Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Canım suyla seyreltip içeceksin diimi.yerım bardak yazınca sek içiyorsun zannettim.aman dikkat ett
yok canım suyla tabikide :) bu sabah içtim tadı pek hoş olmasada bir dikişte gitti :) ben kahvaltıdan önce içtim pek bir şey yiyemedim iştahımı kesti sanki bir bardak içtim ben.. öğlen ve akşam yemeğinden sonra içmeyi düşünüyorum yine bir bardak sakıncası olur mu??

yok canım suyla tabikide :) bu sabah içtim tadı pek hoş olmasada bir dikişte gitti :) ben kahvaltıdan önce içtim pek bir şey yiyemedim iştahımı kesti sanki bir bardak içtim ben.. öğlen ve akşam yemeğinden sonra içmeyi düşünüyorum yine bir bardak sakıncası olur mu??[/QUOTE
Merhaba canım bende sabah akşam aç karına içiyorum.iştahı kesiyor gerçekten fazlasının zararı olurmu bilemiyorum:içelim::içelim:

yok canım suyla tabikide :) bu sabah içtim tadı pek hoş olmasada bir dikişte gitti :) ben kahvaltıdan önce içtim pek bir şey yiyemedim iştahımı kesti sanki bir bardak içtim ben.. öğlen ve akşam yemeğinden sonra içmeyi düşünüyorum yine bir bardak sakıncası olur mu??[/QUOTE
Merhaba canım bende sabah akşam aç karına içiyorum.iştahı kesiyor gerçekten fazlasının zararı olurmu bilemiyorum:içelim::içelim:
evet bakalım etkisini ne zaman göstermeye başlıcak.. sen günde 2 kere mi içiyorsun?? 3 fazlaysa bende sabah aç karnına akşam yatmadan önce içerim ama değilse öğle ve akşam yemekten sonrada içmeyi düşünüyorum yani günde 3 kere.. bilen biri yardım ederse sevinirim..

bu karışımı bir yıldan fazla süredir yapan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.....
ben genelde sabah erken saatte aç karınına günde sadece bir bardak içerek uyguladım hiçbir rahatsızlık vermedi.......zayıflığımı ve cildimin güzelliğinide sanırım buna borçluyum.......yerimseniben

kızlar merhaba ilk olarak kadınlar külubü hastasıyım bişey yapmadan önce ilk olarak buraya bakıyorum sonra yapmaya yada yapmamaya karar veriyorum. bende 60 kilo oldum:KK43: ve elma sirkesine dün akşam başladım bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke koyuyorum. sabah akşam yapmam daha mı iyi olarak yoksa sadece akşamları içmemde etkili olacakmı?

Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.

bu tarifi kesinlikle deniyecem

bende bu karısımla 2 haftada 1 kğ kilo verdım zaten iştah kapattıgı için cok yiyemedım ama az yiyeyim diye de çabalamadım. tavsıye ederım

kızlar aç karnına kesinliklmi içmeyiniz
zararlıdır
tok karnına içiniz amaç yediklerinizi kiloya dönüştürmeden yakmaktır

minel kesinlikle sana katılıyorum.süprizzzzz
arkadaşlar sabahları aç karnına içmek çok zararlı.mideniz birzaman sonra zarar görebilir.:eek:lmaz:
öğle yemeğinden sonra ve akşam yatarken için.ben öyle yapıyorum.ve bal koymuyorum.2 yemek kaşığı sirke 1 fincan suyla karıştırıyorum.

ahmet marankiden dumuştum bende 20 gün için bakın neler oluyor 4-5 kiloverirsiniz demişti ama gece yatarken için demişti zayıflatırmı bilmem ama öğrenci arkadaşlara tavsiyem özellikle dersler yüzünden feci baş ağrım olurdu benim kafamı kaldıramazdım 2 sene aralıksız içitim öğrencilik zamnlarımda bu süre içinde bir kere bile başım ağrımadı bir ara bırakmıştım tekrar baş ağrılarım başlamıştı elma sirkesinin faydası daha fazladır eminim çünkü peygamber efendimizinde (s.a.v) sofrasından hiç eksik olmaz mış

bende 3 gündür niye başım ağrımıyor diyordum,demekki geçiriyor ne güzel.:1shok:
bende migren var ve hergün başım ağrır ve ağrı kesici alırdım.3 gündür allahıma şükür :Saruboceq:ağrımıyor.

bende elma sirkesi bal karışımıyla 6 kilo verdim
ama şimdi veremiyorum neden anlamadım sanırım sürekli içtiğim için vücut
bağışıklık kazandı :))

bende elma sirkesi bal karışımıyla 6 kilo verdim
ama şimdi veremiyorum neden anlamadım sanırım sürekli içtiğim için vücut
bağışıklık kazandı :))

6 kilo verdiğini okuyunca sormadan geçemedim sen nasıl içtin açmı tok mu ?ballımı balsız mı? diyet yaptın mı ?bi cevaplasan güzelim... Ben de içiyorum ama diyet spor ve sirkeli suyla 3 ayda anca 5 kilo verebildim...bilmiyorumkismile

Ben yeni başladım Sirke-bal karışımına. Daha doğrusu bal yoktu sirkeye başladım :)
Bakalım etki edecek mi, kocaman bir bardak ılık suya sabah uyanınca ve gece yatmadan üç tatlı kaşığı sirke koyuyorum, biraz limon sıkıyorum. Burnumu tıkayıp fondip yaptıktan sonra, koca bir bardak normal su... Koku-tat kalmıyor. Tadı hoşuma bile gitti :)

evet kızlar tam bır haftada 1.5 kilo vermişim :lepi:
ekmegı sadece kahvaltıda yedım dıger ögunlerde yemedım ınanmazsınız ama pılav makarna dahıl herseyı yedım ama ölçülü yedım, özellıkle sebzeyı bol tukettım sebzelerden en cok kabagı tercıh ettım sonuç bır haftada 1.5 kilo :dance::dance::dance::dance:

evet kızlar tam bır haftada 1.5 kilo vermişim :lepi:
ekmegı sadece kahvaltıda yedım dıger ögunlerde yemedım ınanmazsınız ama pılav makarna dahıl herseyı yedım ama ölçülü yedım, özellıkle sebzeyı bol tukettım sebzelerden en cok kabagı tercıh ettım sonuç bır haftada 1.5 kilo :dance::dance::dance::dance:

Tebrik ederim canım zaten önemli olan ne yediğin değil ne kadar yediğin Olay bu... istediğin kiloya kısa zamanda ulaşman dileğiyle...zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar midesinde sorun olanlar sakın içmesin
dozunuda kaçırmayalım ltfen

X