Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

İnanılmaz!!! Gerçekten faydası oluyor mu? Tam olarak neler yapıyorsunuz? Bu karışımla birlikte diyet yapıyoruz değil mi?
Ben bu karışımla beraber burda şeker topiğimiz var şeker diyeti yapıyorum ve ekmek tüketmiyorum .

Slm kızlar bende araniza yeni katıldım yaklaşık 4 gündür elma sirkeli kur yapıyorum ve zayıflamaya ihtiyacım var

Konu sahibi ,mevcut üye adıyla foruma en son 2013 yılında giriş yapmış :KK43:
Ben 1-2 hafta balsız içeyim eğer etki görmezsem o zaman ballı denerim .
Daha ben bu diyeti yapmıştım ve 4 ayda çok sıkı diyet yapmadan icebilecegim sıcaklıkta suya 1 tatli kaşığı elma sirkesi ve bir çay kasiginının ucunda bal koyuyorum mide rahatsızlığın yoksa arada başına icebilirsin tam 15 kilo vermiştim vede fazla incelme olmuştu

Daha ben bu diyeti yapmıştım ve 4 ayda çok sıkı diyet yapmadan icebilecegim sıcaklıkta suya 1 tatli kaşığı elma sirkesi ve bir çay kasiginının ucunda bal koyuyorum mide rahatsızlığın yoksa arada başına icebilirsin tam 15 kilo vermiştim vede fazla incelme olmuştu
Tebrik ederim ...
Her öğün öncesi mi içiyordunuz ? Ben normal içme suyuna ekleyip içiyorum , sıcak daha etkiliyse sıcak deneyeceğim bugün .
Bırakınca iştah eski haline döndü mü ?

Ben de 7 gün fln denedim gercekten göbek bel kısmında rahatlama sagladı. Kg olarak 1 kg verdim sanırım. Bi de aoda ayran limon var, onu da yapıyorum. Ama hafifledim cok sükür yaw:KK49:

Ben sabah kalkinca içtim ve akşam yatarken içiyordum hepte icebilecegim sıcaklıkta ki suyla içtim ve gercekten iyi sonuç almıştım inş. bukez de iyi sonuç alıcam

Ben sabah kalkinca içtim ve akşam yatarken içiyordum hepte icebilecegim sıcaklıkta ki suyla içtim ve gercekten iyi sonuç almıştım inş. bukez de iyi sonuç alıcam
Kaç kiloydunuzda 15 kilo verdiniz, çok vermişsiniz, süper :)) bende yaklaşık bir haftadır içiyorum ama ilk sayfada ki tarife göre yaptım. Siz sabah akşam birer bardak mı hazırlayıp içtiniz??

merhaba arkadaşlar ben bugün elma sirkesi+bal+ su karışımını ilk kez denicem içine ayrıca bikaç damla limon da katıp içiyorum daha lezzettli oluyor. 79 kiloyum 60 kiloya düşmek hedefim. her hafta tartılıp bende ki değişimleri burda sizinle paylaşıcam. inşallah yararlı olabilirim. sizlerden gelen yorumları okudum gayet moral ve motive oldu benim için ayrıca teşekkr ederim umarım bende sizler gibi kilo verebilirim.

merhaba arkadaşlar ben bugün elma sirkesi+bal+ su karışımını ilk kez denicem içine ayrıca bikaç damla limon da katıp içiyorum daha lezzettli oluyor. 79 kiloyum 60 kiloya düşmek hedefim. her hafta tartılıp bende ki değişimleri burda sizinle paylaşıcam. inşallah yararlı olabilirim. sizlerden gelen yorumları okudum gayet moral ve motive oldu benim için ayrıca teşekkr ederim umarım bende sizler gibi kilo verebilirim.
:KK5:

.....aspir yagiyla hizli ve saglikli kilo verebilirsiniz icerisindeki linoleic asit sayesinde vucuttaki yaglari parcalar su ve sporla desteklediginizde etkisi %100 ekadar cikmaktadir.

Son düzenleyen: Moderatör:
X