- 13 Ocak 2010
- 556
- 14
Selam kızlar...
Bugün marketten bunu aldım. Karışım olduğu için 4kaşık koysam suya olur mu? İşe yarar mı?
Eki Görüntüle 850078
dene canım bi balda varya sanmam zararı olsun, ben ara verdim sirkeye ama buakşam gene başlıcam, gitmiyo sabitlendi sanki kilo çok wc ye de çıkıyorum ama çokmu yiyorum anlamadımki
deneyin kızlar ama ben 2 haftadır felan yaptığım halde kilo kaybım olmadı, yada kendimi tam vermedimmi bu işe anlamadım, akşam yatarken içiyodum ılık suya 2 tatlı kaşığı, sanırım yememem gereken besinleri yediğim için kilom aynı kaldı kesinlikle sıkı bi rejimle desteklemek lazım kesinlikle
benim bir arkadaşım bu yöntemle 1yılda17kilo verdi cigsel2010. bence de yememen gereken besinleri fazla tüketmiş olabilrisn.bende çok umutluyum ilk günden,kilolarım gidecek gibi hissediyorum =) ben tatlıya çok düşkünümdür,ama bugünden itibaren tatlı da yemeyeceğim karar aldım,umarım uyabilrim=)
emziren anneye bi zararı varmıdır sütü kesme gibi:97::97:
haklısın hayatım o besinleride kesersem verilebilir bence çünkü şubattan hazirana kadarda denemiştim 5 kilom öyle gitti, ama lütfen hergün gelin bu topiğe yaptıklarımızı paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım 2 3 günde bir girmeyelim hergün düzenli anlatalım neler yaptığımızı
tebrik ederim canım seni, ben malum günlerimi yaşıyorum o yüzden aksine 1 2 kilo daha ağırım bu haftayı es geçiyorum ama tabikide diyete devammmmm dikkat ediyorum yediklerime