Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mideyi kesinlikle rahatsız etmiyor.bende bazı yıyeceklerı yıyemeyecek kadar hassas bır mıdeye sahıbım ama bu karışımın hiç rahatsız etmedi....ama az kilo verdirse de incelttiği garanti
kilomda 68 den 62.5 oldu
slm canım 1 aydamı verdın bu karışım ıyı geldı bana dun akşam saat 6.30 yemek yedım yarım saat sonra karışımı ıçtım akşama mısafırım geldı hamur işlerı yaptım ama yıyemedım ınanamıyorum kendıme kendımı çok tok hıssettım bırakmıycam
durmak kılolara gule gule dıycemzemuszemus
göbek çevresi 103 cm den 92 oldu 1 ay içinde cok sıkı olmasada hafif diyet de yapıyorum
kızlar haberlerde bakın ne yazıyooo
Yağlarınızdan kurtulmanın kolay yolu
Sirke mucizesi ispatlandı
28.09.2009 12:38
Japon Beslenme ve Yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüektemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.
Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.
ben 5 kilo verdim kesinlikle doğru
bende deniycem bakalım inş işe yarar :)
sen nasıl kullandın canım haberde dediği 1 bardak içecege 1-2 kaşıkmı kattın yoksa topigi açan arkadaşın dediği gibi ballamı karıştırdın