- 19 Ağustos 2008
- 3.334
- 382
ilk basta yemeklerden sonra iciyordum ama önce icmenin daha etkili oldugu kanaatine vardim kendi tecrübemle.
ne zamandir yapiyosun canim? kac kilo verdin simdiye kadar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk basta yemeklerden sonra iciyordum ama önce icmenin daha etkili oldugu kanaatine vardim kendi tecrübemle.
üc hafta falan oldu 1 kilo verdim basta simdi sabit kilom dikkat etmiyorum yediklerime ama. Dikkat ettigim zaman cok daha etki ediyor.
elma sirkesinin mideye zararı yok canım
ama anlamadığım gündemi 1 lt içiyosun???
ben elma sirkesini suya koyup içmeye çalıştım ama olmadı..midem anında kalkıyor arkadaşlar..bir tane domates doğrayıp içine 2 yemek kaşığı sirke koyup öyle tüketiyorum...böyle yapsam faydası olur mu kızlar..benim gibi deneyen oldu mu?
çok kötü tadı var içemiyorum..83 kilodan 5 günde 81 kiloya düştüm..ama göbeğim ve basenlerimi bir an önce eritmem lazım..
elma sirkesiylemi verdin bu kilonu
super canim, bende kesin baslicam. tebrik ederim iyi kilo vermi$sin.
bende anlamadim, ama ben sabah ac karnina iciliyor biliyorum, doktor omer coskun oyle demisti kaydirigubbakcemile5
selamlar bende bu elma sirkesine başlamayı düşünüyorum sabahları aç karnına yarım bardak içsem yemeklerden öncede yarım bardak içsem olur mu