımAfiyet olsunBu kurabiye bizim evdede aynı etkiyi bıraktı:)Normalde 10 günde biten kurabiye 3 gün sürmedi:)

Çok memnun oldum canımAfiyet olsunBu kurabiye bizim evdede aynı etkiyi bıraktı:)Normalde 10 günde biten kurabiye 3 gün sürmedi:)

Eksiği yok fazlası var cidden. Bütün KK ahalisine sesleniyorum ben beceriksizi yapıp beğendirdiysem sizler uuu ne lezzetli yaparsınız ehehe. Teşekkür ederim, ederiz :)

Eksiği yok fazlası var cidden. Bütün KK ahalisine sesleniyorum ben beceriksizi yapıp beğendirdiysem sizler uuu ne lezzetli yaparsınız ehehe. Teşekkür ederim, ederiz :)
Estağfurullah ne beceriksizi maşaallah hep görüyorum yemek bölümünde yapmayı ve denemeyi seviyorsun.Bu bile çok güzel

wowww çok güzel gerçekten ellerine emeğine sağlık nevoş balkon da krema nın erimesi çok iyi bir şey ben donuyorum şahsen balkon da başarılar dilerim

Abla bu tariften kac tane kurabiye cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…