Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben de şimdi basliycam bayrama kadar 4 kilo vermem lazım inşallah veririm şuan 60 kiloyum akşam yemegini şimdi yedim demiycem şimdi de içtikten sonra tadını yazarim

1 haftadır içiyorum akşamları çok geç yememeye çalışıyorum 300-400 gr civarı gitti çok fazla kilom yok ama göbek var onun için uğraşıyorum burdaki yorumlarda göbeğinin eridiğinİ söyleyenler olmuş inşallah bende de olur:KK45:

yok canim yemekle aram iti degil az yedigim icin vucut dengem bozuk metabolizmam yacas o yuzden bi ogun bilemedin bazen bindebir iki ogun yemek yiyorum ekmek hic yemiyorum ama yinede kilom var.. o yuzden bazen kiziyorum kimisi paso yiyor ama kilo almiyo kimiside az yiyo yinede kilolu :KK43: su sirke ins. ise yarar biraz calistirir metobolizmayi gerci hala bi fark yok :KK43:

Canım sende durum nedir

Bu kürü pazartesi günü itibariyle yapmaya başlayacağım.
Az önce tadı nasıldır diye meraktan hazırladım, şuan içiyorum. Müthiş bir lezzet! Limonata lezzetine benziyor, bayıldım.
Ben bundan günde 1-2 lt içerim vallahi.
Tatil öncesi regl ve tatil haftası :kk77:... Malum. Şiştim :KK23:
İlgilenen arkadaşlar için etkilerini yazacağım :KK25:

Bu kürü pazartesi günü itibariyle yapmaya başlayacağım.
Az önce tadı nasıldır diye meraktan hazırladım, şuan içiyorum. Müthiş bir lezzet! Limonata lezzetine benziyor, bayıldım.
Ben bundan günde 1-2 lt içerim vallahi.
Tatil öncesi regl ve tatil haftası :kk77:... Malum. Şiştim :KK23:
İlgilenen arkadaşlar için etkilerini yazacağım :KK25:
Bende yoldaş arıyorum yanıma, bende emziriyorum acaba bi zararı olur mu ki

ben de pazar günü basladım 18 eylülde.1.100 gr gitti.ayrıca çok dinç yapıyor gün içinde.memnunum şimdilik:KK71:

Bende deneyecegim. Yorumladan cok umutlandim.
Peki spor yada yuruyus veya diyet yaparakmi zayifliyorusunuz yoksa yine herseyi yiyip bu karisimi icincemi zayifliyorsunuz?

Ben bu hafta yuruyus yapamama ragmen ve kacamak yapmama ragmen (borek, pide, lahmacun) yememe ragmen 1.5 kilo verdim ki 3 gun detoks suyu ve 2 gun falan bu karisimi icmistim.
Bu hafta butun hafta içmeyi dusunuyorum. Bakalim bu hafta nasil olacak...

X