Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

İlk sayfada ki tarifimi uyguluyorsunuz ?
Evet.
Ama litrelik yapmiyorum ben. sonra bekledikce tadi bozuluyor gibi geliyor. 1 litrelik yaptim 2 bardaktan sonrasini doktum icime sinmedi.

Ben yarim su bardagina 1 tatli kaşığı bal 1 tatli kaşığı sirke karistirip her ogunde taze yapip iciyorum.

Evet.
Ama litrelik yapmiyorum ben. sonra bekledikce tadi bozuluyor gibi geliyor. 1 litrelik yaptim 2 bardaktan sonrasini doktum icime sinmedi.

Ben yarim su bardagina 1 tatli kaşığı bal 1 tatli kaşığı sirke karistirip her ogunde taze yapip iciyorum.
Cok teşekkür ederim , bende günlük yapıp yarın sabah başlıyım . Bu arada bal şart mı , bal eklemezsem etkisi azalır mi acaba ?

Konu sahibi ,mevcut üye adıyla foruma en son 2013 yılında giriş yapmış :KK43:
Ben 1-2 hafta balsız içeyim eğer etki görmezsem o zaman ballı denerim .
Sevmiyor musun bali?
Radi iyi oluyor. hatta ben kahvalti yaparken hazirliyorum kahvalti bitene kadar o eksilik falan kalmiyor. ogle yemeklerinide hazirlarken yapıyorum . suan sogan kuru yaotigim icin icmiyorum hiç bir kur ama esim ve kv cok begeniyor onlar surekli onlar ayapiyorum 15 gun sonra tekrar baslicam

Evet canim.
Rejim grubum var onlar daha hizli veriyor sanki onlara nazaran veremiyorum :)
BIrde haftads 300 gram 400 gram gidiyor diye dedim :) internetten arastirdigima gore tiroid hastalarinda kilo verme problemi varmis. kullandigimiznilaclarda kilo yapiyormus. ama bence bunlar bahane. isteyince veriyoruz kilo. oyle olsa 5-6 haftada 4 kilo bile veremezdim.
O 4 kilo bile nekadar cok fark etti bedenimde. bu halimi bile sevdim. kendimi artik duba gibi gormuyorum. cok rahatsizdim 65 kilo halimden anamm simdi dusunuyorum da bir 5 kilo somra daha 70 olacakmissim ALLAH korusun.
Simdi 61 im. daha hafif hissediyorum kendimi. ve gobegimin o istemedigim yuksekligi gitti. hala var ama eskisi kadar degil
58 kilo ile evlenmistim ozaman bile kiloluydum :))) ilk hedefim 60 sonra 55... sonra fiziki durumuma gore 50... 55 te iyi gorunuyorsam 55 te kalirim. yok hala tombis isem 50 ye kadar giderim arada bir hamilelik yasamazsam ki inşaALLAH
yasarim
Kusura bakma uzun yazdim yine. gerci hamile kalsam bile bu beslenmede devam ederim cunku artik saglikli besleniyorumm bebek oldugunda millet yiyoda yiyo.. hamur isleri cipsler sut yapmayacak ki annede..
Yasasin saglikli beslenme.
Ben suan kürü yaptigimdan diger kurleri ve bu karisimi biraktim ama kaynanam ve esim detoks sularina ve bu bal sirke karisimina alisti ve sevdiler hergun istiyorlar :)))

BEnde rutin olan hic biseyi sevmem. kendime bile usenip hergun yapmazken onlara yapmak hic isime gelmiyor ama esim icin yapacağım bu detoks suyu cildimi baya guzellestirdi.
Sivilcelerimi gidermedi ama cildimi guzellestirdi. kaymak gibi oldu
1 litre suya 1 salatalik 1 limom ((alaka dilimlenmis bunlar) 2-3 karanfil ve 1 cubuk tarcin. geceden yapip uyandiginda su niyetine iciyorsun. eger erken bitiriyorsam ustune su ekliyordum yok gec bitiyosa eklemiyodum cok bekleyince guzel olmuyor tadi. gerci 2 haftadir 1 litre bile su icemiyorum. o da yavaslatmis olabilir kilo vermemi. Kış geliyornya zorla iciyorum 1 kac bardak

ağzına sağlık uzun olsun ben okurum.foruma girdikçe.
suyu zorla da olsa içmeye çalış.yağların parçalanması için gerekliymiş.ben de 1 litreyi anca buluyorum.
soğan suyu ne için? o da mı zayıflatıyor?

