Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bende yaklaşık 1 haftadır içiyorum ve önceki yemelerime göre oldukça fazla yiyorum ve kilo almıyorum yediklerime biraz daha dikkat etsem eminimki kilo vereceğim
:)

evet bende denedim elma sirkesini sadece onunla değil ama toplamda 28 kilo verdım ve iki yıldır da aynı kilodayım size tavsiyem gece yatmadan bir saat önce içmenin hem mideniz için daha rahat hemde ertesi gün zinde kalkmanızı sağlıyor:)

Arkadaşlar aynı başlıklı diğer konuya sordum buraya da sorayım istedim : ben de bu kürü uygulamak istiyorum fakat tv'de haberlerde izlemiştim adam çok kilolu ve kendi kendine soda sirke limondan oluşan üçlüyü her sabah aç karnına içip 40 kilomu ne veriyor ama en son midesi delinip ölüyor. Şimdi burda aç karnına sirke içmek zararlı olmazmı acaba? Evet suyla seyreltiliyor ama aranızda diyetisyen birine ulaşıp sorabilecek biri varmı? Çok sevinirim çünkü ben de başlamak istiyorum bu küre ama çok korkuyorum.

Arkadaşlar aynı başlıklı diğer konuya sordum buraya da sorayım istedim : ben de bu kürü uygulamak istiyorum fakat tv'de haberlerde izlemiştim adam çok kilolu ve kendi kendine soda sirke limondan oluşan üçlüyü her sabah aç karnına içip 40 kilomu ne veriyor ama en son midesi delinip ölüyor. Şimdi burda aç karnına sirke içmek zararlı olmazmı acaba? Evet suyla seyreltiliyor ama aranızda diyetisyen birine ulaşıp sorabilecek biri varmı? Çok sevinirim çünkü ben de başlamak istiyorum bu küre ama çok korkuyorum.

canım korkun çok yersiz,o adamı bende duydum okudum haberlerini,fakat aç karına içmekten falan değil,dur bak sana önceki yazdığım mjı alıntıladım oku istersen,bi başka kişide ozaman bu karışım öldürüyo gibi bişey demişti bu adamı söyleyerek ona cevap yazmıştım,umarım rahatlatır seni:KK34:

26.12.2011 tarihli alıntı
bu haberin içeriğini dikkatli okuyun,,elma sirkesi öldürdü başlığı altında yazılanlar doğrultusunda ölen kişi bizim yaptığımız gibi uygulama yapmamış kızlar dikkat edin,,30günde 30 kilo vermiş akıl alır şeymi bu:KK20:

Elma sirkesi ile zayıflama öldürdü

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli beldesinde yaşayan Mustafa Savın, aşırı kilolarından kurtulmak için yaklaşık bir aydır düzenli olarak kullandığı elma sirkesi, limon ve sodanın midesini delmesi sonucu yaşamını yitirdi.

10.11.2011 - 15:50

Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.

Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri Mustafa Savgın’ın, zayıflamak için tükettiği içecekler sonucu ülsere bağlı mide delinmesinden kaynaklanan karın zarı iltihabı sonucu yaşamını yitirdiğini açıkladı

yani bu adam soda limon ve sirkeyi direk olarak içmişki midesi delinmiş,,bizim yaptığımız karışımla alakası yok,,bu gibi konularla insanları korkutmayalım lütfen,,ben 4 aydır devamlı kullanıyorum bana hiç bi zararı olmadı şimdiye kadar rahat olun....

Son düzenleme:
Yani işte ben de yine de korkuyorum çünkü sirke asitli birşey sonuçta. Sen ülser olmazsın da başkası olur belki. Ama belki de olmaz çünkü su ile seyreltiliyor bal falan var ama yine de burda bir diyetisyen falan olsa konuyu takip eden içimiz rahatlardı :KK31: çünkü artık bende bişelerin işe yaramasını istiyorum :KK53:

Yani işte ben de yine de korkuyorum çünkü sirke asitli birşey sonuçta. Sen ülser olmazsın da başkası olur belki. Ama belki de olmaz çünkü su ile seyreltiliyor bal falan var ama yine de burda bir diyetisyen falan olsa konuyu takip eden içimiz rahatlardı :KK31: çünkü artık bende bişelerin işe yaramasını istiyorum :KK53:

Canım ben yarın diyetisyenime gidiyorum kontrolüm var o zaman unutmazsam sorarım. Ben de hiç denemedim ama çevremden çok duydum yağları erittiğini...

