Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

buralari okuyp acaip gaza geldim aldim fakat bir kere ictim fakat sonrasi gelmedi igrenc bogazimdan gecmedi ya sanki sirkeyi kendi basina sadece iciodum tiksindim dahada icemedim :-( surekli icenleride ayrica tebrik ediyorum valla ben yine en iyisi yesil cayima vede 3 litre suyuma devam edeyim:-)

Son düzenleme:
Ben ayin 19 unda basladim ve günde 3 kez iciyorum, cokda igrenc degil tadi, sen üzüm sirkesi almis olmayasin yanlislikla ? elma sirkesi aldiysan bile 1 yemek kasigindan fazla koymayacaksin canim. 1 ay denicem, eger bir faydasini görürsem mutlaka paylasirim burada sizlerle.. herkese iyi bayramlar :-)

Ben ayin 19 unda basladim ve günde 3 kez iciyorum, cokda igrenc degil tadi, sen üzüm sirkesi almis olmayasin yanlislikla ? elma sirkesi aldiysan bile 1 yemek kasigindan fazla koymayacaksin canim. 1 ay denicem, eger bir faydasini görürsem mutlaka paylasirim burada sizlerle.. herkese iyi bayramlar :-)

valla gunde 3 kere iciyosan masallah o halde kesin verirsin yorumlari okuduysan cok faydasini goren olmus :-) yok ben elma sirkesi aldim hatta bogazimi yakiyodu yutarken derhal biraktim paylasirsan iyi olur bilmis olurm bende :-) sanada iyi bayramlarr :-)

kızlar yorumları okudum aklım karıştı. ilk sayfada 4 bardak suya 4 y.kaşığı sirke deniyor fakat aralarda okudum 1 yemek kaşığından fazla koymayın demişler. Yapan arkadaşlar nasıl yapıcamm bi yardımcı olun lütfen... Kafam karıştı..Birde her yemekten sonra içicem yarım su bardağı.... Sanırım bu şekilde.:KK37::KK37::KK37:

arkadaşlar ben bu yöntemle gerçekden iyi kilo verenlerdenim,geçen sene 1 ayda 6 kilo falan vermişdim birde ekmeği ve hamurişlerini kesmişdim, bu sene giden kilalar geri gelince tekrar başladım 3 hafta oldu 4 kilom gitti,birde benim karın bölgemde fazlaca var yağ,karnım dümdüz oluyor kilo verince

nasıl kullanıyorsunuz bende ara ara içiyorum ama tam düzenli içmedim şimdi doğal sirke getirdim köyden başladım sıcak suya balla karıştırıp sabah aç akşamda yatmadan önce içiyorum siz nasıl kullandınız

slm kizlarrr ben yeni üye oldum bende sirke alip baslamistim 2 gün önce ilk gün hafif migdem agridi simdi de ölüyorummmm agrisindan benim migdeme göre deyilmisss

merhabalar ben yeni katıldım aranızabende elma sirkesi kullanıyorum ama organik olandan.marketlerdeki sirke tamamen asittir ve midenizi deler.bi aktara gidip organik sirke alın(biraz pahalı).ben günde 2 kez içiyorum.10 günde 2,5 kilo verdim.ama yanında diyette yaptım.kilo direnci olan biriyim ve giden kilo benim için bir mucize.ha bu arada karnınızın nasıl eridiğine hayret edeceksiniz.

merhabalar ben yeni katıldım aranızabende elma sirkesi kullanıyorum ama organik olandan.marketlerdeki sirke tamamen asittir ve midenizi deler.bi aktara gidip organik sirke alın(biraz pahalı).ben günde 2 kez içiyorum.10 günde 2,5 kilo verdim.ama yanında diyette yaptım.kilo direnci olan biriyim ve giden kilo benim için bir mucize.ha bu arada karnınızın nasıl eridiğine hayret edeceksiniz.

selam canim, bende cok zor kilo veriyorum, hattaa 3-5 kilo kaybettikten sonra nerdeyse hic veremiyorum, bende sabah ac karnina ve gece yatmadan önce sirkeli su icmeye ba$ladim. ben oda sicakligindaki suya ekleyip iciorum. gecen gün taylan kümeli den dinledim tv de. sirkeli suyun zayiflattigi bilimsel olarakta tüm dünyada onaylanmi$tir dedi ama kesinlikle balli sirkeli su olmayacakmi$, sadece su + sirke..
nasil kullanarak kilo verdigini ögrenebilirmiyim?

