Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

4.haftam ve 3.5 kg verdim.:KK71:
Yedigine ictigine dikkat ettinmi sadece bu karisimlami verdin?

Ben normalde dikkat ediyordum gram gram verip aliyordum. Gecen hafta yuruse 4 gun cikamadim. Borek falanda yedim. 3 gun sirke karisimi 2-3 gun detoks suyu ve yatmadan 1 saat once fakan yogurt icine pulbiber ve limon sıkıp yedim. 1.5 kilo vermissim. Borek falan yedim ama yinede butun hafta az yedim. 1 yada 2 gun oyle kacamak yaptim.
Bu hafta hem yememe dikkat ediyorum. Hem yuruyusu basladim yapiyorum. Ben sirke bal su karisimi ve detoks ve yogurt kuru hepsini yapacagim.
Bakalim bu hafta kac kilo verecegim.
2 kilo versem benim icin buyuk bir adim olacak. Haftada 1 kilo vermeye bile raziyim.

Yedigine ictigine dikkat ettinmi sadece bu karisimlami verdin?

Ben normalde dikkat ediyordum gram gram verip aliyordum. Gecen hafta yuruse 4 gun cikamadim. Borek falanda yedim. 3 gun sirke karisimi 2-3 gun detoks suyu ve yatmadan 1 saat once fakan yogurt icine pulbiber ve limon sıkıp yedim. 1.5 kilo vermissim. Borek falan yedim ama yinede butun hafta az yedim. 1 yada 2 gun oyle kacamak yaptim.
Bu hafta hem yememe dikkat ediyorum. Hem yuruyusu basladim yapiyorum. Ben sirke bal su karisimi ve detoks ve yogurt kuru hepsini yapacagim.
Bakalim bu hafta kac kilo verecegim.
2 kilo versem benim icin buyuk bir adim olacak. Haftada 1 kilo vermeye bile raziyim.

yediklerime dikkat ediyorum.akşam çok hafif yemeğe çalışıyorum.su içmeye çalışıyorum yinede 1.5 lt anca içiyorum.

detoks suyu nedir bu arada?

yediklerime dikkat ediyorum.akşam çok hafif yemeğe çalışıyorum.su içmeye çalışıyorum yinede 1.5 lt anca içiyorum.

detoks suyu nedir bu arada?
Toksin attirici su...
Cesit cesit var.

Ornegin ben 1 litre suya 1 limon ve salatalik dilimliyorum halka halka 1 cubuk tarcin 2-3 karanfil geceden hazirlayip sabah normal su ihtiacimi o bitene ekadar iciyorum sonra normal su ile devam ediyorum.

Ama arkadasim nane daha etkili dedi.
Artik. 1 litre suya limon ve salatak halka dogruyacagim icine 2-3 dal taze nane katacagim. Bunuda geceden yapiyorsun.

Internette daha birsuru cesit detoks tarifleri var. Bir arada 1 sise sodaya 1 limon 1 salatalik dograyip iciyordum.

Detoksun cok faydalari var. Hem cilt icin toksin atmak icin. Ic organlarin temizligi icin. Internetten arastirdiginda bir cok faydasini okuyabilirsin.

bu hafta veremedim,aşureden dolayı diyet biraz şaşti o_Obugün sirkeli karışımı içmedim,aklımdan yiyecekler gitmiyor.:sinirli:

ne kadar verdin ne kadar sürede?
2 hafta once sadece 3 gun ictim. 1 haftada 1.5 kilo verdim. O da kacamaklarla beraber. Borek pide falan.
Ondan sonraki hafta 600 gram falan.
Bu hafta aksatmasan iciyorum. Bakalim kac kilo vercem.
Ama surekli hareket halindeyim

2 hafta once sadece 3 gun ictim. 1 haftada 1.5 kilo verdim. O da kacamaklarla beraber. Borek pide falan.
Ondan sonraki hafta 600 gram falan.
Bu hafta aksatmasan iciyorum. Bakalim kac kilo vercem.
Ama surekli hareket halindeyim

insallah istediğimiz sonucu alırız.bu karışım beni tok yapıyor,bazen baş dönmeleri olurdu hemen tatlı bir şeylere saldırırdım,onu da ortadan kaldırdı.sende de öyle mi?
ben de hafta içi gündüz hareket halindeyim ama akşam pasifim.
benim 5.haftam bitti sanırım.65.9 dan 62.3 e düştüm.:halay:

