Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar, bir aydan kısa bir süre kullandım bunu, 77 den 73 küsüre düşmüştüm.
ama elde olmayan nedenlerden dolayı uzunca bir süre aksattım içmeyi.
yediklerime de dikkat etmiyorum kilo almış değilim halen.
tekrar başlıyorum içmeye kısmetse...
69 olmak hedefim.
ramazanda,sahurda ve iftarda orucu açtıktan sonra içsem süper olmazmı sizce de?
hem gündüz bişey yemicen hemede akşam ve sahurda yediklerin yaramicak. ramazan boyunca yapsam değil 69, 65 bile olurum bence
diye düşünüyorum,ya sizce??

selam arkadaşlar, bir aydan kısa bir süre kullandım bunu, 77 den 73 küsüre düşmüştüm.
ama elde olmayan nedenlerden dolayı uzunca bir süre aksattım içmeyi.
yediklerime de dikkat etmiyorum kilo almış değilim halen.
tekrar başlıyorum içmeye kısmetse...
69 olmak hedefim.
ramazanda,sahurda ve iftarda orucu açtıktan sonra içsem süper olmazmı sizce de?
hem gündüz bişey yemicen hemede akşam ve sahurda yediklerin yaramicak. ramazan boyunca yapsam değil 69, 65 bile olurum bence
diye düşünüyorum,ya sizce??

bende ramazanda başlamak istiyorum tekrardan ama iftarda içmek sorun olmazda sahurda içsek zarar vermez mi mideye acaba sonuçta oruçlu olacaksın birşey yemeyeceksin

Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.

0_716f0_f5c00796_XL.jpg

Canim ben sirkenin zayiflattigini TV programinda izlemistim.
Bende denemek istedim & bir hafta kullandim sabah & aksam.
Kan aldirmaya gittigimde kanim cok durulasmisti.
Kan pihtilasmamai icin ilac aliyorum ben 9 yildir.
Doktorum yasakladi. Rahatsizligi olan Doktora danismadan uygulamasin bence.

Son düzenleme:
ilk günüm çok rahat geçti. ne susadum nede acıktım.
sabah sahuru yapmadan önce 1 bardak içtim,sahurumu yaptım normal.sucuk felan :KK56:
akşam da iftarımı açtım,yemege başlamadan önce içtim sirkeli suyumu. çok az pilav yedim bide tatlı okadar.
30 gün devam etmek istiyorum bakalım.
bence faydası olucak gibi :)
iftarda ipini koparmış gibi yemeklere saldıran ben sakince az az yeyip kalktım.oh bee hafiflik bu olsa gerek :21:

kızlar sonuç alan arkadaşlarımız varsa bizimlede paylaşsınlaar lütfen
çok merak ediyorum kim ne kadar verdi.
:KK1:

ya arkadaşlar sayfalara genel olarak baktımda bırı yemekten önce diyor diğeri yemekten sonra ne yapacagımı sasırdım daha once hıc uygulamadım o yuzden dogru baslamak ısıtyorum :44:

ben elma sirkesini balsız içiyorum ballı tadından hiç ama hiç hoşlanmadım :\ 3 öğün yemeklerden 15 dakika sonra 1 su bardağına iki yemek kaşığı atarak içiyorum 2. haftadayım 2 kilo verdim. bunun yanında şekeri azalttım günde 3 dilim ekmek yiyorum fırsat buldukça mekik çekip dans ediyorum acayip yağ yaktırıyo :) marketlerde satılan elma sirkelerinin almayın tadları kötü ve doğal değil ya evde yapın ( ki yapımı çok basit ) ya da aktarcılara gidip organik elma sirkesi alın onlarda yoksa bile size alabileceğiniz bir yere yönlendireceklerdir. İZMİRde oturanlar için kemeraltında yelken baharatçılık var esnafa sordunuz mu yerini gösterirler.organik elma sirkesi orada mevcut içindekileri okuduğunuzda anlarsınız zaten. fiyatı 12 tl. ayrıca gün içinde içebildiğiniz kadar su için..

herkese sevgiler :)) uzaktan takip ediyordum genelde ama dayanamadım üye oldum ve ilk mesajımı buraya yazıyorum. bu sene mayıs ayından beri elma sirkesi içiyorum. ben kocaman bi su bardağına iki yemek kaşığı sirke+ 1 tatlı kaşığı bal + ılık su karıştırıp içiyorum. siz 1 tatlı kaşığı sirke+1 tatlı kaşığı bal kullanın. ben kıvamı anca bana böyle uygun olduğu için 2 yemek kaşığı kullanıyorum, öyle seviyorum ama miğde daha önemli tabi :) rejim yapmadım, ilk haftalarda ton balıklı salata yedim bol bol. 15 günde 4 kilo birden vermiştim ama sarkmalar olunca yavaş ve düzgün olarak ilerlemenin vücudum için daha iyi olacağını düşündüm ve artık öyle yapıyorum. şimdi ise sadece beyaz ekmek yerine her öğün tam buğday light ekmek yiyorum 2 dilim. haricinde her yemeği yiyorum. başladığımda 82 kiloydum şuan 71 kiloyum. mutluyum. hedefim boy kilo endeksime göre olması gereken kilom olan 58... evet, istikrarlı bir şekilde zayıflamaya devam :)))

