Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bende bu yöntemle hızla zayıflıyorum son 10 günde falan 3 kilo verdim.2 aydır da düzensiz olarak içiyordum ilk başladığımda 83 kiloydum şuan 74 kiloyum 1 ay kendime süre verdim yediklerimi abartmadan bu karışımla 4 kilo daha vermeyi hedefliyorum. akşamları hafif yemek işin sırrı aslında arkadaşlar.öğlen çok kaçırdığımda akşam meyveli müsli yiyyorum yoğurtla karıştırıp içindeki kuru üzüm tatlı krizimide engelliyor herkese tavsiye ederim.

arkadaşlar bende sabah akşam birer bardak bu karışımdan içiyorum ve düzgün diyet yapıldığı takdirde inanılmaz destek oluyor ve kilo veriyorsunuz ben geçen hafta 4 kilo verdim 7 gündeguclubacismile

ben nedense ballı olanı pek sevemedim ama elam sirkesi su ve yarım limon sıkarak içtiğim de içebildim.öbür türlüsünü midem kaldırmadı.bakalım yarın tartı günüm ne kadar zayıfladım kaydirigubbakcemile5

selam kizlar bende 1 aydir sabahlari iciyorum.Bende faydasini gordum.
Yatmadan once de icmeye baslayacagim.
Yanliz topik sahibi arkadasin dedigi gibi mi iciyorsunuz siz yani gunde 1 litre mi?

ben girip çıkıp içiyorum valla..tadı hoşuma gidiyor inşllah faydasını da görürürm inanıyorum yararlı olacağına..

elma sirkesi her konuda çok faydalı birşey.osmanlı mutfağından eksik olmayan bir sıvıymış.mide bulandırıyor ama buda iştahın kesilmesine faydalı oluyor.belli bir süre sonra yemediğiniz için midede küçülüyo.kilolar geri alınmıyor.ben bal kullanmadım içerken.su ve sirke.1 bardak suya 1,5 yemek kaşığı sirke koydum içtim.canım hiç bişey yemek istemedi özellikle yağlı yemekler.hep hafif şeyler yemek istedim.ilk başlarda zorlanıyo insan ama zamanla alışılıyor.inşallah yararını görürsünüz.midesi hasssas olanlar kullanmasın tabiki.

selam kizlar bende 1 aydir sabahlari iciyorum.Bende faydasini gordum.
Yatmadan once de icmeye baslayacagim.
Yanliz topik sahibi arkadasin dedigi gibi mi iciyorsunuz siz yani gunde 1 litre mi?

canım yanlış anlamışsın yazdığımı
1 litrelik şişeye hazırlanıyo karışım
günlük olarak 1 litre tüketilecek diye demedim
yemeklerden sonra yarım bardak içiliyo demiştim
ama arkadaşlar yemekten önce, gece yatarken yada sabah aç karna içiyo
onunda faydasını görmüşler

bugun bende uygulamayı dusunuyorum kızlarda şey dicem yaptıgımız 1 lt beklettiğimiz zaman bozulmuyormu yani gunde 2bardak içsek geriyekalan 3 bardagı ertesi gun içecez yada diğer gun yani beklemesinin bi zararı varmı???????????

bugun bende uygulamayı dusunuyorum kızlarda şey dicem yaptıgımız 1 lt beklettiğimiz zaman bozulmuyormu yani gunde 2bardak içsek geriyekalan 3 bardagı ertesi gun içecez yada diğer gun yani beklemesinin bi zararı varmı???????????

Ben bekletiyorum canım, 4 gün bile beklediği oluyor bazen..

bana tadı güzel geldiği için 1 lt bu karışımdan içiyorum.midemde ağrı falan da yok sizce sakıncalı mı?

slm kızlar bazı arkadaşlar yemekten önce bazıları da yemekten sonra içiyoruz demiş kafam karıştı :uhm: yemekten önce ise ne kadar önce yemekten sonra ise ne kadar sure sonra içmeliyim bu akşam başlayacagım allah ızın verırse ......:delikafadulden:

ben diyet +yürüyüş+elma sirkeli su yaklaşık 3 haftadır 3,5 kilo verdim
yemeklerden sonra uyğulayacarksınız ben günde üç kere içiyorum.

Kızlar, bazılarınız sabah aç karna içmiş, bazılarınız öğünlerden önce içmiş, bazılarınız öğünlerden sonra içmiş, bazıları da gece yatmadan içmiş. hepsini uygulasam 8 kere sirke içmek zorunda kalıcam, yazıktır mideye kaydirigubbakcemile3
en çok nasıl etkili oluyor ben anlayamadım, biriniz bana en acilinden yardımcı olabilir mi ohaoldumsmile

canım ben sabah açkarına içiyorum birde akşam yatarken yani günde 2 defa birde ben bal değil yarım limon sıkıyorum 2 çorba kaşığıda elma sirkesi üzerine oda sıcaklığında ki su ilave diyorum ve içiyorum bana bayağı faydası oldu midem rahatlıyor aksine. öğlende bir tane maden sodası içiyorum içine maden sodasının limon sıkıyorum öyle içiyorum tavsiye ederim...

bende bu yöntemle hızla zayıflıyorum son 10 günde falan 3 kilo verdim.2 aydır da düzensiz olarak içiyordum ilk başladığımda 83 kiloydum şuan 74 kiloyum 1 ay kendime süre verdim yediklerimi abartmadan bu karışımla 4 kilo daha vermeyi hedefliyorum. akşamları hafif yemek işin sırrı aslında arkadaşlar.öğlen çok kaçırdığımda akşam meyveli müsli yiyyorum yoğurtla karıştırıp içindeki kuru üzüm tatlı krizimide engelliyor herkese tavsiye ederim.

super canim, bende kesin baslicam. tebrik ederim iyi kilo vermi$sin. :eek:

Kızlar, bazılarınız sabah aç karna içmiş, bazılarınız öğünlerden önce içmiş, bazılarınız öğünlerden sonra içmiş, bazıları da gece yatmadan içmiş. hepsini uygulasam 8 kere sirke içmek zorunda kalıcam, yazıktır mideye kaydirigubbakcemile3
en çok nasıl etkili oluyor ben anlayamadım, biriniz bana en acilinden yardımcı olabilir mi ohaoldumsmile

bende anlamadim, ama ben sabah ac karnina iciliyor biliyorum, doktor omer coskun oyle demisti kaydirigubbakcemile5

ilk basta yemeklerden sonra iciyordum ama önce icmenin daha etkili oldugu kanaatine vardim kendi tecrübemle.

X