Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Sakinn denemeyinn derium cunku bunu yapan.uygulsyan arkadaşiminn midesi delindii ve vefat etti ben tavsiye etmiyorum eger illaki yapacam derseniz ac karnina yapmayiin...
Karbonat+su ondan iyidir bi ara seda sayan aciklamişti...

Başliyanlar 10-15 gundur birşey yazmamişlar noldu hayirdir hepberaber kilomu aldiniz :p:p şaka bi yana gercekten zayifliyan varsa paylaşsiinn ?????? Yoksa hastaneşikmi oldunuz allah korusuun.

Başliyanlar 10-15 gundur birşey yazmamişlar noldu hayirdir hepberaber kilomu aldiniz :p:p şaka bi yana gercekten zayifliyan varsa paylaşsiinn ?????? Yoksa hastaneşikmi oldunuz allah korusuun.

başlayalı 10 gün oldu gerçi ama cumartesi gününe kadar düzenli uyguladım midemde herhangi bir problem oluşmadı üstelik sabahları aç karnıma içiyorum. tabi 1 saat içinde birşeyler yiyorum mutlaka. ama herkeste aynısı olur mu bilmiyorum. ben başladığımda 63 kg dım dün tartıldım 62 kg geldim. ama aynı zamanda spor da yapıyorum ben. kısacası ne kadar etkisi var bilmiyorum. daha öncesinde başlayanların pek sesi çıkmıyor zaten ben de sırf denemek için başladım:))

başlayalı 10 gün oldu gerçi ama cumartesi gününe kadar düzenli uyguladım midemde herhangi bir problem oluşmadı üstelik sabahları aç karnıma içiyorum. tabi 1 saat içinde birşeyler yiyorum mutlaka. ama herkeste aynısı olur mu bilmiyorum. ben başladığımda 63 kg dım dün tartıldım 62 kg geldim. ama aynı zamanda spor da yapıyorum ben. kısacası ne kadar etkisi var bilmiyorum. daha öncesinde başlayanların pek sesi çıkmıyor zaten ben de sırf denemek için başladım:))[/QUOTE

Zaten Elma sirkesi icmedende spor yapsak bogazimizi tutsak veririz o kilolari biraz mantikli duşunursek ama irademize yani nefsimize sahip cikamiyoruz mesela diete başladigimiz zamanbirşeyler kesitoruz yememek icin degilmi zaten abur cubur yemesek biraz dikkat etsek veririz bu lanet kilolari ama defigimgibi elma sirkesini tavsiye etmiyorum karbonatli su icondan iyidir... ;-);-)

başlayalı 10 gün oldu gerçi ama cumartesi gününe kadar düzenli uyguladım midemde herhangi bir problem oluşmadı üstelik sabahları aç karnıma içiyorum. tabi 1 saat içinde birşeyler yiyorum mutlaka. ama herkeste aynısı olur mu bilmiyorum. ben başladığımda 63 kg dım dün tartıldım 62 kg geldim. ama aynı zamanda spor da yapıyorum ben. kısacası ne kadar etkisi var bilmiyorum. daha öncesinde başlayanların pek sesi çıkmıyor zaten ben de sırf denemek için başladım:))

Zaten Elma sirkesi icmedende spor yapsak bogazimizi tutsak veririz o kilolari biraz mantikli duşunursek ama irademize yani nefsimize sahip cikamiyoruz mesela diete başladigimiz zamanbirşeyler kesitoruz yememek icin degilmi zaten abur cubur yemesek biraz dikkat etsek veririz bu lanet kilolari ama defigimgibi elma sirkesini tavsiye etmiyorum karbonatli su icondan iyidir... ;-);-)

Merhaba kizlar,

Ben ba$ladim daha 2gun oldu ama sonuc $imdiden guzel :-)
26 mart 2013 ba$ladim, kilom 69.4
28 mart 2013 yani 2gun sonra kilom 69

Durmak yok devam diyorum, 2-3 gun sonra tekrar yazarim.
Hepinize kolay gelsin. En Büyük TÜRKİYE

Merhaba arkadaşlar konuyu sonuna kadar okudum ve yarın bende başlamaya karar verdim hamileliğimde çok fazla kilo aldım şu an 84 kiloyum :KK43: değişme olunca mutlaka yazıcam devam edenler varmı acaba

bende 2gun oldu baslayali.aktardan dogal elma sirkesi aldim.yedier diye bi marka , bu markadan kullanan oldumu hic.yanliz tadi berbat markettekilerin tadi daha guzel...

Merhaba kizlar,

Ben ba$ladim daha 2gun oldu ama sonuc $imdiden guzel :-)
26 mart 2013 ba$ladim, kilom 69.4
28 mart 2013 yani 2gun sonra kilom 69

Durmak yok devam diyorum, 2-3 gun sonra tekrar yazarim.
Hepinize kolay gelsin. En Büyük TÜRKİYE

canım bende denicem bunu ama sen nasıl yaptın sabah mı içtin taze taze hazırlayıp yoksa serbet gibi olanı mı yaptın

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır içiyorum, kilomda 1-1,5 arası değişiklik oldu ama yanlarımda olan şişkinliklerden eser kalmadı en büyük faydasını yanlarımdaki erimede gördüm.
Tek sorun ilk zamanlr bende miğde ağrısı yaptı, ben içine bal koymadan içiyordum bide onu yapalım bakalım ne olacak

Başlayalı 3 gün oldu.Sabahları uyanınca ilk iş bi kaşık sirkeyle oda sıcaklığındaki bir bardak suyumu içiyorum.Haftada 3 gün pilates yapıyorum.Yediklerime az çok dikkat etmeye çalışıyorum ve günde 3 litreden biraz fazla su tüketiyorum.65 ile başladım..Bakalım, gelişmeleri yazacağım..

arkadaşlar bende bu küre başlamak istiyorum fakat benim sorunum basenler bu bölgeyede faydası var mı????

mrb arkadaslae bende iki gundur gunde 3 deva iciyorum yediklerimede dikat ediyorum gunde 45 dk da spor yapiyorum bense ise yararmi acaba benim kilom cok fasla tam 25 kilo faslalim var 10 kilo versem yeter simdilik lyutfen bilgi kizlar

Zaten diyet ve spor yapıyorsun kesinlikle verirsin canım bu kür çok başarı lı bir kür vereceğine eminim :KK34:

selam arkadaşlar bende 2 gündür burayı okuyorum ve hafta başındada başladım içmeye ama bende bal koymuyorum bu sabah aç karnına da içtim akşamlarıda yatmadan içiyorum bir su bardağına 1 tatlı kaşığı şeklinde 85 kiloyum ( doğumdan kalan 10 kilom var) önce 75e ( hamile kalmadan önceki kilom) sonrada 69 70 e düşersem yeter bana.:KK30:

birkaç ay öncesine kadar 45 kiloydum boyum 1.60 şimdi 56 kilo oldum neden acaba anlamadım :KK14::KK14: vermem lazım
8 nisanda eliptik bisiklet kullanmaya başladım ve bol bol su içmeye ve yürüyüşe yemeği ekmeksik yiyorum bu elma sirkesi olayınada başlıyayyım eğer bir aya kilo verirsem yazarım :18::KK1:

kızlar okadar da kötü değil tadı zayıflamak çaba ister sıkın dişinizi biraz alıştıgınız zaman içebilirsinizilk gün tadu muhtesem geldı bana daha cuma günü başladım bakalım kilo verebılrsem sızlere söylıcemm boll şanslar :))

X