Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

2 gundur bende iciyorum bal katmadan kullananlardanım ben daha öncede denedim ama zevkine içtim gibi bir şey oldu.sabah ve aksam iciyorum sizlerin dikkat ettiği baska seyler varmı? yemeklerden öncemi iciyorsunuz mesela?

Selamlar ..
Uzun zamandır takip ederek ziyadesiyle faydalandığım ve paylaşımlarınızdan & deneyimlerinizden çok şey öğrendiğim Kadınlar Kulübünün tüm üyelerine samimiyetimle teşekkür etmek isterim..

Ne zaman bir konu hakkında google'da arama yapsam ilk sıralar da yerini alan bu site tam bir paylaşım ve bilgi deposu. Bu açıdan tebrik ederim bir benzeriniz gerçekten yok..

Gelelim yazmak istediklerime; paylaşımlarınızdan yola çıkarak, uzun zamandır deneyimlerinizi takip ederek nasıl zayıflıyor olduğumu anlatmak istedim. Emin olmadan faydasını görmeden acaba mı şu mu bu mu dememek için sabırla bekledim.:)

Özellikle bu başlık altına yazmak istedim çünkü biraz tereddütte kaldım konu mu açmalıydım acaba diye emin olamadım. Yetkili arkadaşlar eminim bu hatamı konuyu doğru yere alarak telafi edebilirler kusura bakmayın :)

Birçok konu başlığını inceleyerek belli uygulamalar yaptım. Sırasıyla neleri kullandığımı yazmadan önce 5 haftada 4.5 kilo verdiğimi söylemek istiyorum. Altını çizerek eklemek isterim ki çok ama çok zor kilo veren hatta veremeyen biriyim. Çok aktif biri olmayıp spor yapmayı da pek sevmiyorum. Öğle ve akşam saatlerinde 15 ' er dakika okula kadar gidip oğlumu okuldan almak spor sayılıyorsa o ayrı:):) Bunun dışında sürekli evde kalan biriyim. Faal bir yaşantım yok anlayacağınız..

Neyse uzatmak istemedikçe sanırım uzuyor hay Allah:)

2 Ay önce CLA ( Aspir Yağı) alarak başladım herşeye. Aslında zayıflama ilacı almayı çok istemiştim ama istediğim ürün piyasadan kaldırıldığı için CLA aldım okuduklarıma dayanarak. Unutmadan bu çok önemli ki öncelikle gidip basit bir kan testi yaptırmıştım. Kansızlığım bildim bileli vardı yine kansızlık çıktı testlerimde. Kansızlık bilindiği üzere zayıflama da önemli bir engel.. Bu nedenle demire bağlı kansızlık hapımı da düzenli olarak kullanmaya başladım. Henüz 1.5 kutu tükettim. CLA ile aynı zamanlarda başladım ..

Sonrasında burada bir konu da okuduğum Mindivan macunu yorumlarına dayanarak da gidip aynısından aldım. 1.5 kutu kullandım devam ediyorum hala.

Bundan 6-7 gün önce de elma sirkesi + bal konusunu da detaylı olarak okuyunca ona da başladım. Dedim ya ben çok zor kilo veren biriyim. Özellikle doğum nedeniyle aldığım kilolalar gitmek nedir bilmedi. Bu yüzden de tek bir ürünle zayıflıyorum diyemiyorum..

Günde 2 sefer CLA + 2 sefer Mindivan Macunu + ve 2 Bardak sirkeli bal karışımını içiyorum.

CLA ve Mindivan Macunu yemeklerden önce.. Sirkeli ballı suyu ise yemeklerden hemen sonra içiyorum.

Bu süre önce ağır başladı.. ilk bir iki hafta pek kıpırdama olmadı.. ama daha evvelkiler gibi pes etmedim. devam ettim. Zira yağların hemen erimesini beklemek gülünç aslında bir kaç sene de yerleşmiş yağların bir kaç haftada gitmesini beklemek doğru değil..

Şimdi bu son hafta özellikle zayıflama da hız kazandım. hergün 100 veya 200 gram arası eksiliyorum.

