Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende başlamayı düşünüyorum bu formüle bir arkadaşımda yıllardır içiyormuş fiziği harika bende nasıl bu kdr güsel die düşünüyordum sanırım sırrı buymuş:))) o aslında kışın bağışıklık sistemini güçlendirmek için içiyormuş ama her derde deva demekki:)))
benim merak ettiğim zayıflamak için aynı zmnda diyettemi yapmam gerek yoksa tek başına işe yarar mı?
canım cok sıkı olmasa da bir diyet yapmak gerekiyor herşeyi elma sirkesinden beklememek gerek dimi?
ben kaşıgın ucuyla azcık koyuyorum toz tarcın. hemen kokusunu alıo zaten.
mideye zararı yokmuş die biliorum hatta elma sirkesinin mideye ii geldiini duymuştum ne kdr doru bilmiorum araştırmak gerek...
aç karnına sürekli içildiğinde zararı var hatta benim komşulardan biri 1,5 sene önce bundan dolayı mide kanaması geçirmiş ama bizim formül tok karnına ve balla içildiği için zarar vermez eskiden yemek sonrası hazımsızlığı geçirsin diye her yemek sonrası şerbet gibi içilirmiş zaten ....malum dönemin yakınsa ondan canın aburcubur isteyebilir bana öyle bir etki yapmadı
aç karnına sürekli içildiğinde zararı var hatta benim komşulardan biri 1,5 sene önce bundan dolayı mide kanaması geçirmiş ama bizim formül tok karnına ve balla içildiği için zarar vermez eskiden yemek sonrası hazımsızlığı geçirsin diye her yemek sonrası şerbet gibi içilirmiş zaten ....malum dönemin yakınsa ondan canın aburcubur isteyebilir bana öyle bir etki yapmadı