Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Güncellen bakem :KK76:
Bende başlıyorum birazdan..
Bugün çooook çok kaçamak yaptım.
Yan etkisi yok, eminsiniz dmi:KK52::KK51:

selam kızlar öncelikle bende elma sirkesiyle zayıflama yöntemini denedim ve halen devam ediyorum şu marketlerde bakkalda normal olan elma sirkesi olmucak başta söyleyim bende ilk hatam orda oldu mide ağrısı kramplar 2 ayda midemin ağrısı anca geçti maffettim kendimi bilinçsiz bi şekilde başladığım için elma sirkesi doğal organik mutlaka ve mutlaka organik olanını bulup içiceksiniz biraz tabiki diğerlerine göre pahalı ama katkısız saf ve okadar mideye zarar veren bi ürün değil 1 aydır yemeklerden fazla kısmadan sadece hayatımdan ekmeği biraz olsun azalttım 5 kilo gitti benden tavsiye organik olan ürünleri tercih edin...:KK54:

benimde en çok korktuğum bu konu daha önceden bu yöntemle 10 kiloya yakın verdim
sonra abartınca işten çıkınca bazı nedenlerden dolayı kilolar geri geldi ilk başta sirkeye dönmek istemedim
çünki herkes doğalını kullan diyordu miydemde aşırı bir rahatsızlık olmadı benim ama bazen ne yesem yanma yapıyordu
ne yaptıysam bu formülü kullanmadan kilo vermedim benim iştahımı kapatıyor özellikle gece içersem
zaten gece yemeleri yüzünden kilo aldım ya
şimdi tekrar başladım kemal kükrer aldım ama marketten doğal olanı aktarda 15 tl onumu alsaydım acaba kafam çok karışık sürekli kuklanılıcak bişey olduğu için tereddütteyim

benim safra kesem de taş var acaba zarar verimiki bana bilgisi olan varmıyadataşıolup zara gören yarın başlamayı düşünüyorum da

benim safra kesem de taş var acaba zarar verimiki bana bilgisi olan varmıyadataşıolup zara gören yarın başlamayı düşünüyorum da

ooooo naagişim sende mi burdasın :)
birkaç gündür takip ediyordum bende bu topiği...
ben başladım 2 gündür.
bakalım faydası olucakmı...
6-7 kilo fazlam var.
tadı fena değil.kemal kükrer almış eşim.hafif ekşimsi ama kokusunu sevmiyorum.burnumu kapatıp içiyorum mecburen...
ayrıca twist yapıyorum ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum... özellikle ekmekten uzak durmaya çalışıyorum.
zaten iştah kesiyor bu karışım.
abur cubur görünce dayanamıyorum ama...
bakalım sonuç nolucak...

ooooo naagişim sende mi burdasın :)
birkaç gündür takip ediyordum bende bu topiği...
ben başladım 2 gündür.
bakalım faydası olucakmı...
6-7 kilo fazlam var.
tadı fena değil.kemal kükrer almış eşim.hafif ekşimsi ama kokusunu sevmiyorum.burnumu kapatıp içiyorum mecburen...
ayrıca twist yapıyorum ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum... özellikle ekmekten uzak durmaya çalışıyorum.
zaten iştah kesiyor bu karışım.
abur cubur görünce dayanamıyorum ama...
bakalım sonuç nolucak...

evet canım bende burdayım ayartık gitsin şu kilolar yarınrejime başlıyorum bakalım ne olacak zsenin fazla değilmiş sen neler yapıyorsun görünmüyorsun hiç

yatarken de içiyormusuncanım sen bende yarın salataya başlıyorumb tavuklu ayran la

evet canım bende burdayım ayartık gitsin şu kilolar yarınrejime başlıyorum bakalım ne olacak zsenin fazla değilmiş sen neler yapıyorsun görünmüyorsun hiç

yatarken de içiyormusuncanım sen bende yarın salataya başlıyorumb tavuklu ayran la

ben napim kuzu yaa Kenan'la geçiyor işte günlerim.
ara ara ugruyorum buraya.
senin prenses nasıl?

bu arada evet yatarken ve sabah kalkınca aç karınla içiyorum.
boyum 1.78 kilom 77 ben ya 70 yada 69 olsam yeter diyorum. boyuma göre iyi oluyor o zaman.
sadece bel çevresi ve hafif göbek var. ama benim derdim artık terazide o 77 yi görmemek...
ekmekten ve aburcuburdan vazgeçtimmi tamamdır zaten.
ayrıca geceleri çok acıkırdım. bu süper iştah kesiyor :)
sabah 9 da kahvaltı etmiştim. saat 15.30 olmuştu ve ben halen acıkmamıştım sen düşün...ben çok sık acıkan biri oldugum için bu bana baya uzun geldi :)

emziriyormusun halen?

bende başladım daha önce yazdığım gibi bu yöntemle vermiştim kilomu benim derdim gece yemeleri
çok fenayım bu konuda yatana kadar kendimi tutsamda gece kalkıp yiyorum o derce manyağım yani :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ama bu karışım iştahımı kesiyor ve tok olmamı sağlıyor inşallah bu seferde işe yarar ve başaşırırm 2.bebiş için kilo vermem şart :KK49::KK17:

günaydın kızlar...