Eğer 2-3 kilo verip kalsaydım buraya üye olmayacaktım. Neticede verilen kilo olmuyor ilk zamanlar su kaybetmiş oluyorsunuz. Bir ürüne başlayıp bir iki hafta da şu kadar verdim diye yapılan yorumları dikkate almadım. Önemli olan devamın da ne olduğu bana göre..

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.

Yeni üyelere pek itibar edilmez ama gerçekten tüm bunları paylaşmak için haftalardır bekliyordum. Umarım işinize yarar. Çünkü sizin deneyimleriniz benim çok çok işime yaradı hepiniz sağ olun .. :)

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler:KK16::KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

kılo vermek ıstıyosak bu elma sırkesıne ve bala gerek yok bence dıyet yapın ve spor yapın.vucuda bal sokmak zaten sekerlı bısı kılo yapar,elma sırkesı mıde bulandrr kalkısmayın bole seylere bence kızlar..

Bu benimde uzun zamandır bildiğim birşey ve bende bugün başlayacağım. Yanlız ben her yemekten sonra yarım su bardağı içilmesi gerektiğini biliyorum. 15 günde birde ara verilmesi iyi olur o aradada şunu uygulayabilirsiniz. Bir günde 8 bardak içilecek yemeklerden sonra bir su bardağı ılık su bir çubuk tarçın ve bir çay kaşığı serpeleme çörek otu. Havanda kendiniz döverseniz çok çok iyi olur. Günde 8 bardak içiliyor ve metabolizma öyle bir çalışıyorki anlatamam. Maden sulu olan yöntemde var isteyen olursa onuda yazabilirim. :)

bende dünden itibaren sirkeli ballı su içiyorum sabah akşam. rejimde yapıyorum. sabah tartıldım 700gr eksik çıktım. bakalım 1 haftada etkisini görecek miyim ?

Bugün itibari ile kemal kukrer in organik elna sirkesini aldim sabah ılık suya 1 yemek kasigi sirke bi cay kaşığı bal koyup zorlada olsa içtim. 1 saatlik yürüyüş ve sporumuda yapıp eve geldim. Sadece 1 adet altin ekmek yedim. O kadar. Bu iş kafada oluyo arkadaşlar ben bu sefer inanarak başlıyorum bu yola. Her gun ben yazicam buraya

:18::18:[
Juliety;29996712]Bu benimde uzun zamandır bildiğim birşey ve bende bugün başlayacağım. Yanlız ben her yemekten sonra yarım su bardağı içilmesi gerektiğini biliyorum. 15 günde birde ara verilmesi iyi olur o aradada şunu uygulayabilirsiniz. Bir günde 8 bardak içilecek yemeklerden sonra bir su bardağı ılık su bir çubuk tarçın ve bir çay kaşığı serpeleme çörek otu. Havanda kendiniz döverseniz çok çok iyi olur. Günde 8 bardak içiliyor ve metabolizma öyle bir çalışıyorki anlatamam. Maden sulu olan yöntemde var isteyen olursa onuda yazabilirim. :

:18::18:[
Juliety;29996712]Bu benimde uzun zamandır bildiğim birşey ve bende bugün başlayacağım. Yanlız ben her yemekten sonra yarım su bardağı içilmesi gerektiğini biliyorum. 15 günde birde ara verilmesi iyi olur o aradada şunu uygulayabilirsiniz. Bir günde 8 bardak içilecek yemeklerden sonra bir su bardağı ılık su bir çubuk tarçın ve bir çay kaşığı serpeleme çörek otu. Havanda kendiniz döverseniz çok çok iyi olur. Günde 8 bardak içiliyor ve metabolizma öyle bir çalışıyorki anlatamam. Maden sulu olan yöntemde var isteyen olursa onuda yazabilirim. :

canım şöyle alıntı yaptım bakın : 2 haftada bir sistem değiştirerek devam eden bir program.

15 gün soda (doğal maden suyu) diyeti yapacaksınız
15 gün çörek otu ve tarçın diyeti
Her 15 günde bir sistemi değiştireceksiniz ki bedeniniz alışmasın. peki soda diyeti nasıl yapılıyor.
Günde 8 adet soda içeceksiniz.

Bu sodaları 1 şeker kaşığı serpme (tepeleme değil) Himalaya tuzu ve yarım limon ile karıştıracaksınız. İster istemez bu diyet size çok çok su içirtecek ve yediğiniz her şeyi öğütmeden çıkarmanızı sağlayacak. normal boşaltım sistemi ile, kusarak değil.

