Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

üc hafta falan oldu 1 kilo verdim basta simdi sabit kilom dikkat etmiyorum yediklerime ama. Dikkat ettigim zaman cok daha etki ediyor.

Yaklaşık 2 aydır akşam yemeğinden sonra 1 bardak içiyordum. Sonuç alamadım. Şimdi sabah aç karnına yarım bardak + akşam yemekten sonra 1 bardağa döndüm. Sonuçları yazarım..

üc hafta falan oldu 1 kilo verdim basta simdi sabit kilom dikkat etmiyorum yediklerime ama. Dikkat ettigim zaman cok daha etki ediyor.

soyle baktimda, baslangic, simdiki ve hedef kilomuz ayni gibi nerdeyse canim, hadi bakalim hedefimize az kalmis.

Bende yarin baslicagim inschallah.

ben elma sirkesini suya koyup içmeye çalıştım ama olmadı..midem anında kalkıyor arkadaşlar..bir tane domates doğrayıp içine 2 yemek kaşığı sirke koyup öyle tüketiyorum...böyle yapsam faydası olur mu kızlar..benim gibi deneyen oldu mu?
çok kötü tadı var içemiyorum..83 kilodan 5 günde 81 kiloya düştüm..ama göbeğim ve basenlerimi bir an önce eritmem lazım..

elma sirkesiylemi verdin bu kilonu

bugun 3. gunum kafam hala karısık oldugu ıcın yemeklerden önce de sonra da ıcıyorum iştahımı ınanılmaz kestı farkındayım kızlar :)))
tartılmadım ama henuz 2 hafta olsun öyle tartılacagım ınsallah bu arada 89 kıloyum sonucu sızlere de sölerim inşallah etkisi olur hihoyyyt

kızlar tek başına sirkeli ballı suyun faydası yok
diyet artı yürüyüş ile birlikte zayflamayı hızlandırıyo
bende yapıyorum 79 dan 76 ya düştüm ben üç kere yapıyorum günde tok karnına.

birde küçük bi sır
çok su tüketin 3 litreye yakın ama sıcak su ılıktan biraz daha sıcak müthiş etkili

evet mınel haklısın sen 3 kıloyu ne kadar surede verdın ben cok yuruyemıyorum anca 40 dakıka o da en fazla yanı :) bakalım ınsallah bu yaz zayıflıyeceğim :sm_cool:

ben 1 saat yürüyorum arkadaşım
ilk 2 hafta tartıldım gram oynamadı
ama ben diyet ve yürüyüşe devam ettim valla ben galip geldim
inan diyet yürüyüş ve elma sirkesi işe yarıyor birde ben sürekli ılıktan biraz daha sıcak su içiyorum günde 2,5 litreye yakın kesinlikle çok işeyarıyor

ahmet marankiden dumuştum bende 20 gün için bakın neler oluyor 4-5 kiloverirsiniz demişti ama gece yatarken için demişti zayıflatırmı bilmem ama öğrenci arkadaşlara tavsiyem özellikle dersler yüzünden feci baş ağrım olurdu benim kafamı kaldıramazdım 2 sene aralıksız içitim öğrencilik zamnlarımda bu süre içinde bir kere bile başım ağrımadı bir ara bırakmıştım tekrar baş ağrılarım başlamıştı elma sirkesinin faydası daha fazladır eminim çünkü peygamber efendimizinde (s.a.v) sofrasından hiç eksik olmaz mış

elma sirkesiylemi verdin bu kilonu

elma sirkesine yeni başladım..yürüyüş ve egzersiz yaptım.ekmeği yok denecek kadar azalttım..her gün en az 20 gram veriyordum.durdu kilo vermem..her sabah tartıya bakıyorum..bu sabah yerimde sayınca moralim bozuldu..3 günde bir bakacağım artık.burası da olmasa gerçekten motivasyonum bozulurdu..insan yalnız olmadığını görünce,azmi artıyor..80 li kilolardan taa 60 kiloya kadar veren kızları görünce ,ben neden vermeyeyim diyorum..bende mayısın sonunda 70 kiloya inmek istiyorum..inşallah başarırım..ama bu elma sirkesini suyla içemiyorum,denedim ama olmuyor..1 tane domatesi küçük küçük doğrayıp 2 yemek kaşığı sirke döküyorum üstüne..ancak böyle tüketebiliyorum..umarım faydası olur..2 gündür böyle yapıyorum..

selamlar bende bu elma sirkesine başlamayı düşünüyorum sabahları aç karnına yarım bardak içsem yemeklerden öncede yarım bardak içsem olur mu

super canim, bende kesin baslicam. tebrik ederim iyi kilo vermi$sin.

bende anlamadim, ama ben sabah ac karnina iciliyor biliyorum, doktor omer coskun oyle demisti kaydirigubbakcemile5

sabah aç karna içmekte karar kıldım canım kaydirigubbakcemile3

kızlar aç karnına kesinliklmi içmeyiniz
zararlıdır
tok karnına içiniz amaç yediklerinizi kiloya dönüştürmeden yakmaktır

selamlar bende bu elma sirkesine başlamayı düşünüyorum sabahları aç karnına yarım bardak içsem yemeklerden öncede yarım bardak içsem olur mu

Canım suyla seyreltip içeceksin diimi.yerım bardak yazınca sek içiyorsun zannettim.aman dikkat ett

peki baldan kalori almıyomuyuz ? sadece su ve sirke karısımı yapsak daha etkili olmaz mı arkadaslar ??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…