Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kızlar geçen aylarda 2 tatlı kasığı sirkeyi bir subardağı suyla içiyorudum yeşil cayda içiyorudum hangisi etki etti anlamadım ama 5 kilo verdim, yeşil caya devam ettim sirkeli suyu bıraktım.... yeşil çay içtiğimhalde kilo vermedim bende 1 haftadır ( tabi 4 gün içmeyi unuttum) başladım tekrar. yatmadan önce içiyorum........ inşallahhhhh gider bi 5 kilom dahaaaaaaaa:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Selam kızlar...
Bugün marketten bunu aldım. Karışım olduğu için 4kaşık koysam suya olur mu? İşe yarar mı?

$Taris_2450166.jpg

Merhabalar, ben 1.5 aydır falan diyet yapıyorum. Diyetin yanına destekleyici kürler bakıyorum ama henüz ne yapacağıma karar veremedim. Lahana kürünü denedim daha önce faydası oldu ama her sabah akşam onu kaynatmaya üşeniyorum birde kokuyor, soğanı deneyecektim denemedim muhtemelen içemem diye, buna başlamak istiyorum. Benim gibi diyet ile birlikte bu kürü yapan arkadaşlar var mı acaba varsa ekstra faydasını gördünüz mü ?

Selam kızlar...
Bugün marketten bunu aldım. Karışım olduğu için 4kaşık koysam suya olur mu? İşe yarar mı?

Eki Görüntüle 850078

dene canım bi balda varya sanmam zararı olsun, ben ara verdim sirkeye ama buakşam gene başlıcam, gitmiyo sabitlendi sanki kilo çok wc ye de çıkıyorum ama çokmu yiyorum anlamadımki

dene canım bi balda varya sanmam zararı olsun, ben ara verdim sirkeye ama buakşam gene başlıcam, gitmiyo sabitlendi sanki kilo çok wc ye de çıkıyorum ama çokmu yiyorum anlamadımki

Benim acayip bir şişkinlik ve su tutma sorunum var. Elma-krom çayı içtim, sürekli tuvalete çıkardı. Belki bu işe yarar. Çok da yiyemiyorum, çarpıntı başlıyor. Sabah başlayayım bakalım. Yaza kadar tığ gibi olayım :nazar: içelim açılalım.

elma krom çayı yarar mı işe dersin başlayayımmı acaba, yeşil çay içiyorum hep ama artık fayda etmio sanırsam... sen kullanıyomusun elma krom cayı

merhaba bende bu kürü kullanmak istiyorum ama nasıl yapılıyo neyden ne kadar konuluyo aç mı tok mu içiliyo günde kaç kere içiliyo yardımcı olabilir misiniz acaba :KK30:

kızlar bende bu sabah başladım,bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke koyup içiyorum. sabah kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek yiyiyorum diğer öğünlerden ekmeği kaldırdım ve ben tatlı delisiyim, haliyle tatlıya da hayır demek zorundayım artık bugünden sonra,günlük olarak kilo değişimimi yazacağım kızlar,işe yararsa hemen başlayın diyeceğim=) inşallah işe yarar kızlarr=)

deneyin kızlar ama ben 2 haftadır felan yaptığım halde kilo kaybım olmadı, yada kendimi tam vermedimmi bu işe anlamadım, akşam yatarken içiyodum ılık suya 2 tatlı kaşığı, sanırım yememem gereken besinleri yediğim için kilom aynı kaldı kesinlikle sıkı bi rejimle desteklemek lazım kesinlikle

deneyin kızlar ama ben 2 haftadır felan yaptığım halde kilo kaybım olmadı, yada kendimi tam vermedimmi bu işe anlamadım, akşam yatarken içiyodum ılık suya 2 tatlı kaşığı, sanırım yememem gereken besinleri yediğim için kilom aynı kaldı kesinlikle sıkı bi rejimle desteklemek lazım kesinlikle

benim bir arkadaşım bu yöntemle 1yılda17kilo verdi cigsel2010. bence de yememen gereken besinleri fazla tüketmiş olabilrisn.bende çok umutluyum ilk günden,kilolarım gidecek gibi hissediyorum =) ben tatlıya çok düşkünümdür,ama bugünden itibaren tatlı da yemeyeceğim karar aldım,umarım uyabilrim=)

benim bir arkadaşım bu yöntemle 1yılda17kilo verdi cigsel2010. bence de yememen gereken besinleri fazla tüketmiş olabilrisn.bende çok umutluyum ilk günden,kilolarım gidecek gibi hissediyorum =) ben tatlıya çok düşkünümdür,ama bugünden itibaren tatlı da yemeyeceğim karar aldım,umarım uyabilrim=)

haklısın hayatım o besinleride kesersem verilebilir bence çünkü şubattan hazirana kadarda denemiştim 5 kilom öyle gitti, ama lütfen hergün gelin bu topiğe yaptıklarımızı paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım 2 3 günde bir girmeyelim hergün düzenli anlatalım neler yaptığımızı:KK42:

haklısın hayatım o besinleride kesersem verilebilir bence çünkü şubattan hazirana kadarda denemiştim 5 kilom öyle gitti, ama lütfen hergün gelin bu topiğe yaptıklarımızı paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım 2 3 günde bir girmeyelim hergün düzenli anlatalım neler yaptığımızı:KK42:

evet canım benim çok güzel olur doğru diyorsun=) güzel bi haberim var=) günlük olarak kilo kayıpların aynen şöyle ve ben çok mutluym=)

14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
vee
17kasım 74.6

4günde 1.6 kilo ve inanın hafiflendiğimi hissediyrum=)

kilo günlüğüüüü zamannıı=)

14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5

5günde 1.7 kilo=)

tebrik ederim canım seni, ben malum günlerimi yaşıyorum o yüzden aksine 1 2 kilo daha ağırım bu haftayı es geçiyorum ama tabikide diyete devammmmm dikkat ediyorum yediklerime

tebrik ederim canım seni, ben malum günlerimi yaşıyorum o yüzden aksine 1 2 kilo daha ağırım bu haftayı es geçiyorum ama tabikide diyete devammmmm dikkat ediyorum yediklerime

malum günler öyle oluyor canım yaa,aman tatlı krızlerıne yenılme sakın,durmak yok dıyetımıze devam=)

slm kızlar bende bu karışımı kullanıyorum 2 haftadır ama ben sabah aç karnına ılık suya vede akşam yatmadan önce içiyorum ve 4 kilo verdim bende böyle işe yaradı galiba :44:

çok iyi vermişsin 2 haftada yediklerine de dikkat ediyosun ama demekki, sabahları içmiyodum aslında sabahlarıda içebiliriz ama bence 1 haftada ara verelim ayda mideye zarar etmesin, 1 ayın 3 haftası içip 1 haftası dinlendirsekmi?:KK42:

X