Selamlar herkese :KK3:

Benim bi sorum olacaktı size bu karışımı 1 günde tüketiyormusunuz? Birde bununla bilikte yediklerinize dikkat ediyormusunuz bende başlamayı düşündüm ama kararsız kaldım cavp verirseniz çok sevinirim arkadaşlar :KK54:

arkadaşım soda sirke ve limon üçünün asitide birbirinden etkili 3ü biraraya gelirse etkileşime geçer elma sirkesinide direk içersen zaten zarar verir mideye ama 1 tatlı kaşığı elma sirkesini 1 subardağı suya karıştırıp içersen şifasını buluruz inşallah direk içilmiyor yani

bende 1 tatlı kaşığı elma sirkesini 1 subarrdağı suya karıştırıp sabah aç karna içiyorum akşam yatarkende içiyorum arada bide aklıma gelirse gün içerisinde yemek öncesinde ve sonrasında içiyorum 68den 64leri gördüm çok tatlı yediğimzamanlarda kilo verimi çok olmuyor ama ne zaman tatlı yemezsem yada az yersem kilo verdiğimi görüyorum

Arkadaslar bu sırke olayını dıkkatlı yapın. neden diyeceksenız bende bundan yaklasık 3 ay once basladım elma sırkesıen ama sonu hazınle bıttı. bende safra kesesı tası varmıs ama kım bılır ben basladım bu ıse bırgun ınanırmısınız tamam dedım can vermek boyle bısey esım alt ust oldu aılem yıkıldı acıl hastaneye kaldıdılar Sırke safrayı tetıklemıs ıltıhap oldu sarılıga cevırdı cekmedıgım dertle çile kalmadı sırkeden dolayı olmadı ama taş ıltıhap oldugu ıcın sarılık oldugum ıcın mudahale edemedıler karıcıger enzımlerım 610 cıktı Dr. cıddı bısekılde uyardı naptın sen dıye kızdı enzımler duser dusmez acıl amelıyata alındım 20 gun once sımdı cok ıyıyım artı o gunden bugune dıyetısyenle 7 kılo verdım lutfen cok dıkkat olun . kendınıze ıyı bakın :KK52:

daha önce bu yöntemle 7 kilo verdim,tam 40 günde ,sabah aç karnına ve gece yatarken içiyordum,birazda yediğime içtiğime dikkat tmiştim,şimdi tekrar başladım,. bebekte süt emzirme döneminde çok kilo aldım ,7,8 kilo gitti,bir 6 kilo daha verirsem tamamdır.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu karışımı günlük hazırlayıp ılık bi şekilde içmek mi daha faydalı olur yoksa 1 litrelik karışım yapıp içmek mi bende başlamak istiyorum aciilll:26:

ben günlük hazırlamıştım,limon ve elma sirkesini suyla karıştırıp içiyordum,nadiren balda katıyordum.

elma sirkesi koyduğun zaman limona gerek yokki bence şansını fazla zorlama canım onun yerine sadece balla sirke kullan suya katıp iç,,:KK34:

bu arada bende aylardır her içimde taze olarak hazırlayıp bi bardak içiyorum,,yani bi bardak ılık suya 1çor.kaşığı sirke ve 1çay kaş.bal:nazar::nazar:

elma sirkesi koyduğun zaman limona gerek yokki bence şansını fazla zorlama canım onun yerine sadece balla sirke kullan suya katıp iç,,:KK34:

bu arada bende aylardır her içimde taze olarak hazırlayıp bi bardak içiyorum,,yani bi bardak ılık suya 1çor.kaşığı sirke ve 1çay kaş.bal:nazar::nazar:

ikiside yağ yakıyor ya,bana öyle tavsiye etmişlerdi,çok faydasını görmüştüm.

Ben her sabah ve akşam yatmadan önce Yalnız aç karnınada değil sabah kahvaltıdan akşam yemekten sonra yada yatmaya yakın 1 bardak sıcak suya 1 çorba kaşığı sirke koyup içiyorum bal koymuyorum bu zayıflamaya engel olurmu kİ???

güzelim bende gıda müh. yim asitli gıdalar her mideye zarar vermez. üni. de 2.5 lt kolayı günlük bitiren yine gıda müh. arkadaşlarım vardı. hala da içiyorlar. çok şaşırıyorum benim midem hassas helede ara ara yaptığımız diyetlerden sonra... benim yengem sabah aç karnına soda içer. kendisi hemşire. abimde doktor bendemi içsem dedim yok dedi ailecek bizde mide biraz hassas yediğim herşeye kızmasına rağmen (çayıma şeker attırmamasına rağmen) limonda sıksam sirkede içsem içine bal koy der. bi kere pekmez denk geldi. ben ikiside tatlı doğal filan diye düşündüm ama bal koysan midene daha iyi gelir dedi. onuda alıştırdık koca karı ilaçlarına :)))))))) limon yada elma sirkesi + abartmadan çay kaşığı bal bunu sabah aç içerdim sonra yürüyüşe çıkardım bu sayede şekerim düşüpte bi yerlerde kalmazdım. midenizde biraz yanmalar hissettiğiniz anda 3 gün sabah aç karnına yine toplamda 1 çay kaşığı top olacak şekilde çörekotu+bal yiyin midenizde bişicikler kalmıo :KK70: bu topiği iyiki okumuşum çoktandır yapmıyordum bu akşamdan başlayayım yine :KK70:

Ben her sabah ve akşam yatmadan önce Yalnız aç karnınada değil sabah kahvaltıdan akşam yemekten sonra yada yatmaya yakın 1 bardak sıcak suya 1 çorba kaşığı sirke koyup içiyorum bal koymuyorum bu zayıflamaya engel olurmu kİ???

zayiflamana engel olmaz sanirim ama midene zarar verebilir.. bal eklemenin amaci sirkenin zarar verme durumuna karsi mideyi korumak anladigim kadariyla..

X