insallah istediğimiz sonucu alırız.bu karışım beni tok yapıyor,bazen baş dönmeleri olurdu hemen tatlı bir şeylere saldırırdım,onu da ortadan kaldırdı.sende de öyle mi?
ben de hafta içi gündüz hareket halindeyim ama akşam pasifim.
benim 5.haftam bitti sanırım.65.9 dan 62.3 e düştüm.:halay:
Bende 65 ile basladim. Suan 61.7 yim.
Ama bilemiyorjm 2 haftadir kilo veremiyorum 300-400 gram. Daha sabah 61.7 idim simdi 62.1 gorunuyorum. Bir turlu 60 a dusemedim. Oysaki cok az yiyorum ve detoks yapiyorum. Bu karisimi iciyorum gece yatmadan 1 saat önce falanda pulbiberli limonlu yogurt yiyorum. Gunde 1 saat yuruyis yapiyorum daha ne yapim. Yinede gram gram gidiyor. Sadece 1 hafta 1.5 kilo birden verdim. Onuda nasil verdim bilmiyorum.
Eve kondisyon bisikleti almak istiyorum. Suan esimle onjn mucadelesino veriyorum.
Acim acc... ama yinede kilo gitmiyo :)
Ne yapıcam bilmiyorum. Demoralize oluyorum böyle. Cumadna cumaya tartilip yaziyoruz tahtaya arkadaslarla.
Bakalim bu cuma kac cikcam merakla bekliyorum 2 haftadir 61 kusurum. Bu hafta en azindan 61 e dusmem gerek.

+ olarak ben tiroid hastasiyim.
Biraz zor kilo verebilirim

Sadece akşam yemekten sonramı içiyosunuz kızlar ? Emziriyorum kullansam zararı olmax gibi geliyoda

Bende 65 ile basladim. Suan 61.7 yim.
Ama bilemiyorjm 2 haftadir kilo veremiyorum 300-400 gram. Daha sabah 61.7 idim simdi 62.1 gorunuyorum. Bir turlu 60 a dusemedim. Oysaki cok az yiyorum ve detoks yapiyorum.

yediğimiz şeyler şişliik yapabiliyor.sabah da fazla çıkıyor tartıda.mesela bir akşam nohut yemeği yedim.iki gün şişlik gitmedi:işsiz:

Bu karisimi iciyorum gece yatmadan 1 saat önce falanda pulbiberli limonlu yogurt yiyorum.
yogurtu akşam yemeğinde yesen daha iyi olabilir mi acaba?akşam yemeğinden önce yesen hem iştahı kapatır hem de tok tutar bence.

Gunde 1 saat yuruyis yapiyorum daha ne yapim. Yinede gram gram gidiyor. Sadece 1 hafta 1.5 kilo birden verdim. Onuda nasil verdim bilmiyorum.
zaten gram gram kilo vermek sağlıklı.bence iyi gidiyosun.ilk başta birden giden vücuttaki ödem oluyor.
Eve kondisyon bisikleti almak istiyorum. Suan esimle onjn mucadelesino veriyorum.
yürüyüş açık havada olmalıymış.
Acim acc... ama yinede kilo gitmiyo :)
Ne yapıcam bilmiyorum. Demoralize oluyorum böyle. Cumadna cumaya tartilip yaziyoruz tahtaya arkadaslarla.
Bakalim bu cuma kac cikcam merakla bekliyorum 2 haftadir 61 kusurum. Bu hafta en azindan 61 e dusmem gerek.

+ olarak ben tiroid hastasiyim.
Biraz zor kilo verebilirim
geçmiş olsun.o zaman bi diyetisyene mi gitsen.yanlış beslenme hastalığa olumsuz etki edebilir Allah korusun.

hızlı verip ne yapıcaz ki? hızlıca kilo verip tekrar istediğimiz her şeyi yemek istiyoruz.ama oyle yapacaksak hiç uğraşmaya gerek yok.bunu alışkanlık olarak benimsememiz lazım.
yavaş ama kalıcı olsun ,sağlıklı olsun.:süslü:

canali yukarıdaki mesajı genişletmen gerekiyor.yazdıklarım orada .becerememişim alıntılamayı.

geçmiş olsun.o zaman bi diyetisyene mi gitsen.yanlış beslenme hastalığa olumsuz etki edebilir Allah korusun.

hızlı verip ne yapıcaz ki? hızlıca kilo verip tekrar istediğimiz her şeyi yemek istiyoruz.ama oyle yapacaksak hiç uğraşmaya gerek yok.bunu alışkanlık olarak benimsememiz lazım.
yavaş ama kalıcı olsun ,sağlıklı olsun.:süslü:
Canim ben zaten yavas zayifliyorum. 5-6 haftada 4 kilo verdim zaten. eskisinden daha saglikli besleniyorum. eskiden duzensiz besleniyordum simdi sabah erken kalkiyorum. kahvaltimi duzgun yapiyorum. gecistirmiyor yada abur cubur yemiyorum. Haslanmis yumurta, salata domates salatasi biraz cerez (ceviz findik fistik falan) bazen meyve. cay.

Aksamlarida normal yemek yapiyorum porsiyonumu az yiyorum. ama her turlu yemegi yiyorum.
Omceden sabahlari çok ekmek yiyordum. esim vardiyasinda sabah evde olmadiginda ekmege cikolata surup yiyordum. yada kurabiye falan atistiriyordum. simdi tek farkim ve onemli bir fark abur cuburi biraktim. kurabiye, hamur isleri vs. coknender arada bir yiyorum. omceden neredeyse hergun. markete girdik mi haftalik 25 - 30 tl lik abur cubur alir yerdik esimle.
Sonra yemek fazla yerdim. ayrica hamburger pizza kumpir agirlikli yapardimm uzun zamandir yapmadim.
Simdi hayayimda baya degisiklikler yaptim. esimde bana uyuyor sagolsun. illa sunu isterim bunu neden yapmiyon demiyor. dahada hosuna gidiyor sağlıklı beslenmek.

