teşekkür ederim canım cevabın için.Ben sadece sabahları içiyordum,sabah akşam mı içsek daha faydalı?şu an bir diyet yapıyorum da yarın son günü bu küre başlayıp spor yapmak istiyorum.Ben daha önce bu kürle bir ayda 4 kilo verdim ama o zaman kilom çoktu şimdi zorlanıyorum..
bende cok zor kilo veriyorum.. 0rtalama 75 kiloydum $uanki kilomu tam olarak bilmiyorum sürekli tartilmadigim icin ama saniyorum 67-68 felan olmasi lazim..
iki üc kilo verip tekrar aliyordum hep.. cünkü belli listelere sabit kaliyordum. simdi son 1 aydir baya verim almaya basladim, diyet yapmiyorum ama i$tahim yok, alisverisimi saglikli ürünlerle tamamliyorum..
evime aldigim sadece, brokoli, ton baligi, tavuk, meyve ve kuru meyve, süt, yogurt, kefir,badem, bal, pekmez, yumurta,limon, yesil biber, domates, eriyen light peynir..
ekmek makarna, pirinc patates, hamurisi yemiyorum.. aybasindan beridir iyi kilo verdim bu $ekilde..
kilo veren bircok insaninda dedigi gibi saniyorum bu i$ kafada bitiyor canim.
yilbasina dogru tartilacam, zaten regl dönemine girdim sayilir, ödem var vücudumda bu yüzden.. regl bittikten sonra kac kilo verdigime bakarim..
spor salonunada önceki gün yazildim, iki üc gün icinde sIkI bir $ekilde sporada ba$licam kismetse..
Taylan Kümeli programda dediki, fazla abartarak kullanilmamali, 1 tatli kasigi bir bardaga balsiz kullanilacakmis ve sabah ac karnina , gece de yatmadan önce icilecekmi$ canim..
umarim yeni yilin ba$larinda ideal kilolarimiza ulasirizz
)