- 17 Şubat 2007
- 59
- 4
- 46
bir ayda 4 kilo verdim bu karışımı içtim evet ama yürüdüm ve diyette yaptım
6 kilo verdiğini okuyunca sormadan geçemedim sen nasıl içtin açmı tok mu ?ballımı balsız mı? diyet yaptın mı ?bi cevaplasan güzelim... Ben de içiyorum ama diyet spor ve sirkeli suyla 3 ayda anca 5 kilo verebildim...bilmiyorumkismile
ben 2 haftada 4 kilo verdim. Ama ekma sirkesindenmi yoksa şu tarçınlı, elmalı, limonlu, karabiberli karışımdanmı bilmiyorum. Fakat elma sirkesinin etkili olduğuna inanıyorum.
bende içersine bal koymadan içiyorum ne kadar oldu unuttum ama banada yarıyor gibi geliyor ben diyet ve sporda yapıyorum aç karnına içiyorum ben sabah ve aşırı tıkıyor çok yiyemiyorum birde öğlen ve yatmadan önce içiyorum...arkadaşlar ben sabah aç karına içiyorum birde akşam yatarken...etkisi 15 gün sonra başlıyor diye düşünüyorum...çünkü,bende öyle oldu...ben bal eklemiyorum....2 çorba kaşığı elma sirkesi yarım limon sıkıyorum su bardağın üzerine kadar su ekleyip karıştırıp içiyorum...tavsiye ederim herkese...hemen etki beklemeyin...zamanla oluyor çünkü...
cnm ben yeniyim aranızdaee ben boş yazmadım bu karışım süper ben 3kilo verdim içmeyenler pişman olmasın :)