Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirirken kullanmada bir sakınca var mı ben de başlıcam da.teşekkür ederimBende yoldaş arıyorum yanıma, bende emziriyorum acaba bi zararı olur mu ki
Gebeyken içilir mi pekiOsmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
16 haziran da yazmışım bu mesajı biraz ara verdikten sonra 22 hazirana kadar devam ettim bayram için memlekete gittik , gitmeden önce en son 94.3 kiloydum orada bir kaç kez ballı sirkeli su içebildim daha içmedim 3 hafta sonra eve döndüğüm de tartıldım 1 g ya yakın vermiştim 4-5 gündür tekrar başladım şu an ki kilom 92.5dünden beri ara verdim midem ufaktan dürtmeye başladı
dün ki tartı sonucu 94.9
diyet yapmış mıydınız16 haziran da yazmışım bu mesajı biraz ara verdikten sonra 22 hazirana kadar devam ettim bayram için memlekete gittik , gitmeden önce en son 94.3 kiloydum orada bir kaç kez ballı sirkeli su içebildim daha içmedim 3 hafta sonra eve döndüğüm de tartıldım 1 g ya yakın vermiştim 4-5 gündür tekrar başladım şu an ki kilom 92.5
9 haziran da 96 kg
16 haziran da 94.9
18 temmuz da 92.5 kg yum :)
ağustosta inşallah 8 li rakamlardayım diye yazarım
ben diyet yapmıyorum o hatayı çok kez yaptım bir daha asla yapmam :)diyet yapmış mıydınız
Tebrik ederim... devamı gelir inşallah . Diyet yapmıyorum demişsiniz sadece bu karışımla mı verdiniz kilolarıevett son gelişmelerden haberdar edeyim bu gün itibariyle kilom 88.3
9 haziran da 96 kg
16 haziran da 94.9 kg
18 temmuz da 92.5 kg
9 eylül 91.0
22 eylül 88.3
aferin banaaa