biz elma sirkesini evde kendimiz yaptık yarın bende akşamları yarım bardak içicem ama içine bal koymaya gerek yok gereksiz kalori

Bende uzun zamandır kabızlıkla mücadele etmeye çalışanlardanım.gitmediğim doktor ve aktar kalmadı bununla birlikte kullandığım ilaç ve bitkisel karışımlar da cabası. En sonunda doktor psikolojik olduğunu söyledi:44: Bende kendimce ve birilerinin tavsiyesi üzerine neler kullandım nelerrrrrr.
Her zaman internet üzerinden araştırma da yapmama rağmen bu karışımı ilk defa okudum zaten sabahları aç karnına ılık ballı su içmeye başlamışken birde akşamları yemekten sonra bunu içmeye başladım. Başlayalı 15 gün oldu ara ara sanki rahatlık hissediyorum ama şişkinliğim hiç geçmiyo:KK50::KK50:
Bir ay kullanayım bakalım neler olacak işallah güzel sonuçlar alırız hepimiz:KK34::KK34:

Ben diyetle birlikte bal kullanmadan sirke ve su karışımını içerek 20 günde 4 kilo verdim:nazar:. 67 kilodan 63 e düştüm. Hedefim 55..

selam canim, bende cok zor kilo veriyorum, hattaa 3-5 kilo kaybettikten sonra nerdeyse hic veremiyorum, bende sabah ac karnina ve gece yatmadan önce sirkeli su icmeye ba$ladim. ben oda sicakligindaki suya ekleyip iciorum. gecen gün taylan kümeli den dinledim tv de. sirkeli suyun zayiflattigi bilimsel olarakta tüm dünyada onaylanmi$tir dedi ama kesinlikle balli sirkeli su olmayacakmi$, sadece su + sirke..
nasil kullanarak kilo verdigini ögrenebilirmiyim?

ben sabah akşam kaynara yakın suya 2 yemek kaşığı sirke koydum ve içtim.aynı zamanda diyet ve spor da yaptım.ayrıca sirke organik olucak.ben başlayalı bir ay oldu ve 7 kilo verdim.sadece sirkeyle olmuyor ama sirke yağ yakımını hızlandırıyor

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım sabırla tum yorumlarınızı okudum gecen yıl elma sırkesını ıcmeye basladım bır yakınım tavsıye etmıstı sunu belırtmelıyımkı mıde sorunu olanlar aman sakın denemeyın kesınlıkle beden olarak kucultuyor yagları yakıyor hanı yanlardan fırlayan yaglar varya artı gobek onlar yok oluyor kısa vadede kılo vermıyorsunuz ama uzun vadede sonuc mukemmel soguk suyla tavsıye etmem ıcımı zorlasıyor sıcak suda olmayacak ılık olacak ben sabahları ıcmıyordum aksam yatarken ıcıyordum sımdı sabah ıcmeye basladım ıstahı kesıyor atıstırma geregını onluyor bolca kucuk tuvalete cıkarıyor yanında dıyet yapmadım hayatıma devam ettım sukadar bukadar kılo verdım dıyemem onemlı olan beden olarak kuculmek bırde maydonoz suyunu onerırım adet duzenlıyor oda yagları yakıyor herkeze saglıklı zayıflamalar dılerım bırde emzıren anneler ıcmesın asıtlı oldugu ıcın bebekte pısık yapıyor basıma geldı sutun tadı degısıyor bebek emmek ıstemıyor

Mrb arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.ben sirkeli balı geçen sene denemiştim.
Tabi sporada gittim.1,5 ay spora gittim.yediklerimi abartmadım.sabah her zaman içemedim ama akaşmalrı içmeye gayret ettim.1 ayda 4 kilo 200 gr gitmiş.68 kilodan 61,200 e kadar düşmüştüm ama şimdi 67 kiloya çıktım.
Geçen sene bana faydası oldu gibi geldi.ben bunun yanında form çayıda içiyordum.bu gün sirkeye tekrar başladım.2 haftadırda biberiye çayı içiyorum.regl dönemindeyim.bakalım 1 hafta sonra tartılacam.geçen hafta tok karna tartıda 70 i bile görmüm ama azimliyim.sonuç ii çıkarsa paylaşırım.

