kızlar neden kimse yazmıyor
artık kimse gelmiyor sanırım bu topiğe
tubilosh neler yedin küre başladığından beri? ne gibi sporlar yaptın merak ettim( bir de twist i evde aletle yapıyorsun galiba? markası nedir diye sorsam uyarı alır mıyım ki acaba((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar neden kimse yazmıyor
artık kimse gelmiyor sanırım bu topiğe
Arkadaşlar aynı başlıklı diğer konuya sordum buraya da sorayım istedim : ben de bu kürü uygulamak istiyorum fakat tv'de haberlerde izlemiştim adam çok kilolu ve kendi kendine soda sirke limondan oluşan üçlüyü her sabah aç karnına içip 40 kilomu ne veriyor ama en son midesi delinip ölüyor. Şimdi burda aç karnına sirke içmek zararlı olmazmı acaba? Evet suyla seyreltiliyor ama aranızda diyetisyen birine ulaşıp sorabilecek biri varmı? Çok sevinirim çünkü ben de başlamak istiyorum bu küre ama çok korkuyorum.
bu haberin içeriğini dikkatli okuyun,,elma sirkesi öldürdü başlığı altında yazılanlar doğrultusunda ölen kişi bizim yaptığımız gibi uygulama yapmamış kızlar dikkat edin,,30günde 30 kilo vermiş akıl alır şeymi bu
Elma sirkesi ile zayıflama öldürdü
Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli beldesinde yaşayan Mustafa Savın, aşırı kilolarından kurtulmak için yaklaşık bir aydır düzenli olarak kullandığı elma sirkesi, limon ve sodanın midesini delmesi sonucu yaşamını yitirdi.
10.11.2011 - 15:50
Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.
Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.
Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri Mustafa Savgın’ın, zayıflamak için tükettiği içecekler sonucu ülsere bağlı mide delinmesinden kaynaklanan karın zarı iltihabı sonucu yaşamını yitirdiğini açıkladı
yani bu adam soda limon ve sirkeyi direk olarak içmişki midesi delinmiş,,bizim yaptığımız karışımla alakası yok,,bu gibi konularla insanları korkutmayalım lütfen,,ben 4 aydır devamlı kullanıyorum bana hiç bi zararı olmadı şimdiye kadar rahat olun....
Yani işte ben de yine de korkuyorum çünkü sirke asitli birşey sonuçta. Sen ülser olmazsın da başkası olur belki. Ama belki de olmaz çünkü su ile seyreltiliyor bal falan var ama yine de burda bir diyetisyen falan olsa konuyu takip eden içimiz rahatlardı çünkü artık bende bişelerin işe yaramasını istiyorum
Canım ben yarın diyetisyenime gidiyorum kontrolüm var o zaman unutmazsam sorarım. Ben de hiç denemedim ama çevremden çok duydum yağları erittiğini...
Arkadaşlar aynı başlıklı diğer konuya sordum buraya da sorayım istedim : ben de bu kürü uygulamak istiyorum fakat tv'de haberlerde izlemiştim adam çok kilolu ve kendi kendine soda sirke limondan oluşan üçlüyü her sabah aç karnına içip 40 kilomu ne veriyor ama en son midesi delinip ölüyor. Şimdi burda aç karnına sirke içmek zararlı olmazmı acaba? Evet suyla seyreltiliyor ama aranızda diyetisyen birine ulaşıp sorabilecek biri varmı? Çok sevinirim çünkü ben de başlamak istiyorum bu küre ama çok korkuyorum.
elma sirkesi koyduğun zaman limona gerek yokki bence şansını fazla zorlama canım onun yerine sadece balla sirke kullan suya katıp iç,,
bu arada bende aylardır her içimde taze olarak hazırlayıp bi bardak içiyorum,,yani bi bardak ılık suya 1çor.kaşığı sirke ve 1çay kaş.bal
Yani işte ben de yine de korkuyorum çünkü sirke asitli birşey sonuçta. Sen ülser olmazsın da başkası olur belki. Ama belki de olmaz çünkü su ile seyreltiliyor bal falan var ama yine de burda bir diyetisyen falan olsa konuyu takip eden içimiz rahatlardı çünkü artık bende bişelerin işe yaramasını istiyorum
Ben her sabah ve akşam yatmadan önce Yalnız aç karnınada değil sabah kahvaltıdan akşam yemekten sonra yada yatmaya yakın 1 bardak sıcak suya 1 çorba kaşığı sirke koyup içiyorum bal koymuyorum bu zayıflamaya engel olurmu kİ???