yok canım suyla tabikide :) bu sabah içtim tadı pek hoş olmasada bir dikişte gitti :) ben kahvaltıdan önce içtim pek bir şey yiyemedim iştahımı kesti sanki bir bardak içtim ben.. öğlen ve akşam yemeğinden sonra içmeyi düşünüyorum yine bir bardak sakıncası olur mu??Canım suyla seyreltip içeceksin diimi.yerım bardak yazınca sek içiyorsun zannettim.aman dikkat ett
yok canım suyla tabikide :) bu sabah içtim tadı pek hoş olmasada bir dikişte gitti :) ben kahvaltıdan önce içtim pek bir şey yiyemedim iştahımı kesti sanki bir bardak içtim ben.. öğlen ve akşam yemeğinden sonra içmeyi düşünüyorum yine bir bardak sakıncası olur mu??[/QUOTE
Merhaba canım bende sabah akşam aç karına içiyorum.iştahı kesiyor gerçekten fazlasının zararı olurmu bilemiyorum:içelim::içelim:
evet bakalım etkisini ne zaman göstermeye başlıcak.. sen günde 2 kere mi içiyorsun?? 3 fazlaysa bende sabah aç karnına akşam yatmadan önce içerim ama değilse öğle ve akşam yemekten sonrada içmeyi düşünüyorum yani günde 3 kere.. bilen biri yardım ederse sevinirim..yok canım suyla tabikide :) bu sabah içtim tadı pek hoş olmasada bir dikişte gitti :) ben kahvaltıdan önce içtim pek bir şey yiyemedim iştahımı kesti sanki bir bardak içtim ben.. öğlen ve akşam yemeğinden sonra içmeyi düşünüyorum yine bir bardak sakıncası olur mu??[/QUOTE
Merhaba canım bende sabah akşam aç karına içiyorum.iştahı kesiyor gerçekten fazlasının zararı olurmu bilemiyorum:içelim::içelim:
ben pek bilmiyorum canım ama benim arkadaşım yemeğini kesmeden bu karışımı içti incelme belli oluyor yani..peki normal yemek yemeye devammi yoksa aksam 18.00den sonra Yemek, yemek yasak mi?
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
bende bugün başladım canım gerçekten iştah kesiyor bencede denemelisin.. ben bu sabah aç karnına bir bardak içtim birde az önce içtimbu tarifi kesinlikle deniyecem
kızlar aç karnına kesinliklmi içmeyiniz
zararlıdır
tok karnına içiniz amaç yediklerinizi kiloya dönüştürmeden yakmaktır
ahmet marankiden dumuştum bende 20 gün için bakın neler oluyor 4-5 kiloverirsiniz demişti ama gece yatarken için demişti zayıflatırmı bilmem ama öğrenci arkadaşlara tavsiyem özellikle dersler yüzünden feci baş ağrım olurdu benim kafamı kaldıramazdım 2 sene aralıksız içitim öğrencilik zamnlarımda bu süre içinde bir kere bile başım ağrımadı bir ara bırakmıştım tekrar baş ağrılarım başlamıştı elma sirkesinin faydası daha fazladır eminim çünkü peygamber efendimizinde (s.a.v) sofrasından hiç eksik olmaz mış
bende elma sirkesi bal karışımıyla 6 kilo verdim
ama şimdi veremiyorum neden anlamadım sanırım sürekli içtiğim için vücut
bağışıklık kazandı :))
evet kızlar tam bır haftada 1.5 kilo vermişim :lepi:
ekmegı sadece kahvaltıda yedım dıger ögunlerde yemedım ınanmazsınız ama pılav makarna dahıl herseyı yedım ama ölçülü yedım, özellıkle sebzeyı bol tukettım sebzelerden en cok kabagı tercıh ettım sonuç bır haftada 1.5 kilo :dance::dance::dance::dance: