Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de dün akşam başladım bakalım bu karışıma
dün uyumadan önce 1 bardak ılık su, 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı da bal karıştırıp içtim
tadı düşündüğüm kadar kötü çıkmadı aslında
sabah ta yine aç karnına aynı karışımı içip, 1 saat bekledikten sonra kahvaltı yaptım
ben bu arada 3 gündür isveç diyeti de yapıyorum
ikisini bir arada götürmeye çalışacağım bakalım:KK51:

arkadaşlar kullanıp iyi sonuçlar gören herhangi bir ürün tavsiyeniz varmı yani şimdi marketlerde hangisi gerçek sirkedir nası anlarız
kulanan arkadaşım bir zahmet cvp versin:KK14:

ben 15 gündür yapıyorum, sabah aç karna, akşam yatarken içiyorum yediklerime hiç dikkat etmedim aynen devam ettim, dolayısıyla hiç kilo veremedim:KK1:
ama bırakmıyorum, bu kadar olumlu yorum varken kilo veremediysem dikkat ermem lazım, bugünden itibaren yememi azaltarak sirkeli ballı suyumu içmeye devam edecem birde öyle deniyeyim 15 gün, sonra zaten ramazan geliyor yeme düzeni diyet falan kalmaz

Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.

denemekte fayda var diye dusunuyorum

merhaba arkadaslar ben yeniyim ama heo uye olmadan yorumlari okuyordum nihayet uje olmaya karar verdim cunki bende 5 gun oldu elam sirekine basliyali ilk iki gun soguk suyla icdim 1.500 kilo verdim :KK43: ama iki gundur ilik suyla iciyorum ilik suyla daha rahatladim gabizlik gitdi.insallah kilo da vere bilirim,bu arada diane 35 draje kullaniyorum bunun icin kilo vermem gerek tam 11 kilom var,ben sabahlari ac karna 1bardak,oglen yememkten once ve sonra yarim bardak aksam da yemekden once ve sonra yarim bardak iciyoeum.birde gece yarisi istahim acilsa yarim bardak iciyorum cok faydali istahim kesildi onceden cok yeyen biri olarak gozum bakip istiyo ama midemde yer yok sanki :) sonuclari yine yazicam

Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.

canım benim merhaba, bizde bal yok bal yerine pekmezle ıcıyorum ama fadası olur mu ki bilemedim ?

elma sirkesi gerçekten bir mucize ben elma sirkesi ve karatay diyetiyle beraber (karatay diyetini çok çok sıkı yapmamak kouşuluyla)tam 15 kilo verdim bence herkes elma sirkesi kürünü kullannalı tabii boğazıda tutmak çok öneml:KK1:

Ben her sabah bi bardak suya 1tatli kasigi sirke 1tatli kasigi limon suyu 1cay kasigi bal koyuyorumm. İnanilmaz faydasini göruyorum. Tabi rejimde yapiyorum.

X