Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

stepper i kullanip faydasini goren var mi 1 ay sonra dogum gunum esim ondan alicak ise yaramazsa bosuna para vermesin adam

yazıların çoğunlğunda olumlu sonuç alınmışşş heyecanlandım okudukçaa bende hemen gittim aldım ki bu heyecan bikaç sayfada oldu hepsini okuyamdım bile:)ilk elma sirkeli ballı suyumu az önce içtim sabahta içcem.az yemek yiyorum bakalım yarında spora başlarım kendi çapımda görcez nolucakk:)

2 kilo kadar vermem lazım...vermem gereken kilo az olduğundan çok zorlanıyorum...ben de başllıycam sirkeye umarım işe yarar çünkü yapıştı gitmiyo bu kilolarrrr eyvahedigeldismile

ne kadar süre kullansam verebilirim ???? hiç vermesi gereken kilosu az olup da deneyen ve sonuç alan var mı????

bende bu gün başladım bu karışıma
ac karnına içtim geldim...
Midem cok berbattır benim...Çok hassasdır sahabına cekik
Bakalım sonuc ne olcak...

ben de başladım bakalım umarım işe yarar :s sirkenin çok faydalı olduğunu biliyorum normalde ama kilo da verdiriyodur umarım...

verdiriyor...aldıgım marketteki kasiyer cocuk zayıflamaya birebir diye :roflol:
nasıl anladı acaba

ben de başladım bakalım umarım işe yarar :s sirkenin çok faydalı olduğunu biliyorum normalde ama kilo da verdiriyodur umarım...

Düzgün şekilde tüketirsen sabah ve akşamları yemeklerden önce ve yediklerini abartmadan tüketirsen kesin faydası oluyor canım. Ben Kasım ayında 1 ay kadar düzenli kullandım 4 kg. verdim ama sonra ara verdim. ara verdiğim için değil, yanlış anlaşılmasın ara verdiğim dönem yediklerime de dikkat etmemiştim o yüzden verdiklerimi geri aldım. Ama 4 gündür tekrar başladım ve yediklerime dikkat ediyorum, elimden geldiğince ve bu kadar kısa zamanda yarım kg. gitti ve sıkılaştığımı hissettim kızlar. Kesin işe yarıyor 1 ay kadar kullanınca görüceksiniz aradaki farkı kaydirigubbakcemile5

verdiriyor...aldıgım marketteki kasiyer cocuk zayıflamaya birebir diye :roflol:
nasıl anladı acaba

Ewet ya canım o kasiyerlerde her şeyi biliyo. Bana da elma sirkesi aldığımı görünce zayıflamak için mi kullanacaksınız? dedi ukala. kaydirigubbakcemile3 Tabi görüyolar hafiften balık etli hatunları yorumu patlatıyorlar. kaydirigubbakcemile3 Çok komikti ama çocuk söylediğinde gülesim geldi valla, kendimi zor tuttum :roflol:

Ben dayanamadım patlattım kahkahayı sırnaşık şey
Zor doparlandım laelaelaelaelae

Allahın bildiğini kuldan niye saklıyayım :lepi:

Valla aynen öyle canım, kimden ne saklıcaz herşey ortada olumunekankayizsmile Ama pes etmeyin arkadaşlar hakikaten işe yarıyor. Ben sedece sirke katıyorum baktım içebiliyorum bal katmadım. Ama ballısını içebilir miyim onu bilmiyorum. Tatlıyla ekşinin bir arada olma düşüncesi tuhaf geldi bana. Sade de fena değil tadı, ölçüyü abartmazsanız tabii. Ben 1 bardak ılık (sıcağa dönük) suya 1.5 yemek kaşığı kadar elma sirkesi katıyorum, fazlası boğazı tahriş ediyor.

saydinn..ümitlendirdin benide başlamıştımm..pek bişey görmediğimdne bırakmıştım canımm..
şimdi tam gaz başlıyorumm..
günde tek sefer yemekelrden öncemi içtinn..
birde ben soğuk suya yapıyordumm..
ılık suda ilginç geldi..