Bir saat yuruyus yapiyorum.

Yani hayatimdaki zararli yiyecekleri cikardim. sagliksiz kilo verdigime inanmiyorum.
YAvasta veriyorim. umarim saglam veriyordumdur geri almam.

Canim ben zaten yavas zayifliyorum. 5-6 haftada 4 kilo verdim zaten. eskisinden daha saglikli besleniyorum. eskiden duzensiz besleniyordum simdi sabah erken kalkiyorum. kahvaltimi duzgun yapiyorum. gecistirmiyor yada abur cubur yemiyorum. Haslanmis yumurta, salata domates salatasi biraz cerez (ceviz findik fistik falan) bazen meyve. cay.

Aksamlarida normal yemek yapiyorum porsiyonumu az yiyorum. ama her turlu yemegi yiyorum.
Omceden sabahlari çok ekmek yiyordum. esim vardiyasinda sabah evde olmadiginda ekmege cikolata surup yiyordum. yada kurabiye falan atistiriyordum. simdi tek farkim ve onemli bir fark abur cuburi biraktim. kurabiye, hamur isleri vs. coknender arada bir yiyorum. omceden neredeyse hergun. markete girdik mi haftalik 25 - 30 tl lik abur cubur alir yerdik esimle.
Sonra yemek fazla yerdim. ayrica hamburger pizza kumpir agirlikli yapardimm uzun zamandir yapmadim.
Simdi hayayimda baya degisiklikler yaptim. esimde bana uyuyor sagolsun. illa sunu isterim bunu neden yapmiyon demiyor. dahada hosuna gidiyor sağlıklı beslenmek.

Bir saat yuruyus yapiyorum.

Yani hayatimdaki zararli yiyecekleri cikardim. sagliksiz kilo verdigime inanmiyorum.
YAvasta veriyorim. umarim saglam veriyordumdur geri almam.

veremiyorum demissin ya ondan yazdım.
aynı gidiyoruz ben de aynı sürede aynı kiloyu verdim
yaşasın saglıklı beslenme:KK59:

veremiyorum demissin ya ondan yazdım.
aynı gidiyoruz ben de aynı sürede aynı kiloyu verdim
yaşasın saglıklı beslenme:KK59:
Evet canim.
Rejim grubum var onlar daha hizli veriyor sanki onlara nazaran veremiyorum :)
BIrde haftads 300 gram 400 gram gidiyor diye dedim :) internetten arastirdigima gore tiroid hastalarinda kilo verme problemi varmis. kullandigimiznilaclarda kilo yapiyormus. ama bence bunlar bahane. isteyince veriyoruz kilo. oyle olsa 5-6 haftada 4 kilo bile veremezdim.
O 4 kilo bile nekadar cok fark etti bedenimde. bu halimi bile sevdim. kendimi artik duba gibi gormuyorum. cok rahatsizdim 65 kilo halimden anamm simdi dusunuyorum da bir 5 kilo somra daha 70 olacakmissim ALLAH korusun.
Simdi 61 im. daha hafif hissediyorum kendimi. ve gobegimin o istemedigim yuksekligi gitti. hala var ama eskisi kadar degil
58 kilo ile evlenmistim ozaman bile kiloluydum :))) ilk hedefim 60 sonra 55... sonra fiziki durumuma gore 50... 55 te iyi gorunuyorsam 55 te kalirim. yok hala tombis isem 50 ye kadar giderim arada bir hamilelik yasamazsam ki inşaALLAH
yasarim
Kusura bakma uzun yazdim yine. gerci hamile kalsam bile bu beslenmede devam ederim cunku artik saglikli besleniyorumm bebek oldugunda millet yiyoda yiyo.. hamur isleri cipsler sut yapmayacak ki annede..
Yasasin saglikli beslenme.
Ben suan kürü yaptigimdan diger kurleri ve bu karisimi biraktim ama kaynanam ve esim detoks sularina ve bu bal sirke karisimina alisti ve sevdiler hergun istiyorlar :)))

BEnde rutin olan hic biseyi sevmem. kendime bile usenip hergun yapmazken onlara yapmak hic isime gelmiyor ama esim icin yapacağım bu detoks suyu cildimi baya guzellestirdi.
Sivilcelerimi gidermedi ama cildimi guzellestirdi. kaymak gibi oldu
1 litre suya 1 salatalik 1 limom ((alaka dilimlenmis bunlar) 2-3 karanfil ve 1 cubuk tarcin. geceden yapip uyandiginda su niyetine iciyorsun. eger erken bitiriyorsam ustune su ekliyordum yok gec bitiyosa eklemiyodum cok bekleyince guzel olmuyor tadi. gerci 2 haftadir 1 litre bile su icemiyorum. o da yavaslatmis olabilir kilo vermemi. Kış geliyornya zorla iciyorum 1 kac bardak

X