• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

arkadaslar ınanmazsınız belkı ama ben elma sırkesını dırek olarak dıkıyorum içiyorum ama bı faydası olmuyokı bıde su altın cılek hapını denedım onun kısa surede faydasını gördum yanlız bır kutudan baska alamadım onuda temızlıge gıderek aldıgım parauyla almıstım esımden gızlıce :)))))

öncelikle sirkeyi direk içmen midene zarar verebilir canım.ayrıca ne kadar süre kullandın elma sirkesini?bazı insanlar çok sonra görüyor faydasını

ben de annemle birlikte denemiştim tabii ben sıkılıp yarıda bıraktım :64: fakat annem devam etti yararınıda gördü zayıflatıyor arkadaşlar ama abartmamak gerekiyor günde bir defa ve bir bardak suya azıcık atarak içiyoruz yoksa zararlarını da görebiliriz :34:

yaa ben suya koyup içemiyorum çok kötü oluyor elma sirkesini aldım sadece ben kullanıyorum kafa dikiyorum biraz ağzıma tutup suyla birden yutuyorum. ilk 1 hafta midem ağrıdı ama sonra geçti..bu yöntem daha kolay ama suya karışınca içilmiyor hemde keskin..buda işe yarar ..:86:

off bende içemiyorum tadı berbat midem bulanıyor.. şu altın çilekmşdşr nedir birde onu deneyim baare..

en az 5 kilo vermem lazım.. bana en uygunu bu elma sirkesi galiba.. hergün yarım saat da yürüyorum zaten..:1:

bende kullanıyorum ama ben 3 öğün aç karnına içiyorum birbardak ılık suya 1 yemekkaşığıelma sirkesi 1 tatlıkaşığı bal koyuyorum okadarda fena değil aslında insan zaman la alışıyo herkese kolay gelsin:66:

gerçekten tadı felaket. yeşil çayda öyle ama yinede yeşil çaya limon sıkıp içebiliyorum. elma sirkesi maalesef içemiyorum. uzun süre deneyip cidden zayıflayan olduysa yazabilir mi? lütfen

kıslar yeşil çayın bile tadını sevemedigimden içerken zorlanıyorum bikere denedim elma sirkeli suyu inanınn bi yutum alıp onu tükürmem bi oldu ondan keisnlikle içemiyorum:)içenleride tebrik ediyorum valla:)

ben geçen sene kullanmıştım işe yaramıştı bu sene yine kullanmaya devam edeceğim
bugün 5.günüm ve1.5 kilo verdim ama yürüyüşta yapıyorum 1 saat sonrada parkta aletlerde çalışıyorum

yediklerimede dikkat ediyorum
ama geçen sene spor yapmadan yediklerime dikkat ederek 5 kilo vermiştim her sabah içiyordum kürü

biz bunu göğüs büyütme topiğinde tok karna içiyorduk ama mide yanması yapıyor kızlar dikkat edin

biz de bunun için diyoruz işte içine bal katın diye.bal mideyi koruduğu gibi tadınıda yumuşatıyo içimi kolaylaştırıyor.ayrıca balın bi etkisi daha varr..elma sirkesinin etkisini artırıyor..mümkünse sirkeyi balla için derim..metablizmayıda hızlandırıyor balla beraber..diğer türlü biraz içimi zor olur..tadıda kötü kokup tiksinti yaratır..

Back