İkinci 15 günde ise taze çekilmiş çörek otu (ya da havanda dövün , dövülmüş almayın) ve 1 çubuk tarçın. 1 çubuk tarçının yağı hemen bitmediği için aynı çubuğu gün boyunca kullanacaksınız. Ilık suda bekletin ve için. Günde 8 bardak bunu yapın.

Soda mineralli topraktan çıkan sudur. Bu yüzden mideye zarar vermemektedir akapuntur uzmanları günde 28 bardak içilmesini söylüyorlar. Bende yapıyorum canlarım diyetle beraber ve hem sıkılaşmaya hemde kilo vermeye başladım bu yöntemleri değiştirerek kullanıyorum yediğim hiç birşey midemde durmuyor :)

bende yıllar evvel soda ile bilmeden baya bi kilo vermiştim.4 yıl evvelde elma sirkesi formülü ile 15 günde 5 kilo kadar gitmişti.Fakat 5 gündür bu formülü uyguluyorum vermek biyana dahada şişkinliğim oldu .Bıraksam mı karar veremedim:KK43:

Bu diyeti bende uygulamaya çalışmıştım ama hem mideme zarar verdi hemde d vtamini emilimini azalttığını söyledi doktor d vitamini oranım taban yapmıştı.

Tarçınlıda değilde maden suyu ile olan biraz şişkinlik yapabiliyor ben 4 bardak içiyorum 8 ağır gelir diye. Belkide azaltarak deneyebilirsiniz. Ama yapıp kilo veren çok kişi tanıyorum. Link vermek yasak değilse vereyim yeni yeni yazmaya başladım. Atılmak istemem :)

Kisin basinda 59kilo olan ben nasil olduysa 70.200olgr mi gordum .Yasadigim soku anlatamam:KK43:Bİr haftadir cok siki olmasada diyet yapmaya basladim.Bu sabah itibari ile de 67kg yi gormus bulunmaktayim.Heralde simarmis olacagim ki aksam yemeginde koca bir pizzayi mide ye indirdim.Neyse artik yarin kendimi cezalandiracagim:KK16:

merhaba kızlar,
ben de 2 sene doğum yaptım. 57 ile hamıle kalıp 72de doğum oldu, şuan 57 kıloyum ama bı genıslık ve gevseklık mevcut uzerımde. dun portakal spora yazıldım. yağ ölçümü yaptılar ve cok fazla yağımın oldugunu soyledıler :KK70: şaşırmadım zaten. dıyet yapmaya calısıyorum, hergun spora da gıdıcem. bu sirke karısımından bır bardak sabah aç karnına ıcsem etkılı olur mu benım ıcın acaba???:44:

bende yıllar evvel soda ile bilmeden baya bi kilo vermiştim.4 yıl evvelde elma sirkesi formülü ile 15 günde 5 kilo kadar gitmişti.Fakat 5 gündür bu formülü uyguluyorum vermek biyana dahada şişkinliğim oldu .Bıraksam mı karar veremedim:KK43:

mb efsa soda diyetini sen nasıl yapmıştın.birde hangi saatlerde içiyodun belli bi saati varmı?normal yemek yemeye devammı soda içerken? sorularıma cvp verirsen sevinirim:))

Arkadaşlar ben yeniyim, elma sirkesi + evde plates ve düzenli yemek ile 6 ayda 12 kilo vermiş (3 sene kalıcı oldu bi kilom) biri olarak kesinlikle tavsiye ederim ancak sakın marketten aldığınız elma sirkesini kullanmayın! miğdenize inanılmaz zarar veriyor. gerçek sirkenin oluşumu neredeyse 45 gün- 2 ayı bulmakta, marketten aldığınız ise kimyasallarla fermantasyona uğratılarak 3-4 günde yapılıyor ve miğdeniz için çok büyük bir düşman. Ben elma sirkemi kendim yaptım yapılışı çok kolay: gerekenler ortalama 1lt sirke için 5-6 adet amasya elması + 1 çorba kaşığı hakiki bal + su
burda önemli olan elmaların naturel olması, buzhane elması olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor, ben bu yüzden amasya elması kullandım, hatta çürük çarık diye pazarda kimse yüzüne bakmıyordu meyvelerin :) kullanacağınız kap kesinlikle cam olmalı,ve hakiki bal kullanmalısınız, bana trabzon yayaladan gelen bir kavanoz bal vardı ben onu kullandım, ancak "nereden bulacağız yahu" derseniz bakparmak tavsiye ederim.

