- 17 Eylül 2009
- 64
- 0
ya kızlar bal koyunca tadı bana iğrenç geliyo ya:gitme:
bal koymasam sadece sirke su içsem olur mu dersiniz
canım ben baştan balsız denedim pek faydasını göremedim ama belki bünyeden bünyeye değişebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bal koyunca tadı bana iğrenç geliyo ya:gitme:
bal koymasam sadece sirke su içsem olur mu dersiniz
ekmek tuz ve şekeri kullanmıyorum arkadaşım şeker yerine bal kullandım
genelde sebze yedim akşamları 7 den sonra abur cubur nadiren yedim
sabahları bir dilim kepek ekmeği ile normal kahvaltımı yaptım
hiç birşey yemediğim anlaşılmasın tabı mesela haftanın bir günü hamburger de dahıl agır şeyler yıyorum kolayı da diyet kullanıyorum eskisi kadar sık olmasa da
ilaveten ab rocket mekik aletıyle mekik çekip ip atlıyorum düzenli değil
elmasirkesi bal ve suyu da hiç ihmal etmıyorum
canım ben baştan balsız denedim pek faydasını göremedim ama belki bünyeden bünyeye değişebilir
ben de bal koymayı sevmiyodum canım.. o yuzden hazır ballı elma sirkesi aldım..mükemmel tadı...ayrıca bal da koymuyorum hem de
ayrıca kızlar bal sadece mideye zarar vermesin sirke diye ekleniyor..yoksa bal ve kilo verme birbiriyle düşman şeyler.. sadece sirke içsen de olur ama midene zarar verme
evet ağzında zayıflayın diye bi etiket var..migrosta 2 tane bu üründen 10 lira mı 9 liramı ne alıyolar
saol canım cevabın için, bal sadece tatlandırmak için değil demekki, başka fonksiyonlarıda var, az koyayım bari napıyım:gitme:
canım sen tam olarak nasıl yapıyorsun hayrına bi ayrıntılı yazsan valla çok sevinirima.s.
arkadasım ben ramazanda baslamıstım bir ay sadece günde bir kere iftardan sonra içtim
şimdi ise sabah akşam içiyorum
bir su bardağına bir yemek kaşığı elma sirkesi bir çay kaşığı dolu dolu bal koyuyorum
spor ve diyetle faydasını gördüm
sağlıklı zayıflamalar diliyorum
ben de bal koymayı sevmiyodum canım.. o yuzden hazır ballı elma sirkesi aldım..mükemmel tadı...ayrıca bal da koymuyorum hem de
90 dan 67 kıloyamı dustun cok guzel ıns.istedıgın kıloya ulasırsın opuyorumnanaktan zemuszemus
90 dan 67 kıloyamı dustun cok guzel ıns.istedıgın kıloya ulasırsın opuyorumnanaktan zemuszemus