Elma sirkesi+su

ya sirke mideyi deliyor yapmayın allah aşkına böyle şeyler. onun yerine çörek otu yiyin sabah bi kaşık tok tutuyor salatalık yoğurt haşlanmış yumurta da tam diyet dostudur. şimdi kilo da verseniz bi kaç sene sonra gastrit reflü dolaşırsın mazallah

sadece doktordan duyduğum birşeyi paylaşmak istiyorum sizinle..
sirkeyi sabah kalkar kalkmaz içmeyin. kahvaltıdan sonra da içmeyin.
öğle yemeğinizi yedikten sonra için demişti..
aksi takdirde mideye zararı olabiliyormuş.
bilginize..

ben de bir deneyeyim bakayım içebilecek miyim

arkadaşlar bencede denemeyin aç karnına falan.geçen sene okurken kilo aldığım için böyle birşeye kalkıştım ballı elma sirkesi.1hafta sonra hastanelik oldum resmen.midem taş gibi oldu ağrıdan uyuyamıyordum ağlaya ağlaya uyudum hep.5 tane değişik değişik ilaçlar da cabası

Bence de denemeyin derim, çünkü bende de elma sirkesine alerji varmış. Başladığımda bir terslik olduğunu bile bile içmeye devam ettim. Fena halde kaşınmaya başladım kollarım bacaklarımda hep kırmızı kocaman kabartılar oluştu. En son boğazım yutkunamayacak derecede şişince doktora gittim elma sirkesine alerjim varmış.. biraz daha inatlaşsaydım ölecektim, kökten çözüm olacaktı kilolara sanırım...

sabah kahvaltıdan sonra içiyorum kilom durmuştu iki günde biraz da olsa tartıda değişim gördüm bağırsaklarım düzene girdi .. aç karnına denemedim denememde sonuçta sirke yani.. tok karnına memnunum .. wc sorunumu çözdü resmen ...

arkadaşlar aradan 2 gün geçti bugün içmeye başlayalı 3 gün oldu ve toplamda 500 gram verdim sirkeli sudan mı oldu neden oldu bilmiyorum ama wc sorunumda çözüldü ben memnun kaldım ama sirkeden rahatsızlanan birisi varsa denemesin ..

Son düzenleme:
Ben elma sirkesi ile 10 kg verdim bir ayda, ama hergun ictim Sabah aksam.yemektende kismadim..

waayyyy supersin canim, tebrik ederim.
peki yemeklerden oncemi yoksa sonrami ictin? diyet yaptinmi peki, yoksa sadece elma sirkesi mi ictin?

ya lütfen biriniz nasıl ve ne zaman içtiğini açıklayıcı yazar mı bide kaç kilo verdiğini falan böle bişi anlaşılmıo

Ayy ben de başlaacağım buna madem bu kadar faydalı: diyet ve spor yapıyorum zaten bir de bunu ekleyeyim :)

Bende bugün başladım sirkeye sabah akşam içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum özellikle akşam 7den sora yemiyorum bakalım inşallah vericem.15gundur de maydanoz suyu içtim aksamda yoğurt pul biber limon kürü yedim bakalım inat ettim 5 kilo vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…