Slm canım, Dr.larında söylediği ılık suyla yemeklerden önce günde 2 kez tüketmek. Ben ılık 1 kupa suya (sıcağa yakın hatta) 2 yemek kaşığı kadar elma sirkesi katıyorum. Reklamını yapmak istemem ama içimi kolay olduğu için Kemal Kükrer'in elma sirkesini kullanıyorum. Sabah ve akşam yemeklerden önce 1 kupa ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup karıştırıyorum. Bi güzel içiyorum a.s Soğuk suyla zor olur içmesi bence, hiç denemedim ama. Ha bu arada ölçüyü abartmamak lazım arkadaşlar, fazlası boğazı ve mideyi tahriş edebilir.

Bu arada Dr. lar mide rahatsızlığı olanların ılık 1 bardak suya yine 2 yemek kaşığı kadar elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal katılmasını öneriyor. Bir denersin canım sade sirkeli içemezsen ya da midene falan dokunursa (umarım dokunmaz) bal da katarsın. Kemal Kükrer'in hazır ballı sirkeli suyumu ne varmış bu arada. Onu da araştırabilirsiniz arkadaşlar... Uzun oldu ama anlaşılır olsun istedim :)) Görüşürüz yine

Konun ilk başlarında, Sirke+bal+su üçlüsünün yemeklerden hemen sonra alınması yazılmış, sonlara doğru gelince tam bir tezatlık var. Yemeklerden yarım saat kadar önce deniyor.
Hangisi daha çok işe yarıyor.
Yemeklerden önce içipte kilo veren yada yemeklerden sonra bu karışımı tüketenler arasında en çok kimler kilo verdi

saydin cidden sıcağa yakınn suyla içtimm soğukla iğrençti yanii..
buu limonata gibi geldi tekrar saol canımm..akşamda içerim bir tanee. bakalım ay sonunda ne kadar olacağımm..

Valla canım ben sabah ve akşam yemeklerden yarım saat kadar önce tükettim. 1 ayda hatta 3 hafta kadar kısa sürede 4 kg. vermiştim. Ama yediklerime dikkat etmedim ve sirkeyi bıraktım aynen geri aldım kiloları. 4 gündür sabah akşam şeklinde tekrar başladım, bakalım 18 Şubatta diyete ve sirkeye başlayalı tam 1 ay olacak, yazarım size aradaki farkı a.s

saydin cidden sıcağa yakınn suyla içtimm soğukla iğrençti yanii..
buu limonata gibi geldi tekrar saol canımm..akşamda içerim bir tanee. bakalım ay sonunda ne kadar olacağımm..

rica ederim canım opuyorumnanaktan hakikaten limonata gibi oluyor tadı, soğukken içemem sanırım bende :sinifsinif: sabah ve akşam günde 2 kez yeter ama canım, ölçüyü de kaçırma fazla olmasın ne olur ne olmaz, bende 18 şubatta yazacağım 1 ay sonra bakalım neler olacak? kaydirigubbakcemile5

Selam

Bir haftadır yemeklerden sonra içiyordum bu karışımı. Bir hafta mucize beklemiyorum ama yarın bir tartılayım bakalım işe az buçuk yaramışsa aynı şekilde devam. Şayet bir değişiklik yoksa (Ki içimden bir ses kilo aldın diyor:), umarım iç sesimi mahçup edebilirim) bu kez de yemeklerden yarım saat önce içmeye başlarım.
Yalnız ben bu karışımın içine limonda sıkıyorum. tadı daha iyi oluyor. Sirkeyi normalde salatalarda hep kullanıyorum. su ile karıştırıp içince yutmak, nefes almak baya zor geliyor:)

Altı üstü vereceğim 3 kilo var. Onun da pek gitmeye niyeti yok. Karşılıklı inatlaşıyoruz. Bakalım kim kazanacak. :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…