Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kullanıp iyi sonuçlar gören herhangi bir ürün tavsiyeniz varmı yani şimdi marketlerde hangisi gerçek sirkedir nası anlarız
kulanan arkadaşım bir zahmet cvp versin
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
eşimle beraber içiyoruz ama hiç bi zararını görmedik işe yarıyo 2 haftadır kullanıyoruz ben 1,5 eşim yaklaşık 2 kilo verdi.
sonuçta içindeki elma sirkesi mideye faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bişey.
evet iştah kesiyo ama sabah içmeyin öğle ve akşam yemeklerinde öğlen içemiyosanız akşam muhakkak için eğer midenizde problem varsa önermem
benim bi önceki sayfadaki yorumuma bakmanı tavsiye ederim :)
yorumlarınız için teşekkürler[/QUOTE ben de yapiyorum sabahlari yesil cay aksamlari sirkelo su.kilo problemim yok tamamen detoks amacli yapiyorum ama kilo verdim bi hayli
elma sirkesi kabızlık yapar mı :uhm: :uhm: 2 haftadır kullanıyorum şimdi de wc problemi cıktıı
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.