Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugün başladım sirkeli suya,akşam içemem diye sabah kalktığımda aç karnına içtim,geçenlerde bunun araştırmasını yaptığımda 1 bardak ılık suyun içine 2 yemek kaşığı sirke konulacığını ayrıca içemeyenlerin içine 1 tatlı kaşığı bal koyabileceği yazıyordu,hemde bunu diyenler işin uzmanları yani,o yüzden bende bugün başladım,önümde tam 1 ay var,hergün yürüyüşe çıkıyorum bu arada,zayıflayıp zayıflamadığımı haber veririm size arkadaşlar:)bu arada mide ağrısı çekenler tabiki bu kürü uygulamasınlar tehlikeli olabilir
ablacim tskler cevaplariniz icin ama kimisi yatmadan once icmis sabah ac karnina iciliyor orasi tamam peki ya aksam ?? yemekden önce mi veya uyumadan önce mi :) tskler
Ya hakıkaten sırkelı suyu ıctınızde mıdenız agrımadımı butun gun?Bide cıdden zayıflatıyormu bu?Normal hergun yedıgın gıbı yemege devam edıosun ama yanında her sabah bu karısımımı ıcıyorsun???Kaç zamanda kac kılo verılıyor ortalama??
kiloma takmış durumdayım.1.67boy 61 kg ,şimdi 65.800= 5 kg fazlam direk simit bölgesi ve gıdık olarak 3 ay içerisinde bana döndü.düşük bel kotta yan yağlar ve göbek çıkması kötü.çok çabuk kg veremiyorum.spor yapamıyorum.şu haftada 2-3 kg gitti diyenlere hayretle bakıyorum.10 gün lahana suyu kürünü yaptım gram bile eksilmedi,yapmaya çalışıyorum tartı gram oynamayınca moral 0 ....fazla yemiyorum.ama gece geç yatıp öğlen 1,2 lerde uyanıyorum.sanırım hareketsiz kalıyorum gün içinde.sirkeli suyun 20 sayfa yorumlarını okudum.uzun vadede 30 kg verenler bile var.yarın başlamayı düşünüyorum.bide bunu deneyeyim ama eğer içebilirsem ,1 hafta-10 gün içinde tartıda kıpraşma olmazsa ondanda vazgeçerim.metebolizma ve bünye meselesi benimki kaplumbağa neyazıkki : ( :84::84::84::84::84::84::84: offff
olabilir benimde aklıma geliyorda işte ,son bi elma sirkesini denicem ,baktım yine olmuyorsa doktor yolu gözüküyor...dikkat edip veremediysen,bi doktora git derim troid rahatsızlığın olduğu için veremiyor olabilirsin
simdi biz bunu ne zaman icmemiz lazim ya onu anlamadim ac karninami tok karninami günde kac kere :S