elmaları aldığınız gün yıkayın ve yıkadıktan sonra heme işleme başlamayın, üzerinde oluşması gereken yararlı bakterilerin oluşmasına zaman tanıyın, örneğin sabah yıkadı iseniz, ikindi gibi işleme başlayabilirsiniz. elmaları olabildiğince bıçak yardımı olmadan parçalamaya özen gösterin, metal meyvenin üstündeki yararlı bakterilerin ölmesine yol açıyor. ben elmanın tam ortasına bir bıçak darbesi atıp iki elimle ortadan ikiye ayırdım. elma küçük olduğu için bu büyüklük yeterli. 1,5-2lt lik cam kavanoza içme suyu dökün (elmalara pay bırakarak) yardığınız elmaları suyun içine atın. 1 kaşık hakiki bal ekleyin.(kaşığı suyun içine sokmayın)
kavanozun kapağını eyreti kapatın. oksijen alabilsin aksi taktirde fermantasyon alkole dönüştürür içeceğimizi. kapağı hava girecek şekilde kapadıktan sonra, ince hava geçirgen bir bezi kapak üstüne koyup etrafını bir iple sıkı olmamak sartıyla bağlayın. bunun sebebi 15.günden sonra oluşacak ufak sineklerin yayılmaması. sonrasında o sinekleri göremeyeceksiniz çok şaşırtıcı!! bezide bağladıktan sonra , asla güneş görmeyen karanlık ve oda sıcaklığında bi yerde muhafaza etmeye baslayın, ben bazen merak edip haftada bir kez bakıyordum, arada keskin alkol kokusu geliyordu ve yapamadım diye korkuyordum ama neyseki başarılı oldum. tam 40. gününde artık sirkemizi süzme zamanı geldi. ince bir tülbent marifeti ile asıl kullanacağımız cam şişe-kavanoza süzerek döküyoruz. bu aşamada tam sirke olmamış olacak hatta hala alkol bile kokabilir. yaklaşık 5-7 gün daha kapak hafif açık olmak şartı ile karanlık ortamda oda sıcaklıgında bekletmeye devam edeceğiz. artık bu süreçten sonra da eğer iyi süzdüyseniz dibinde tortu kalmayacaktır, tortu kaldı ise tekrar süzüp buzdolabına koyabilirsiniz. nekadar süre beklerse beklesin istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. buzdolabı sıcaklığınız düşükse bile bu sirkeyi sadece keskinleştirecektir. boğaz iltihabında suyla karıştırılarak gargara yaparsanız birkaç günde nasıl iyileştiğini farkedeceksiniz. benim hayatımın bir parçası elma sirkesi. ama mutlaka evde yapılmış olanı makbul...

sevgiler...

mb efsa soda diyetini sen nasıl yapmıştın.birde hangi saatlerde içiyodun belli bi saati varmı?normal yemek yemeye devammı soda içerken? sorularıma cvp verirsen sevinirim:))

Aslında sodayı zayıflamak için içmiyordum.yemeklerden sonra hazımsızlık yaşıyordum bilmeden zayıflamıştım.Uzun zamandır soda içmiyordum midemdeki sorunlardan dolayı doktor yasaklamıştı ama 1 haftadır yeniden içmeye başladım.

siz denedik diyorsunuz ve kilo verdik diyorsunuz.akşam yemeklerden sonra sulandırıp ne kadar içiyorsunuz...

yemeklerden 30dk. önce bir su bardağına, bir çorba kaşığı dökmelisin su ılık olmalı...ben bu formülle kilo verdiğimde hep aç karna içip 10-15dk sonra yemeğe başladım, zaten iştahı azalttığı için az yiyosunuz...tekrar başladım akşamları yemeği kestim ve sabahları ılık su + elma sirkesi ile pazartesiden bu yana 3 kilo verdim

X