dün aksam basladım.3 kilo fazlam var.Yeşil çay ile desteklicem.Sadece akşam yatarken içiyorum.
arkadaşlar bencede denemeyin aç karnına falan.geçen sene okurken kilo aldığım için böyle birşeye kalkıştım ballı elma sirkesi.1hafta sonra hastanelik oldum resmen.midem taş gibi oldu ağrıdan uyuyamıyordum ağlaya ağlaya uyudum hep.5 tane değişik değişik ilaçlar da cabası
arkadaşlar aradan 2 gün geçti bugün içmeye başlayalı 3 gün oldu ve toplamda 500 gram verdim sirkeli sudan mı oldu neden oldu bilmiyorum ama wc sorunumda çözüldü ben memnun kaldım ama sirkeden rahatsızlanan birisi varsa denemesin ..sabah kahvaltıdan sonra içiyorum kilom durmuştu iki günde biraz da olsa tartıda değişim gördüm bağırsaklarım düzene girdi .. aç karnına denemedim denememde sonuçta sirke yani.. tok karnına memnunum .. wc sorunumu çözdü resmen ...
Ben elma sirkesi ile 10 kg verdim bir ayda, ama hergun ictim Sabah aksam.yemektende kismadim..
yemeklerden sonra ictim ve diyet yapmadim. istedigimi yedim ictim, iyi yanida bu:)waayyyy supersin canim, tebrik ederim.
peki yemeklerden oncemi yoksa sonrami ictin? diyet yaptinmi peki, yoksa sadece elma sirkesi mi ictin?
yemeklerden sonra ictim ve diyet yapmadim. istedigimi yedim ictim, iyi yanida bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?