bu karışıma başlayalı 3 gün oldu.
ve sabah kalkar kalkmaz tartıda 77.3 görürken
bu sabah 76.7 gördüm.
ayyy bir sevindim bir sevindim :KK70:
birde akşam saat 7 den sonra bişey yemesem süper olucakda,biz akşam yemeğini zaten 7-8 gibi yiyoruz.
bakalım kilo kaybetme durumu devam edicekmi...
ama sporla da destekliyorum.
twister almıştım netten,
mekik çekiyorum ve hareketli şekilde oynuyorum evde :KK70:
göbeğim sertleşmeye başladı bile içten içten.
önce yumuş yumuş geliyordu elime.
evet kızlar faydası oluyor.
içmeye devam :)

içenler de yazsınlar lütfen,biirbirimize destek olalım :KK16:

günaydın kızlar...

bu sabah 76.7 gördüm.
birde akşam saat 7 den sonra bişey yemesem süper olucakda,biz akşam yemeğini zaten 7-8 gibi yiyoruz.
twister almıştım netten,

maşllah canımne güzel bak bendedün akşam başladım içmeye tabi siporda yapıyorum bende almakistiyorum twister den faydası varmı ki benim bisikletim var ama arkadaşımda ona vermiştim şimdi odahamile götür diyo banaonu da getireceğim

günaydın kızlar...

bu sabah 76.7 gördüm.
twister almıştım netten,

maşllah canımne güzel bak bendedün akşam başladım içmeye tabi siporda yapıyorum bende almakistiyorum twister den faydası varmı ki benim bisikletim var ama arkadaşımda ona vermiştim şimdi odahamile götür diyo bana onu da getireceğim

ben 3-4 gündür içiyordum zaten ama yediklerime dikkat etmemiştim dünden beri yediklerimede dikkat ediyorum
bu sabah -500 gr çıktım :))
ben güveniyorum bu karışıma içelim güzelleşelimm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9:

Doğal elma sirkesinin vücuda çok faydası vardır. Marketlerde olan değil de güvenilir aktarlardan alınan elma sirkesi (fiyatı 10-15 tl arası değişiyor) yada güvenilir markalar Kemal Kükrer gibi faydasını göreceğiniz seçimler olacaktır. Peki elma sirkesinin faydaları nedir?

* Besinlerin verimli kullanımını, metabolizmanın sağlıklı işleyişini, vücudun asit alkali dengesini korumasını sağlar. örneğin kalsiyumun daha verimli kullanımını sağlayıp, bir yandan kemiklerin yeniden gerekli kalsiyumu almasını desteklerken, bir yandan da eklemlerdeki kalsiyum birikimini kırar.

* Sodyumun etkisini yansızlaştırarak yüksek tansiyondan korur.

* Kolesterolü düşürür. İçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.

* Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder, yağlı-mukus kalıntıları parçalar.

* İçerdiği yoğun potasyum sayesinde hücre büyümesini destekler.

* Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir ya da buhusu yapılır.

Bu kadar faydası olan doğal bir ürünün vücuda fazla zararı olacağını düşünmüyorum. Bende sabahları aç karnına 1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi+1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyorum. Henüz yeni başladım ve dilerim faydasını görürüm.

maşllah canımne güzel bak bendedün akşam başladım içmeye tabi siporda yapıyorum bende almakistiyorum twister den faydası varmı ki benim bisikletim var ama arkadaşımda ona vermiştim şimdi odahamile götür diyo banaonu da getireceğim

evet sporla desteklemek lazım...
bisikletini de al tabi,onu da kullanırsın ek olarak
twister i ben 9.80 tl +kargo ücreti de buna dahil hepsiburada.com dan almıştım.
oruç tutmuştum bir süredir yapamadım twist,ama bu küre başladım başlayalı yapıyorum.
ortalama 5-6 gün olmuştur ve bel çevrem 2 cm inceldi...
ama hakkını vererek yapıyorum :)
aciooooo :KK70:

çok istiyorum şöyle 5 kilo bile vermek.
azim azim sabırrrr

yediklerimden çok kısmadım. şu an da 76.5 kg... :21:

bana göre iyi. çok hızlı da değil çok yawaş da değil. dengeli kilo veriyorum bence.
ama kimseden yorum yok :26:

kızlar 76.3 çıktım şimdi de :KK9:
ohh ohhh yandaaannn bu 1 kilo gitti demeeeekkk :21:

5 gün oldu bu küre başlayalı...

kızlar neden kimse yazmıyor :KK43:
artık kimse gelmiyor sanırım bu topiğe

Son düzenleme:
Bende bugün başlayacağım ama mide yanmaları felan beni korkutuyor.. Ve bir kısım yemeklerden önce derken bir kısım yemeklerden sonra demiş.. Aklım karıştı.. Ne yapmam gerekiyor? :26:

kızlar 76.3 çıktım şimdi de :KK9:
ohh ohhh yandaaannn bu 1 kilo gitti demeeeekkk :21:

5 gün oldu bu küre başlayalı...

maşallah canım güzle lvermişssin kiloyu bende içiyorum bakalım yarın çıkacağım ben tartıya ama ben diyetteyim salata diyeti de yapıyorum

X