Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bende bu karışımı kullanıyorum 2 haftadır ama ben sabah aç karnına ılık suya vede akşam yatmadan önce içiyorum ve 4 kilo verdim bende böyle işe yaradı galiba :44:
canım sende çok iyi etki etmiş bakalm benm de 5günde 1.7 kilo verdim. sen ekstra bişey yapıyorsun değilmi? napıyosun?
canım ben emzirmeyi kesince rejime başladım, kaç aylık yavrun Allah bağışlasın, bence emzirmeyi bitirince rejim yap, bebeğine yaramaz zayıflar oda
evet canım benim çok güzel olur doğru diyorsun=) güzel bi haberim var=) günlük olarak kilo kayıpların aynen şöyle ve ben çok mutluym=)
14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
vee
17kasım 74.6
4günde 1.6 kilo ve inanın hafiflendiğimi hissediyrum=)
Maşallahhh çok güzelmiş darısı başımızaa
ben 9 lu form çayınıda içiyorum ama çaya sonra başladım daha öncede çayı başka bişey yapmadan kullanmıştım oda çok güzel zayıflatmıştı beni şimdi tekrar başladım 3 öğün içiyorum çayı iki kerede sirkeli suyu içiyorum yemeğede dikkat ettimmi kilolar gidiyor
arzucum nasılsın canım bebişini kucağına almışsın çok şükür:))Allah analı babalı büyütsün bitanem.bilmem beni hatırladınmı??3aylık daha zaten çok zayıf dediğin gibi sütü kesince başlyım tşkler
bende içiyorum =) ama düzenli değil günde bi iki tane,şimdi sen böyle dedin ya düzenli içicem=) nezamn içiosun peki?
şimdili,k 75 te takılı kaldık bakalım bi 5 kilo daha verebilsem 3 hafta içinde tatile gidecemdeçayı sabah öğle akşam yemeklerden yarım saat önce aç içiyorum sirkeli suyuda sabah aç bide yatmadan önce içiyorum zaten akşamlarıda abur cubur yemiyorum artık ee faydasıda oluyo
slm kızlar bende bu karışımı kullanıyorum 2 haftadır ama ben sabah aç karnına ılık suya vede akşam yatmadan önce içiyorum ve 4 kilo verdim bende böyle işe yaradı galiba :44:
esteda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 yemek KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 yemek KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
SElam arkadaşlar bende birden kilo alıp sonrasında zorla verdiği gramları kilo kilo geri alanlardanım
bu sirke yönetemiyle 3 ayda 9 kg veren bir tanıdığım var
lakin tadından dolayı hep kaçtım ve sizleri de görünce Maşallah hepinize günde 1 kg gitmesi nasıl bir şey yaw bende istiyorummmm
bu sebeple protein ağırlıklı diyetime bunu da ekleyeceğim
zararı yoktur sirkenin inşallah bu bir sebep olacak bana da
aç karnına içiyor değil mi herkes ? mesela sabah işe gitmeden ve akşam gelince aç karnına alsam uygun olacak sanırım ?
yoksa şu yukarıda yazana göre yemeklerden sonra mı almalı ?
yaklaşık 3 saat oldu kk nün hemen hemen tüm diet mesajlarını okudum yalnız arkadaşlarımız detaylı yazmaktan kaçınıyorlar nedense sizden ricam haftada 2 kilo ayda 8 kilo yapar spor yapıyormusunuz birde tam olarak nasıl bir beslenme şeklliniz var ve bu bal ve sirke karışımını nasıl hazırlıyorsunuz hangi aralıklarla içiyorsunuz kafam karıştı kimi sarımsak çayından bahsetmiş kimi karaty dietinden 100lerce günlük var dietle ilgili beni aydınlatırmısınız şimdiden teşekkür ederim
jelibonxxx ben sana kendi yaptıklarımı detaylı anlatayım =) sırayla yaptıklarımı yazıyorum =)
1-Sabah ve öğle yemeğimden önce,gece de yatmadan önce ılık suya 1yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum. aslında bal da konuluyo ama ben sirkenin kokusundan dolayı (kokuya çok hassasım) suya hemen içip bir çay kaşığının ucu kadar bal yada çikolatayı ağzımın tadı değişsin diye hemen ağzıma alıyorum,çok az miktar ama belirteyim özellikle.
2-Tatlı anlamında hiçbirşey yemiyorum(tatlı canavarıyımdır aslında).
Sabah 1dilim kepkli ekmek ve normal kahvaltı yapıyorum(çay şekersiz)
Öğlen bir tabak dolusu çorba içiyorum.akşam ekmek pilav yemıyorum ne yemek varsa yiyiyorrum ama 7den sonra yemek yememeye özen gösteriyorum.
Aksam 9-10gibi bi meyveyle günlük yemek kapasıtemı dolduruyorum. ama yalan olmasın kahvaltı ogle aksam yemeklerı arası karnım acıkıo ve ben mesela 1adet mandalın yıyıyorum,yani acıkınca meyve yıyıyorum.
3-Günlük 2litre su içmeye özen gösteriyorum. Bilgisayar başında birşeyler içmeyı sevdiğimden sabah türk kahvem vardr sekersiz, öğleden sonrada yeşil çay yada 9lu karışım çay içiyorum ara öğünde.
4-Spor yapmaya vaktim yok,ama bugünlerde biraz hareketli geçiyor günlerim.
kilo günlüğüm de şu şekilde:
14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5
19kasım 74.4
20kasım 74.2
7günde tam 2kilo verdim jelibonxxx ama sonuçta bünyeler farklı ve herkeste değişik etki gösterir,kilosu çok olandan ilk başta daha hızlı gider, ilk hafta 2kilo vermem her hafta 2vereceğimi de göstermez tabi,gönül ister ayda 8kilo vereyim ama benim için zor =)
aklına takılan birşey varsa yine cevaplayabilirm=) gitsin kilolarrr=)
benim kilom 70 yaş 30 kilolarımın nedeni yedi yıllık bir geçmişi var bi kızım var 7 yıl önce hamilelek sırasında 35 kilo almış bir zavvalıyım çok kızgınım kendime çok tatlı bi kızım var sağlıklı olsun diye herşeyden abartırcasına yemek doğru değilmiş yaşayınca öğrendik tabi...yiyende yemeyende 3,5 kilo cıvarında doğuruyor cabası kilolar az alan çok daha çabuk vareiyor benim gibi 2 mislini alanlarda 7 yıldır tontiş tontiş :)hikayem bu teşşekkür ederim yarından itibaren gün gün yazacağım inşallah programımı..
Allah analı babalı büyütür kaderini güzel yaşatır inşallah tatlı kızının=) ne güzel ders çıkarmışsın kendine,ikinci çocukta aynı hataya düşmezsin inşallah. Heyecanla bekliyoruz kilo verme sürecini=)
yaklaşık 3 saat oldu kk nün hemen hemen tüm diet mesajlarını okudum yalnız arkadaşlarımız detaylı yazmaktan kaçınıyorlar nedense sizden ricam haftada 2 kilo ayda 8 kilo yapar spor yapıyormusunuz birde tam olarak nasıl bir beslenme şeklliniz var ve bu bal ve sirke karışımını nasıl hazırlıyorsunuz hangi aralıklarla içiyorsunuz kafam karıştı kimi sarımsak çayından bahsetmiş kimi karaty dietinden 100lerce günlük var dietle ilgili beni aydınlatırmısınız şimdiden teşekkür ederim