ben de başladım bakalım umarım işe yarar :s sirkenin çok faydalı olduğunu biliyorum normalde ama kilo da verdiriyodur umarım...
verdiriyor...aldıgım marketteki kasiyer cocuk zayıflamaya birebir diye :roflol:
nasıl anladı acaba
Ewet ya canım o kasiyerlerde her şeyi biliyo. Bana da elma sirkesi aldığımı görünce zayıflamak için mi kullanacaksınız? dedi ukala. kaydirigubbakcemile3 Tabi görüyolar hafiften balık etli hatunları yorumu patlatıyorlar. kaydirigubbakcemile3 Çok komikti ama çocuk söylediğinde gülesim geldi valla, kendimi zor tuttum :roflol:
saydinn..ümitlendirdin benide başlamıştımm..pek bişey görmediğimdne bırakmıştım canımm..
şimdi tam gaz başlıyorumm..
günde tek sefer yemekelrden öncemi içtinn..
birde ben soğuk suya yapıyordumm..
ılık suda ilginç geldi..
saydin mersi canımm açıklama güzel olmuşş saoll..
Konun ilk başlarında, Sirke+bal+su üçlüsünün yemeklerden hemen sonra alınması yazılmış, sonlara doğru gelince tam bir tezatlık var. Yemeklerden yarım saat kadar önce deniyor.
Hangisi daha çok işe yarıyor.
Yemeklerden önce içipte kilo veren yada yemeklerden sonra bu karışımı tüketenler arasında en çok kimler kilo verdi
saydin cidden sıcağa yakınn suyla içtimm soğukla iğrençti yanii..
buu limonata gibi geldi tekrar saol canımm..akşamda içerim bir tanee. bakalım ay sonunda ne kadar olacağımm..
Valla canım ben sabah ve akşam yemeklerden yarım saat kadar önce tükettim. 1 ayda hatta 3 hafta kadar kısa sürede 4 kg. vermiştim. Ama yediklerime dikkat etmedim ve sirkeyi bıraktım aynen geri aldım kiloları. 4 gündür sabah akşam şeklinde tekrar başladım, bakalım 18 Şubatta diyete ve sirkeye başlayalı tam 1 ay olacak, yazarım size aradaki farkı a.s