- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Ben de cok beğendim gercekten harika. Sunumu, bende o cam tepsinin gumus rengiyle yapacaktim. Pisti olurmusuzTeşekkür ederim canım
Oğlum her kurabiyeyi yemez.Ama bunu çok sevdi.Ondan iyi not aldım:)Gerçi birlikte yaptık sayılır.Onun etkisi var mı bilmiyorum:)
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık ablacım Harika görünüyorlar
Sen yapsaydın ben bununla sunum yapmazdım:)Başka seçeneklerim vardı:)Ben de cok beğendim gercekten harika. Sunumu, bende o cam tepsinin gumus rengiyle yapacaktim. Pisti olurmusuz
ellerine saglik abla
O kadar datlu cikiletolu, bonbonlu kurabiye varken, senin sucuklu Kurabiyene kim oy verir senceNe münasebet
Belki tatlı sevmeyenler vardırO kadar datlu cikiletolu, bonbonlu kurabiye varken, senin sucuklu Kurabiyene kim oy verir sence
Tatlıyı kim sevmez. Burası kadınlar kulübü, çikolata olmadan olmazBelki tatlı sevmeyenler vardır
O zaman direkten döndümTatlıyı kim sevmez. Burası kadınlar kulübü, çikolata olmadan olmazzaten kimse de tuzlu kurabiye yapmıyor
Teşekkür ederim canımEline saglik canim.. muhtesem gorunuyor.. sunum on numara :)
AynenO zaman direkten döndüm
S.refsizim benim aklima gelmisti..Tatlıyı kim sevmez. Burası kadınlar kulübü, çikolata olmadan olmazzaten kimse de tuzlu kurabiye yapmıyor
Hangi tarif oS.refsizim benim aklima gelmisti..ama yapip gonderecek ne vaktim var ne halim
Tuzlu kurabiye dedin ya tatlim.. kimse yapmamis ben koysam diyordumm..:)Hangi tarif o
Tamam sen yap, ekle tarifi yarınTuzlu kurabiye dedin ya tatlim.. kimse yapmamis ben koysam diyordumm..:)
Baskalarina gelince ekleme koyma bana gelince sen yarin koy anladim ben aldim mesaji korkmazsiniz tabi bendennTamam sen yap, ekle tarifi yarın
Bir hünerlerini göster:)Korkacak mıyız korkmayacak mıyız sonra biz karar verelim:)Baskalarina gelince ekleme koyma bana gelince sen yarin koy anladim ben aldim mesaji korkmazsiniz tabi bendenn
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım editörlerde mi katılıyormuş aa
Tebrik ederim valla maşallah hem siteyle ilgilen hem yarışmalara katılTeşekkür ederim canım
27. veya 28. katılışım canım:)2 tane madalyam var
Bağımlılık yapıyor canım:)Kazanmak için değil eğlenmek için katılıyorum:)Oylama başlayınca kazanamadığımı göreceksin zaten:)Tebrik ederim valla maşallah hem siteyle ilgilen hem yarışmalara katıl