İlk sayfada ki tarifimi uyguluyorsunuz ?

ben bir tatlı kaşığı sirkenin üstüne yarım su bardağı ılık su ve bir tatlı kaşığı bal ekleyip üzerini sıcak suyla tamamlıyorum.her sabah taze hazırlıyorum bir bardak.
bir de sirkeyle balı ilk başta karıştırmak zararlı olabilirmiş o yüzden yazdığım sırayla karıştırıyorum.

ağzına sağlık uzun olsun ben okurum.foruma girdikçe.
suyu zorla da olsa içmeye çalış.yağların parçalanması için gerekliymiş.ben de 1 litreyi anca buluyorum.
soğan suyu ne için? o da mı zayıflatıyor?
Bebis icin canim.
Zayiflatiyormusta hemde...
Ama bebek icin o kuru iciyorum canim.

Sevmiyor musun bali?
Radi iyi oluyor. hatta ben kahvalti yaparken hazirliyorum kahvalti bitene kadar o eksilik falan kalmiyor. ogle yemeklerinide hazirlarken yapıyorum . suan sogan kuru yaotigim icin icmiyorum hiç bir kur ama esim ve kv cok begeniyor onlar surekli onlar ayapiyorum 15 gun sonra tekrar baslicam
Evet pek sevmiyorum ama asıl sebep 21 günlük şeker diyetindeyim ve süre haftaya bitiyor . Sirkeli su içebilirim rahatsız etmez diye düşünüyorum .
Soğan kürü size şifa olur inşallah .
Esiniz ve kv niz bu kürle kilo verdiler mi ?
İnşallah herkesle beraber bende kalıcı fayda görürüm .

canım bal sirkenin etkisini artırıyormuş.tadını güzel yapıyor.
Hadi ya , etkisini arttırıyorsa fayda göremem belki de .
ben bir tatlı kaşığı sirkenin üstüne yarım su bardağı ılık su ve bir tatlı kaşığı bal ekleyip üzerini sıcak suyla tamamlıyorum.her sabah taze hazırlıyorum bir bardak.
bir de sirkeyle balı ilk başta karıştırmak zararlı olabilirmiş o yüzden yazdığım sırayla karıştırıyorum.

Teşekkür ederim . Siz günde bir kez mi iciyorsunuz ?

Evet pek sevmiyorum ama asıl sebep 21 günlük şeker diyetindeyim ve süre haftaya bitiyor . Sirkeli su içebilirim rahatsız etmez diye düşünüyorum .
Soğan kürü size şifa olur inşallah .
Esiniz ve kv niz bu kürle kilo verdiler mi ?
İnşallah herkesle beraber bende kalıcı fayda görürüm .
Esim kilo icin icmiyor. sevdigi icin iciyor oda herzaman degil. arada bir ben yaptigim zaman. kv benle bir yuruyus yapiyor onunda etkisi ile 1 kilo verdi. 1 haftada ama benim.kv cok yiyo :)

Esim kilo icin icmiyor. sevdigi icin iciyor oda herzaman degil. arada bir ben yaptigim zaman. kv benle bir yuruyus yapiyor onunda etkisi ile 1 kilo verdi. 1 haftada ama benim.kv cok yiyo :)
Anladım , deneyip görmek lazım galiba . Yarından itibaren başlarım , bakalım bende sonuç nasıl olacak .

Teşekkür ederim . Siz günde bir kez mi iciyorsunuz ?[/QUOTE]

evet .ben sadece sabah aç karna içiyorum.günde bir kez.

Bugün başladım bende . Evde tartı yok ama devam edersem bir hafta sonra değişim varsa yazarım . En azından kıyafetlerimden bir nebze anlaşılır .

iki haftadır tam yapamıyorum.15 günde 400 gr. gitti.toplamda 4 buçuk kg gitti. canali sen de durumlar nasıl?

lenay hoş geldin.nasıl gidiyor diyetin?
Hoşbulduk . :KK36:Kilo kaybım var mı bilmiyorum ama kıyafetlerim bir tık daha rahat . Şeker orucuyla beraber götürüyorum . Sirke biraz gaz yapıyor bende ama şimdilik devam etmeyi düşünüyorum .
Senin nasıl gidiyor ?

İnanılmaz!!! Gerçekten faydası oluyor mu? Tam olarak neler yapıyorsunuz? Bu karışımla birlikte diyet yapıyoruz değil mi?

Hoşbulduk . :KK36:Kilo kaybım var mı bilmiyorum ama kıyafetlerim bir tık daha rahat . Şeker orucuyla beraber götürüyorum . Sirke biraz gaz yapıyor bende ama şimdilik devam etmeyi düşünüyorum .
Senin nasıl gidiyor ?

sevindim.ben iki ayda 4.700 verdim.tam bi diyet sayılmaz.dikkat ediyorum.bazen kaçırıyorum.:KK48:

X