Elma sirkesi+su

güzel haberlerini bekliyoruz ozlemcim hadi bakalım kolay gelsin

ablacim tskler cevaplariniz icin ama kimisi yatmadan once icmis sabah ac karnina iciliyor orasi tamam peki ya aksam ?? yemekden önce mi veya uyumadan önce mi :) tskler

canım uyumadan hemen önce içersen doğrusunu yapmış olursun..kimileri sabah aç karnına içiyor kimileride yatmadan içmeyi uygun görüyor..ikiside o lur..zayıflama aaçlı içiyosan uyumadan evel alma istersen yemekten yani akşam yemeğinden yarım saat evel al iştahı kesiyor...

senelerdir içerim elma sirkesini zayıflatmadı ama yüzümdeki sivilceleri geçirdi
zayıflama konusunda pek umut etmeyin derim
sivilcesi olanlara öeneririrm

Arkadaşlar bu Kemal Kükrer in ballı elma sirkesinden aldım kullanan var mı aranızda memnun musunuz? Ben normalde elma sirkesi sade içiyordum gerçekten sabah içince tokluk hissi veriyordu bu ballı elma sirkeside öyle midir?

günaydın kızlar
tamamını okuyamadım daha önce yazan oldumu bilmiyorum da elma sirkesi+su zayıflatmanın yanında bagırsakları da temizliyomuş. yani kurt falan varsa düşürüyomuş tertemiz yapıyomuş

bende bir aydır alıyorum...kortizon alırken işim biraz zor gibi ama suyu çok içnce kilolar gitmeye başladı...tabi yeşil çayında etkisi var...

ben yapiyorum ekmegi azaltir aksam yediden sonra yemek yemesseniz ve bol bol da su icerseniz mukkemmel oluyor ben ikizlerimden sonra bu yontemle formuma kavustum

bende baslicam =) 4kilo versem yeter yaa hatta annem yirtiniyor 3kilo yeter diye ama olsun 4-5kilo vereyim =) 50-49kilo olayim yeter

kiloma takmış durumdayım.1.67boy 61 kg ,şimdi 65.800= 5 kg fazlam direk simit bölgesi ve gıdık olarak 3 ay içerisinde bana döndü.düşük bel kotta yan yağlar ve göbek çıkması kötü.çok çabuk kg veremiyorum.spor yapamıyorum.şu haftada 2-3 kg gitti diyenlere hayretle bakıyorum.10 gün lahana suyu kürünü yaptım gram bile eksilmedi,yapmaya çalışıyorum tartı gram oynamayınca moral 0 ....fazla yemiyorum.ama gece geç yatıp öğlen 1,2 lerde uyanıyorum.sanırım hareketsiz kalıyorum gün içinde.sirkeli suyun 20 sayfa yorumlarını okudum.uzun vadede 30 kg verenler bile var.yarın başlamayı düşünüyorum.bide bunu deneyeyim ama eğer içebilirsem ,1 hafta-10 gün içinde tartıda kıpraşma olmazsa ondanda vazgeçerim.metebolizma ve bünye meselesi benimki kaplumbağa neyazıkki : ( :84::84::84::84::84::84::84: offff

dikkat edip veremediysen,bi doktora git derim troid rahatsızlığın olduğu için veremiyor olabilirsin

şuan ilkkez içtimmm veeee ... ıyykkk :26:
3 defa da anca içebildimm tamam her içişten sonra sadece5-6 saniyelik berbat bi his bırakıyo olabilr amaa yinede suratımn şekli deişti
ufff güzelleşmek için mecbur kaldgmz şeyler neden çilekk tadında olmuyo kiii hep böle acı şelerr amaa mecburuzz kızlarrr durmak yoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…