Merhabalar, bende geçen sene bu formül ve ek olarak diyet+yürüyüş ile kilo verdim ayrıca bağırsaklarıda çok iyi çalıştırıyordu, geçen sayfalarda yazmıştım, ama benim kullandığım sirke fersan dı... şimdi tekrar başlamak istiyorum ama bu sefer iyi bir aktardan doğal olanını almak istiyorum ama internette araştırdım (geçen sene kilo verirken araştırmamıştım bu detayı) elma sirkesi safra salgılanmasını azaltıyormuş tabi buda açlığı bastırıyor, acaba safra kesesi taşı oluşumunu tetikler mi bu olay birde yemek borusuna da zararlı diye okumuştum.. başlamayı çok istiyorum yeniden ama bunları okuyunca korktum biraz sizlerin bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız kızlar?:44:

kızlar ben bal katmıyorum sadece sabah aç karna içiyorum zaten diyette yapıyorum? bal şart m ya

kızlar ben bal katmıyorum sadece sabah aç karna içiyorum zaten diyette yapıyorum? bal şart m ya

Bal koymamak gerekiyormu$ zaten kilo vermek icin.. Taylan kümeli tv de anlatti ve sirkeli su kesinlikle zayiflatiyor ve balsiz kullanilmali dedi.. ayrica sirkeyide öyle kasik kasik icmemeliymis.. 1 tatli kasigi sirke bir barlak suya sabah ac karnina ve aksam yatmadan önce demisti..
Bende bir dönem ictim ama sirkenin dibinde tuhaf bisey görüp tiksindim.. belkide normaldir ama icemiyorum, yeni bir sise alinca yine baslarim sanirim :-))

Bal koymamak gerekiyormu$ zaten kilo vermek icin.. Taylan kümeli tv de anlatti ve sirkeli su kesinlikle zayiflatiyor ve balsiz kullanilmali dedi.. ayrica sirkeyide öyle kasik kasik icmemeliymis.. 1 tatli kasigi sirke bir barlak suya sabah ac karnina ve aksam yatmadan önce demisti..
Bende bir dönem ictim ama sirkenin dibinde tuhaf bisey görüp tiksindim.. belkide normaldir ama icemiyorum, yeni bir sise alinca yine baslarim sanirim :-))

teşekkür ederim canım cevabın için.Ben sadece sabahları içiyordum,sabah akşam mı içsek daha faydalı?şu an bir diyet yapıyorum da yarın son günü bu küre başlayıp spor yapmak istiyorum.Ben daha önce bu kürle bir ayda 4 kilo verdim ama o zaman kilom çoktu şimdi zorlanıyorum..

teşekkür ederim canım cevabın için.Ben sadece sabahları içiyordum,sabah akşam mı içsek daha faydalı?şu an bir diyet yapıyorum da yarın son günü bu küre başlayıp spor yapmak istiyorum.Ben daha önce bu kürle bir ayda 4 kilo verdim ama o zaman kilom çoktu şimdi zorlanıyorum..

bende cok zor kilo veriyorum.. 0rtalama 75 kiloydum $uanki kilomu tam olarak bilmiyorum sürekli tartilmadigim icin ama saniyorum 67-68 felan olmasi lazim..
iki üc kilo verip tekrar aliyordum hep.. cünkü belli listelere sabit kaliyordum. simdi son 1 aydir baya verim almaya basladim, diyet yapmiyorum ama i$tahim yok, alisverisimi saglikli ürünlerle tamamliyorum..
evime aldigim sadece, brokoli, ton baligi, tavuk, meyve ve kuru meyve, süt, yogurt, kefir,badem, bal, pekmez, yumurta,limon, yesil biber, domates, eriyen light peynir..
ekmek makarna, pirinc patates, hamurisi yemiyorum.. aybasindan beridir iyi kilo verdim bu $ekilde..
kilo veren bircok insaninda dedigi gibi saniyorum bu i$ kafada bitiyor canim.
yilbasina dogru tartilacam, zaten regl dönemine girdim sayilir, ödem var vücudumda bu yüzden.. regl bittikten sonra kac kilo verdigime bakarim..
spor salonunada önceki gün yazildim, iki üc gün icinde sIkI bir $ekilde sporada ba$licam kismetse..

Taylan Kümeli programda dediki, fazla abartarak kullanilmamali, 1 tatli kasigi bir bardaga balsiz kullanilacakmis ve sabah ac karnina , gece de yatmadan önce icilecekmi$ canim..
umarim yeni yilin ba$larinda ideal kilolarimiza ulasirizz :-))

Son düzenleme:
X