Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

maşallah canım güzle lvermişssin kiloyu bende içiyorum bakalım yarın çıkacağım ben tartıya ama ben diyetteyim salata diyeti de yapıyorum

oo birde diyet yapıyorsan tamamdır yaa...
bakalım sabah kaç kilo vermiş olarak çıkıcan tartıya.
sonucu buraya da yaz tamam mı?
ben gündüz yemek yiyince felan çıkıyordum 76.5 civarlarında.
ama bugün yemek yedikten sonra bile 76 çıkmadım.
75.7 civarlarında dolandım durdum.
ayyyy 5 kilocuk daha yaaa :KK70:
bu iş ilk defa bukadar zevkli ve kolay geldi bana.
heralde ilk defa kilo vermeyi bukadar istiyorum :26:

kızlar söylemiştim bende başladım diye ama bırakmak zorunda kaldım
çünki çok rahatsızlandım miydemdeki ağrılar bulantılar beni mahvetti sirkedenmi bilmiyorum
daha öncede içmiştim hiçböyle bişey olmamıştı
ama aklımda soru işareti kaldı işte bende markette satılanlardan almıştım sanırım aktardan doğalını alıp başlamak en iyisi kokrtum

kızlar söylemiştim bende başladım diye ama bırakmak zorunda kaldım
çünki çok rahatsızlandım miydemdeki ağrılar bulantılar beni mahvetti sirkedenmi bilmiyorum
daha öncede içmiştim hiçböyle bişey olmamıştı
ama aklımda soru işareti kaldı işte bende markette satılanlardan almıştım sanırım aktardan doğalını alıp başlamak en iyisi kokrtum

canım bende marketten kullanıyorum ama miğdemde problem olmadı.
sirkesini mi fazla koyyorsun aceba?

ben bugün itibariyle 8 günde 2.300 gr verdim süper bişi bu yaa :KK70:

canım bende marketten kullanıyorum ama miğdemde problem olmadı.
sirkesini mi fazla koyyorsun aceba?

ben bugün itibariyle 8 günde 2.300 gr verdim süper bişi bu yaa :KK70:
yok canım bir tatlı kaşığını geçmedim ama anlamadım neden böyle oldu sirkeden olduğuda kesin değilde
biliyorum çok güzel zayıflatıyor yapmak istiyorum aslında ama korkuyorum ya çok kötü oldum çünki

Bende 200 gram vermişim..Yavaş yavaş kilolar gidiyor..Yediklerime de dikkat etmiyorum ve spor da yapmıyorum ama yağlar gidiyor şükür :))

oo birde diyet yapıyorsan tamamdır yaa...
bakalım sabah kaç kilo vermiş olarak çıkıcan tartıya.
sonucu buraya da yaz tamam mı?
ben gündüz yemek yiyince felan çıkıyordum 76.5 civarlarında.
ama bugün yemek yedikten sonra bile 76 çıkmadım.
75.7 civarlarında dolandım durdum.
ayyyy 5 kilocuk daha yaaa :KK70:
bu iş ilk defa bukadar zevkli ve kolay geldi bana.
heralde ilk defa kilo vermeyi bukadar istiyorum :26:

evet tubişim bende 4,5 kilo vermişim bugün sabahçıktım tarıya çok mutlu oldum ya

bir kez daha deniyeceğim
inşallah yine aynı şekilde olmam
ama denemek istiyorum başka türlü iştahım kapanmıyor çünki :KK50::KK50:

:KK14: tam adet dönemimde oldugum için kilo verme durumu yerinde sayyor durumda.
bu dönemler vücut su topladıgı için kilo verme zorlaşıyor diye duymuştum.cidden de öyleymiş.
bugün 74.900 üm.
2 günde ancak 100 gr gitmiş. ama olsun o da birşey. 74 rakamını tartıda görmek pahabiçilemez :)
neyse 1 hafta daha bu sayılarda beklicem demekki...

4 yemek kaşığı sirke
4 yemek kaşığı bal
4 bardak su ile karışıtırıp yarım bardak içtim fakat bu ne iğrenç bir tat yahu :'( nasıl dayanıyorsunuz kızlar midem çok bulandı :KK43:((

Gerçekten iyi geliyor mu? Yoksa yapamıcam ama iyi geliyorsa devam etmeye çalışırım :KK43:

4 yemek kaşığı sirke
4 yemek kaşığı bal
4 bardak su ile karışıtırıp yarım bardak içtim fakat bu ne iğrenç bir tat yahu :'( nasıl dayanıyorsunuz kızlar midem çok bulandı :KK43:((

