- 20 Kasım 2013
- 53
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrr, hala adetim gelmedi bende forma devam, activia kahvaltı ve form bisküviler aldım ara öğünlerime, bu arada hikayemi anlatayım...
boyum 165 kemikli bi yapım var 68 kiloyla evlendim ( sadece göbeğim vardı zayıftım yani 68 de ) kansızlık var bende dra gittim ilaçlar verdi oldum 70 71 72 73 74 75te kaldım 1 sene içinde aldım ilaçlar yüzünden. derken 75le hamile kaldım 100le doğurdum, 15 kilom 4 ay içinde gitti,85 kiloyla emzirme sürecimde (4. ayda işe başladım tekrar) 1,5 sene yaşadım. emzirme bitti başladım sirkeli suya yeşil çaya öğlen çorba salata akşam atıştırmalık yemekle oldum 80... ve hala 80le yaşıyorum şubat haziran arası vermiştim o 5 kiloyu hazirandan beride 80den inemedim..........
bence muhteşem ve azimli bir kilo verme süreci anlatmışsın bize takdir ettim seni cigsel2010 =)
zaman zaman kilo verme durabiliyor,bundan 2sene önce diyetisyene gittiğimde yine kilo verme sürecimde durgunluk yaşamıştım,doktorumun dediği şey şuydu,sizle de paylaşayım kendinize pay çıkartın. Sürekli aynı beslenme tarzıyla gidersen en başta kilo verirsin bir süre sonra bu durur demişti,ve benim diyet listem değiştirmişti.Yani demeye çalıştığım kilo vermeleriniz durduysa beslenme alışkanlığınızda bir değişiklik yaratın,bu şekilde kilo vermemizin devam edeceğine inanıyorum =) durmak yok gitsin kilolar=)
jelibonxxx ben sana kendi yaptıklarımı detaylı anlatayım =) sırayla yaptıklarımı yazıyorum =)
1-Sabah ve öğle yemeğimden önce,gece de yatmadan önce ılık suya 1yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum. aslında bal da konuluyo ama ben sirkenin kokusundan dolayı (kokuya çok hassasım) suya hemen içip bir çay kaşığının ucu kadar bal yada çikolatayı ağzımın tadı değişsin diye hemen ağzıma alıyorum,çok az miktar ama belirteyim özellikle.
2-Tatlı anlamında hiçbirşey yemiyorum(tatlı canavarıyımdır aslında).
Sabah 1dilim kepkli ekmek ve normal kahvaltı yapıyorum(çay şekersiz)
Öğlen bir tabak dolusu çorba içiyorum.akşam ekmek pilav yemıyorum ne yemek varsa yiyiyorrum ama 7den sonra yemek yememeye özen gösteriyorum.
Aksam 9-10gibi bi meyveyle günlük yemek kapasıtemı dolduruyorum. ama yalan olmasın kahvaltı ogle aksam yemeklerı arası karnım acıkıo ve ben mesela 1adet mandalın yıyıyorum,yani acıkınca meyve yıyıyorum.
3-Günlük 2litre su içmeye özen gösteriyorum. Bilgisayar başında birşeyler içmeyı sevdiğimden sabah türk kahvem vardr sekersiz, öğleden sonrada yeşil çay yada 9lu karışım çay içiyorum ara öğünde.
4-Spor yapmaya vaktim yok,ama bugünlerde biraz hareketli geçiyor günlerim.
kilo günlüğüm de şu şekilde:
14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5
19kasım 74.4
20kasım 74.2
7günde tam 2kilo verdim jelibonxxx ama sonuçta bünyeler farklı ve herkeste değişik etki gösterir,kilosu çok olandan ilk başta daha hızlı gider, ilk hafta 2kilo vermem her hafta 2vereceğimi de göstermez tabi,gönül ister ayda 8kilo vereyim ama benim için zor =)
aklına takılan birşey varsa yine cevaplayabilirm=) gitsin kilolarrr=)
MAşallah bende istiyorummmmmmmm sağlıcakla gitsinler
sirkeli suya başladım midem bir garip oluyor fakat hemen üstüne kepekli ekmekten ve azcık krem peynir + yarım domatesten ve 1 biberden oluşan kahvaltmı yapıyorum
öğle 5 kaşık special k ve 1 ortaboy kase yoğurdum
aralarda şekersiz kahve yeşil çay 1 elma gece de küçük bir kase yoğurttu
akşam ekmeksiz yemek 30 dk yürüyüş egzersiz 2 günde gramla gidiyor dün akşam yemeği fazla kaçırdım hemen geri geldi
bu iştahımı zor durduruyorum sağlıcakla onu kesmem gerek benim
ben geçen sene böyle yaparak 5 ayda sporsuz bir şekilde 15 kg vermiştim bu yıl 6 aydır düzensiz inişli çıkışlı 9 kg
sabah elmlı sirkeli su
kahvaltı
öğle:)utanarak yazıcam salep 1 elmalı kurabiye eşimin zoruyla 1 lahmacun çok kzıgınım ona ama kıaymıyor bana sen yemezsen bende yemem diyor allhım nöbet sonraları hep facia zaten hele evde bikaçgün kaldığında ille tatlı olcak eee yapıpta yemekte çok güç.hemde tatlı
akşam bi kase pırasa acıkmadım daha
bir bardak yeşilcay içtim
bu saate kadar elmalı sirkeli suyumu bitirdim şimdi su içicem....
durum bundan ibaret ..
arzucum nasılsın canım bebişini kucağına almışsın çok şükür:))Allah analı babalı büyütsün bitanem.bilmem beni hatırladınmı??
seni görünce çok mutlu oldum.kendine iyi bak bebişini ve seni öpüyorum bu arada kızmı erkekmi oldu..?