Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

teşekkür ederim hatic22 :1hug:
yarın yenı bır hafta başlıyor yıne bısmıllah dıyıp devam edıcem 2 ay sonra bombayım ınşallah zemuszemus

bir ayda 4 kilo verdim bu karışımı içtim evet ama yürüdüm ve diyette yaptım

canim zaten yürüyüs ve diyet yaptiysan n
ormaldede verirdin 4 kiloyu rahat bende baslasammi diye düsünüyorum ama elma sirkesinin kokusuna dayanamayirum​

bu elma sirkesi yemeklerden öncemi içilecek yoksa sonramı kafam karıştı. sonra içilmesinn vede önce içilmesinn sebebpleri

yaaaa kızlar 2 haftayı gectı ıcıyorum ama ne bıleyım hı cıse yaramıyor gıbı gelıyo ılk hafta ac karnına denedım sonra tok sasırdım ya nasıl olcak gercekten kılo veren bıır nolur yardım etsın bıze naısl olcak sadece 5 kılo vermek ıstıyorum

arkadaşlar ben sabah aç karına içiyorum birde akşam yatarken...etkisi 15 gün sonra başlıyor diye düşünüyorum...çünkü,bende öyle oldu...ben bal eklemiyorum....2 çorba kaşığı elma sirkesi yarım limon sıkıyorum su bardağın üzerine kadar su ekleyip karıştırıp içiyorum...tavsiye ederim herkese...hemen etki beklemeyin...zamanla oluyor çünkü...

bende 3 gün önce elma sirkesine başladım.psikolojikmi bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum.ayrıca çok sıkı diet ve sporda yapıyorum.eğer faydası olursa size sölerim.en az 15 kiko fazlam var.

merhabalar.. bende başladım sirke-bal karışımından içmeye.sadece sabahları içiyordum aç karnıma.tadı gayet güzel.bende serenay gibi eşime bak nasıl zayıflıyorum dedim.acil zayıflamam lazım.beşi bir yerde çay da içiyorum.4 kilo vermem lazım 10 temmuza kadar.hadi bakalım

ben daha önce denemiştim gerçekten haftada 1.5 kilo vermiştim fakat yediğim yemeklerede dikkat etmiştim ekmek yok kahve kola tatlı hepsini kestim..ama şu aralar tatlıya hucüm etmiş durumdayım 5 kilo fazlam var yine aynı karışımı uygulamaya başlıcam

ben tok içtim ballı kesinlikle diyetten daha çok yediklerime dikkat ettim diyelim aşırı bir diyet yapmadım bende hemen hemen 2 ayda verdim 6 kiloyu am aşu anda veremiyorum (

Bende 5 gündür içiyorum ama öyle gözle görülür bi fark yok ne kadar sürede etkisini gösteriyor yazarsanız sevinirm...

ben 2 haftada 4 kilo verdim. Ama ekma sirkesindenmi yoksa şu tarçınlı, elmalı, limonlu, karabiberli karışımdanmı bilmiyorum. Fakat elma sirkesinin etkili olduğuna inanıyorum.

bende içersine bal koymadan içiyorum ne kadar oldu unuttum ama banada yarıyor gibi geliyor ben diyet ve sporda yapıyorum aç karnına içiyorum ben sabah ve aşırı tıkıyor çok yiyemiyorum birde öğlen ve yatmadan önce içiyorum...

merhaba kızlar.kesinlikle elma sirkeli karışım bende de çok işe yaradı herkese tavsiye ediyorum.1 ayda 4 kilo verdim.tabii bunun yanı sıra spor da yapıyorum.her sabah uyanır uyanmaz aç karnına içiyorum.içtikden yarım saat sonra da kahvaltı yapıyorum.yağlarımda gözle görülür bir değişim oldu:)

günde 3 kez içmek çok degilmi bende 1 kez içiyorum ama acaba 2 kere içsemmi diye düşünüyorum

Merhaba kızlar bende başlicam ama mideme dokunur mu sizce..çünkü ben acı yediğimde bulgur falan yediğimde hemen midem ağrır bu dokunur mu ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…