bilinenin aksine dozu iyi ayarlandıkça miğdeyi ve safrayı da korur elma sirkesi. hem bal ve ılık suyla tam bir şifa deposu, herkese tavsiye ederim :))) uzmanların dediği gibi bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi +1 tatlı kaşığı bal kullanın ve un ve şekerden uzak durun. oldukça birkaç haftada hafifleyecek ve mutlu olacaksınız garanti ediyorum. :)))

ayrıca elma sirkesini sağlığınız için cam şişede alın, bu yaz aylarında özellikle plastik şişelerden kaçının. fersan ve kemal kükrer oldukça iyi, hem oldukça ucuz 3.5-4 lira civarı ve bi şişe bana 1 ay yetiyor :)) %100 doğal almak isterseniz uzunöz iyi bir marka meşe fıçılarda yapılıyor fiyatı ise geçen gün aktardan aldım 13,5 lira. 1 ay kullanacağınız için oldukça uygun bence, ilaçlara dünya kadar para vermektense çok daha mantıklı :)) ama bana sorarsanız en iyisi evde elinizle yaptığınız elma sirkesi, hem %100 güven hem %100 bedava :)) ben herkese tavsiye ediyorum, herkese sağlıklı günler :)))))

ya arkadaşlar sayfalara genel olarak baktımda bırı yemekten önce diyor diğeri yemekten sonra ne yapacagımı sasırdım daha once hıc uygulamadım o yuzden dogru baslamak ısıtyorum :44:

sevgili fly_fly sabah aç karnına (1 saat sonra kahvaltı yapmak gerekiyor en erken) ve gece yatmadan 1 saat öncede yine iç. yemeklerden de 1 saat önce içeceksin. düzenli şekilde günde 3 kere içmek fazlasıyla yetiyor. :)))

kızlar ben bi bardak suya bi corba kaşığı elma sirkesi bir cay kaşığı bal karıştırdım içtim yarım saat oluyo midem cok bulanıyo şuanda neden acaba :KK43::KK25:

ben doğumdan sonra 71 kilodan 61 e bu karışım sayesinde indim
ben sabahları aç karnına içemediğim için tok içiyordum
akşamlarıda yatmadan evvel içiyordum
bugün itibariyle tekrar başladım
doğumdan sonraki kilonun bile üstündeyim pis boğazım sayesinde :KK14::KK14::KK14::KK14:

süper bişey bu bazen yemeyi abartıyorum ve bu sayede kilo almıyorum bi kaç gün yememe dikkat ettiğim zamansa hemen 1 kilo farkediyordu. şimdi toplam 9 kilo verdim bu karışımla . gün arası 2 litre suya 7 kaşık sirke koyuyrm 1 yemek kaşığı bal yarım limon sıkıyrm gün içerisnde içip bitiryrm harikaaaaaaaaaaaaa biraz daha vereyim bebiş yapmayı düşünüyorum :KK70:

Arkadaşlar karışımı bende uygulamayı düşünüyorum yalnız senelerdir mide sorunu çekiyorum şimdilerde daha iyiyim ama bi zararı olur mu acaba. Bu arada rahatsızlığım mide düşmesi bununla birlikte doğan gastrit.

akupunktura gidiyorum doktorum verdi bu sudan ama kaynamış papatyada var içinde ben sirkeden
çok tiksiniyorum o yüzden bana çok pis kokuyor günde bir litre iç dedi ama içemiyorum sirke çok kötü kokuyo
sanki içinde sirkeden başka bişey yokmuş gibi sadece onun tadını alıyorum balın limonun tadı hiç yok...:KK43:(
ama zayıflamak uğruna zorla bir iki bardak içiyorum anca bir litre içmek çok zor...:KK43:(

ya herkes farkli seyler soylemis simdi anlamadigim her yemegin arkasindami icicez yoksa ac karninami kime inanalim simdi? ayrica konu sahibi buzdolaibnda kalmasi lazim demis bu karisimin peki soguk sogukmu icicez acaba biliyormusnuz kizlar ??? bir haftadir diyetteyim sallama yesil cay iciyorum yararri oldumu bilemiyoru, hic tatrtilmadim birde bu sirkeli suya baslamak istiyorum ikisi nide icebilirim herhalde deglmi

canım ben sabah aç karnına ılık içiyorum suyun içine bal sirke koyuyorum onu sabah aç karnına içiyorum
kaynatarak yaptığımı o başka onu 1 litre yapıyorum gün içinde içiyorum yani o da bitirene soğuyor tabi hemen bitirmiyorsun gün içinde bitiriyorsun

arkadaşlar ben bu yöntemle gerçekden iyi kilo verenlerdenim,geçen sene 1 ayda 6 kilo falan vermişdim birde ekmeği ve hamurişlerini kesmişdim, bu sene giden kilalar geri gelince tekrar başladım 3 hafta oldu 4 kilom gitti,birde benim karın bölgemde fazlaca var yağ,karnım dümdüz oluyor kilo verince

Uzun zamandir bu karisimi duyuyordum ama denememistim hic, biraz arastirinca bende hemen elma sirkesi ve bal aldirdim, 3 gündür iciyorum, eger kilo verirsem mutlaka yazarim buraya.. icmeye basladigimdan beridir cok istahim kesildi.. umarim herkeste oldugu gibi bendede faydasini gösterir. tadi cokta igrenc deil.tabiki yeyip icip sirkeden medet ummak sacmaliktan baska birsey olmaz, zaten uzun süredirdi yediklerime dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum, yani cok zor kilo veriyorum daha dogrusu, birde bunu deneyelim bakalimm..

X