bende yatırken içiyorum daha önceleri sabah içiyordum şimdi içemiyorum midemde agrı yaptı ya sabah erken içtigimiçin oldu tek akşam yatarken içsek olmazmı ahmet marankide akşam yatırken içilin elma sirkesiyle ayda 4 kilo verilebilecegini söylemişti balsız demişti ben daha veremedim ama sabırla bekliyorum sen diyet falanda yaptınmı bunun yanında yanlız çok idrara çıkarıyor seninde öyle oldumu onu içtigim zaman gece 2 3 kere çıkıyorum belki faydasını öyle gösterecek..
evet gece iki defa vc kalkıyorum.yatarken muhakkak içiyorum.evet diyet yapıyorum.kalori listesi hazırladım kendime.meyveyi yoğurdu yada ara da yemek istediğim herşeyin kalorisine bakıyorum.ve günlük yediklerimi yazıyorum.ve 1000 kaloriyi geçmiyor.günlük 1 saat evde koşu bandında tempolu yürüyorum.onun haricinde 2-3 saatta arkadaşımla çarşıda tempolu yürüyouz.1 haftada 2 kilo verdim.hziran ayına kadar en az 10 an çok 15 kilo vermeyi istiyorum.yavaş yavaş kilo verin ,abartmayın diyorlar ama ben obeziteden dönen biri olarak 130 kiloya kadar çıktım.oyüzden oto kontrol bende.gözüme gözlük taktım ve az yiyorum.çoğu zaman aç geziorum ama başka türlü bu ğpis yağlar gitmiyor...eleştirilere açığım sadece had çizgisinde..