Gerçekten iyi geliyor mu? Yoksa yapamıcam ama iyi geliyorsa devam etmeye çalışırım :KK43:

ben ilk defa böyle bi yapılış şekli gördüm,,ama hiç denemedim denememde,,bide diğer konuya göz at istersen,mesela bizler bir bardak ılık suya 1çor.kaşığı sirke koyup 1tatlı kaşığı bal katıp içiyoruz ben aylardır böyle içiyorum kilo verme dönemindede içtim devamlı,şimdi kilo koruma dönemindede devam ediyorum ama yediklerimefalan dikkat etmiyorum:KK56:
sabah aç karnına öğlen yemekten 1saat falan sonra ,akşamda yatmadan önce içiyorum hala,,kilo verme döneminde sabah ve akşam yatarken içiyodum sadece,,sonra öğle yemeklrinden sonrada içmeye başladım sonuçta yararlarında yediklerimizi sindirdiğini ,yağa dönüşmesini engellediğini yazıyo,,bende hep olmasada öğle yemeğinde yağlı hamurişi tatlı vs.fazla kaçırdığımda sırf erisin diye yemekten bi müddet sonra içiyorum...bence karışımı böyle dene öteki türlü tadı nasıl bilmem ama zaten bal katınca tadı limonata gibi oluyo,ve en önemliside karışımı hep taze olarak hazırlamak,sonuçta bunun faydası sıcağa yakın ılık olarak içilmesinde,öteki türlü o karışım sopsoğuk olur,,yinede sen bilirsin:KK34:

ben icine bi cay kasigi ucuyla tarcin atiyorum.. hem kokusunu aliyor hemde tadini daha bi hos yapiyor.. :KK17:

ben ilk defa böyle bi yapılış şekli gördüm,,ama hiç denemedim denememde,,bide diğer konuya göz at istersen,mesela bizler bir bardak ılık suya 1çor.kaşığı sirke koyup 1tatlı kaşığı bal katıp içiyoruz ben aylardır böyle içiyorum kilo verme dönemindede içtim devamlı,şimdi kilo koruma dönemindede devam ediyorum ama yediklerimefalan dikkat etmiyorum:KK56:
sabah aç karnına öğlen yemekten 1saat falan sonra ,akşamda yatmadan önce içiyorum hala,,kilo verme döneminde sabah ve akşam yatarken içiyodum sadece,,sonra öğle yemeklrinden sonrada içmeye başladım sonuçta yararlarında yediklerimizi sindirdiğini ,yağa dönüşmesini engellediğini yazıyo,,bende hep olmasada öğle yemeğinde yağlı hamurişi tatlı vs.fazla kaçırdığımda sırf erisin diye yemekten bi müddet sonra içiyorum...bence karışımı böyle dene öteki türlü tadı nasıl bilmem ama zaten bal katınca tadı limonata gibi oluyo,ve en önemliside karışımı hep taze olarak hazırlamak,sonuçta bunun faydası sıcağa yakın ılık olarak içilmesinde,öteki türlü o karışım sopsoğuk olur,,yinede sen bilirsin:KK34:

Hmmm saol canım ben bu konunun ilk mesajında yazdığı gibi yaptım 3 gündür içiyorum ama gerçekten çok kötü :KK43:
Bu akşam dediğin gibi yapıcam. Öğlen çok az yiyorum onda gerek yok sanırım ama dediğin gibi kaçırırsam içerim :) Çok saol cnm

kızlar selam, öncelikle kandiliniz mübarek olsun...
ben memleketteyim o yüzden pek yazamadım.
ancak bugün fırsat bulabildim.
bugün itibariyle kilom 73.400 :)

bende euthyrox kullanıyorum.ilk kullanmaya başladığımda 6 kilo verdim diyet falan yapmadan ama daha sonra sigarayı bıraktığım için ve hemen ardından da peş peşe 2 aşılama yaptırdığım için 10 kilo aldım ama şimdi vermekte çok zorlanıyorumkötükedihüso

nasıl kilo verdin cnm biraz anlatırmsın bnde euthyrox kullanıcam da

Ben yaz günü olunca ev de kalabalık olduğundan çok fena yiyorum hergün ama kilo almıyorum kilomu sabitledi bu karışım
ayrıca tadını çok seviyorum canım istediği zaman içiyorum. Normalde bu kadar yemeye kesin kilo alırdım dün yemekten midem çatlıcak gibiydi sabah baktım çok normal kilom. Özellikle tok karna içince daha işe yaradı sanki birde gece yatmadan önce içiyorum.
Annem 2 haftadır içiyor bir kilo verdi. Vücudu sıkılaştırdığı da kesin:KK23:

biz de eşimle karar verdik bu karışımdan içmeye. 1 litre yaptım koydum dolaba yarın başlayacaz bakalım. bu arada ben 56 eşim 98 kilo:KK43:( ama eşim 1 yıl önce 120 kiloydu geri kalan kilolar çok zor gidiyor :KK43:(

X