Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar elma sirkesine bal karıştırmak mideye olacak zararı etkiliyor diye biliyorum yani sadece sirke içmeyin bence

merhaba arkadaşlar,yaklaşık 3 hftdır sabah akşam aç karnına elma sirkesini suyla seyreltip içiyorum..we bu akşam tartıldım..60 kilodan 56 ya düşmüşüm.sositososito

ne olur arkadaşlar bunu iyi bilen biri varsa rica ediyorum cvp yazsınlar
1.tarif:4 yemek kaşığı sirke
4 yemek kaşığı bal
4 su bardağı su
2.tarif:1 bardak suya
2 kahve kaşığı elma sirkesi
2 kahve kaşığı bal
bu tariflerin hangisi doğru,sabah akşam açmı tokmu içilecek bu 1. tarifteki karışımı gün içindemi tüketeceğiz ne olursunuz cvp verinbilmiyorumkismile

canım bir bardak sıcak suya 2 yemek kaşığı sirke,1 çay kaşığı bal ve birkaç damla limon sıkıorsun. sabah aç karna içiceksin ve gece yatmadan da muhakkak iç. ben 1 haftada 1 kilo vermişim ama etkisini 20 günden sonra hissetmeye başlıyomuşssun. herkese kolay gelsin. bu arada ilk başlarda tadı iğrenç geliyo amaşu an ben severek içiyorum tiksinip de yarı yolda bırakma sakın.

hangi marka sirkeyi kullanıyorsunuz kızlar?aktarlardaki farklı marketlerdeki farklı hangisi daha etkili diye düşünüp aktardan aldım başlıyorum buğün inş bnde...

canım en güvenilir olanı kemak kükrerdir katıksızdır. elma sirkesi kullanımı arttıkça da taklit ucuz ürünler piyasaya sürüldü. zaten bir şişe bir ay kadar gidiyor.kemal kükrer tavsiye ediyorum

günaydın arkadaşlar.

Bende yaklaşık 1 aydır bu karışımı kullanıyorum.
ıki tane ayrı birer litrelik şişelerde hazırladığım karışımın (ben ek olarak tadını daha içilir yapmak için yarım limon sıkıyorum) birini evde birini de iş yerine götürerek kullanıyorum.
Her defasında hazırlamak bazen imkansz oluyor. O yüzden bir litre suya 5-6 yemek kaşışı sirke, 2 yemek kaşığı da bal ekleyim yemeklerden hemen sonra tüketiyorum.
Aslında çok fazla kilo vermedim. 1 ayda yaklaşık 2,5 kilo verdim. Fakat bunu hiç diyet yapmadan verdim.
Görenler çok daha fazla kilo verdiğimi söylüyorlar. Sıkılaştırıcı ve inceltici etkisi olduğu kesin.
Yalnz ben de reflü olduğu için midem biraz rahatsız oluyor dönem dönem ama çok ta abartılacak şekilde değil.
Denemenizi tavsiye ederim. Herkese kolay gelsin

slm kızlar bende 2ay önce 1,5 ay diyet yapmadan yapmıştım 4kilo vermiştim 2gündür tekrar başladım mayısa kadar kilo varmm lazım:)birbirimize destek olalım
ve kilolarımız gitsin

bende bu yöntemle geçen ay 2 kilo vermiştim diyetsiz şimdi bir bitkisel ilaç kullanıyorum 1 haftadır birde bu karışıma başladım bugün yeniden inş bir an önce şu üzerime yapışan kilolardan kurtulurum((

bende 3 gun oldu baslayalı ben dıyetle bırlıkte yapıyorum.. sabah ac karnına ballı sırkelı su ıcıyorum arkasından 2 bardak su 10 dk sonra da yesılcay ıcıp bi 10 dk sonrada kepek ekmek domates ve lıght peynır bıraz yıyorum ..... ara ogunlerde kepeklı bisküvi 2 adet... oglen yemegı normal yıyorm akasam sadece salata ve bi meyve... artı 2 lt su gunde... spor a vaktım yok ondan elımden geldıgınce hareket etmeye calısyorm .. ınsaalh bende vercem bu kıloları 12 kilo vermem lazımmmmmmmmmm boshayallersmile

emziren anneler uygulayabilirmii bu formülüüü yhaa
doğumdan sonra ihtiyacımm olcak daeyvahedigeldismile

Slm arkadaslar cogunuzun deneyimlerini okudum burda ve gözlerim kamastı benimde 7-8 kilo fazlam var 6 ay kadar antidepresan kullandım ve 10 kilo kadar aldım 7-8 kilo kadar vermek istiyorum su an 60 kiloyum boyum 1.55 boyumda kısa oldugu için kilo cok kötü duruyo basenlerim ve belim cok genişledi umarım kilo verebilirim sizede haber veririm bugun itibariyle içmeye basladım 1 bardak suya 1 yemek kasıgı sirke ve 1 tatlı kasıgı bal sabah ve aksam ac karnına içiçem bakalım hayırlısı

off o antidepresanlar bana da 7 kilo aldırdı şimdi vermeye çalışıyorum. bu karışımı bir haftadır uyguluyorum ama daha hiçbir değişklik yok mafoldumben

arkadaşlar herkes farklı uyguluyor sanırım... kimi aç kimi tok karnına... hangisi doğru olan ????

bu karışıma başlayalı 2 ay oldu.
ilk 2 haftada 2 kilo verdim. ama sonrasında kilo vermem tamamen durdu. Hala 57 deyim
Üstelik tuvalete çıkmakta da zorlanmaya başladım. Sizlerde de böyle yan etkiler oldumu
selamlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…