gerçekten tadı felaket. yeşil çayda öyle ama yinede yeşil çaya limon sıkıp içebiliyorum. elma sirkesi maalesef içemiyorum. uzun süre deneyip cidden zayıflayan olduysa yazabilir mi? lütfen
mrhaba arkadaslar elma sırkesını s suyla bende ıcıyodum takı tvdekı doktoru ızleyınceye kadar elma sırkesını alıp yagın ustune döktü kanıtlı bır sekılde yaptıı ama sonuc yok yanı en önemlısıde su ve cok zarar verıyomus vucuda ani kalp durmasına sebeb oluyormuss aman kızlar dıkkat
sen kesinlikle çok fazla abartmışsın arkadaşım.öncelikle ılık suyun 1 su bardağı olsun ayrıca elma sirken bir çorba kaşığı yeterli...üstüne üslük bide limon sıkmışsın fazlaca abartmışsınölçün fazla olduğunda zayıflama daha çabuk olur diye düşünme böyle bişey olmuyor....limona gerek yokki...limon yerine mideni koruma amaçlı bir tatlı kaşığı bal atmalısın..yanlış kullanıyorsun bi zaman sonra midende hassasiyet meydana gelebilir..reflü yada gastrit meydana gelebilir....doğru miktarları kullanmak çok önemli..ayrıca günde 3 kere olabilir ama yemeklerden en az 25 ydk yada yarım saatt önce içsen daha etkiliolur ben tecrübelerime dayanarak seni uyarmak istedim..evet sirkenin en önemli etkisi yemekten evel iştahı kesmsidir..bende bugün başladım içmeye
yanlız ben 1 çay bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi + limon sıkıyorum öyle içiyorum
sabah + öğle + akşam yemeklerden 10 dak. önce
iştahımı kesti gibi (inşallah pisikolojik değildir):26:
sizinde iştahınızı kesiyormu arkadaşlar?????????
yaa ben suya koyup içemiyorum çok kötü oluyor elma sirkesini aldım sadece ben kullanıyorum kafa dikiyorum biraz ağzıma tutup suyla birden yutuyorum. ilk 1 hafta midem ağrıdı ama sonra geçti..bu yöntem daha kolay ama suya karışınca içilmiyor hemde keskin..buda işe yarar ..:86:
kıslar bende 4 gün oldu bşlayalı ama ben sadece 1 yemek kaşığı sirkeyi ılık suyla içiyorum bal koymuyorum şeker olmasın diye acaba yanlışmı yapıyorum diyetisyene gitim olmuyo o yemekleri yiyemiyorum şimdi daha az dengeli yiyorum dr şekeri ysaklamıştı o yüzden bal koymuyorum ama yanlışmı ypıyorum :26:
4-5 gundur bende kullaniyorum biraz bal ve sirkeyi sicak suyla karistirip sabah kahvaltidan sonra bide aksam yemeklerinden sonra iciyorum bal koyarsaniz tadi biraz olsun hafifliyor yoksa igrenc bisey kimse onu icmeye dayanamazSimdilik pek bi degisiklik yok ama olana kadar devam edicem kararliyim.
Mideye bi rahatsizlik vermiyor cok tereddut ettim baslarken, mide kanamasi olur falan diye yazmis bazilari ama bende bisey olmadi
zayıflama amaçlı içiyorsan yemeklerden önce içmen gerekir..yarım saat evvelinde
selam ben aranıza yeni katıldım.elma sirkesiyle olan serivenim yaklasık bir yıl önce başladı.51 kiloyla hamile kaldım ve tam tamınaaa 75 kiloyla dogum yaptım.tabi bu benim için büyük yıkımdı.ve herkesin faydalanması için hikayemi anlatıyorum.dogumdan 3 ay sonra sütüm kesildi ve bebegimi emziremedim.dogal olarak hemen diyet olayına el attım.elma sirkesini cevremdekilerden duymuştum ve hemen başladım şunu söliyim ilk baş cok düzenli içemedim tadından dolayı ama sonra baktım veremiyorum hemen sabah aksam düzenli içmeye basladım.suan 12 ay gecti ve ben 54 kiloyum arkadaslar.son 3 kilom kaldı.biriki aydır ara ara yeşil cay içmeye basladım.sadece porsiyonumu küçülterek ve elma sirkesiyle verdim bukadar kiloyu.bu konudan muzdarip olanlara kesinlikle tavsiyemdir buarada ben sade içemiorum balla içiorum.herkese şimdiden kolay gelsinn
hoşbulduk çok teşekkürler.ben bi su bardagına 2 tatlı kaşıgı sirke 1tatlı kasıgı balla birlikte sabah aç karınla ve gece yatmadan aynı ölçüde içtimbu olayda düzenli içmenin ve özellikle sabah aç karınla içmenin faydası oldugunu düşünüyorum
ciltte cok bi değişim hissetmedim ama zayıflamada tek gecerim inşallah faydam olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?