selam kizlar bende 1 aydir sabahlari iciyorum.Bende faydasini gordum.
Yatmadan once de icmeye baslayacagim.
Yanliz topik sahibi arkadasin dedigi gibi mi iciyorsunuz siz yani gunde 1 litre mi?
bugun bende uygulamayı dusunuyorum kızlarda şey dicem yaptıgımız 1 lt beklettiğimiz zaman bozulmuyormu yani gunde 2bardak içsek geriyekalan 3 bardagı ertesi gun içecez yada diğer gun yani beklemesinin bi zararı varmı???????????
bana tadı güzel geldiği için 1 lt bu karışımdan içiyorum.midemde ağrı falan da yok sizce sakıncalı mı?
bende bu yöntemle hızla zayıflıyorum son 10 günde falan 3 kilo verdim.2 aydır da düzensiz olarak içiyordum ilk başladığımda 83 kiloydum şuan 74 kiloyum 1 ay kendime süre verdim yediklerimi abartmadan bu karışımla 4 kilo daha vermeyi hedefliyorum. akşamları hafif yemek işin sırrı aslında arkadaşlar.öğlen çok kaçırdığımda akşam meyveli müsli yiyyorum yoğurtla karıştırıp içindeki kuru üzüm tatlı krizimide engelliyor herkese tavsiye ederim.
Kızlar, bazılarınız sabah aç karna içmiş, bazılarınız öğünlerden önce içmiş, bazılarınız öğünlerden sonra içmiş, bazıları da gece yatmadan içmiş. hepsini uygulasam 8 kere sirke içmek zorunda kalıcam, yazıktır mideye kaydirigubbakcemile3
en çok nasıl etkili oluyor ben anlayamadım, biriniz bana en acilinden yardımcı olabilir mi ohaoldumsmile